Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, je to úplně normální, precek si dělá místo, takže tu píchne, tu zabolí, pokud nekrvácíš, nešpiníš, buď v klidu ![]()
Klííídek, asi si prdelka dělá větší prostor. Měla jsem to samé a doktorka mě uklidnila, že se jen rozvinuje děloha. Asi je mimi pěknej Bořek Stavitel a zvětšuje si obýváček. ![]()
tak tak
pridavam se k ostatnim taky jsem si uhnizdovani uzila
![]()
Ahoj holky mam na vas velkou prosbu potrebuji poradit…tedka zacinam 11tt a dneska mi zacal rosolovity pruhledny vytok
je to normalni nebo se mam obavat? obcas mivam tlak a pichani v podbrisku ale co sem se tu dovedela tak je to normalni
ale ten vytok me znepokojuje..Dekuji za radu ![]()
@Jajina93 Já měla výtok celé těhotenství, někdy bílý kašovitý
. Jindy čirý rosolovitý nic méně jsem to konzultovala s Dr. ![]()
Ja jdu na kontrol prave az 2 rijna tak by mi mel vystavovat i prukazku takze se nemusim niceho bat? ![]()
@Jajina93 Možná by si raději, jen pro klid duše, měla zavolat Dr. on by Ti řekl nakolik je to vážné. Moje zkušenost je taková jakou jsem psala. Ovšem každě těhotenství je jiné. Jestli tě nic nepálí, nevědí, výtok nesmrdí mělo by to bý Ok ![]()
@Jajina93 rijen je zadlouho, radeji bych zavolala doktorovi a zeptala se na jeho nazor. Ja mela podobny vytok a zjistili mi infekci, dostala jsem antibiotika. Samozrejme to nemusi byt tvuj pripad, ale jistota je jistota.
No jasny ja mu radeji zavolam
co a jak je to jen čirej vytok bez zapachu a svedeni nejak me to neomezuje kdybych nebyla tehu nejak zvlast bych to neresila
dobry den chtela bych se zeptat zda je normalni kdyz me mirne tlaci v podbrisku ,obcas nekdy pichne,dekuji za odpoved.Jsem v 11tt.