Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kriss Tina
Zase nejak extra nejim
ale je pravda, ze jim vic nez predtim. Snazim se jist hodne ovoce, zeleninu a vsimla jsem si, ze hodne jim i jogurty. Myslim si taky, ze to jsou spise speky, ale pravdou je, ze jsem i celkem dost nafoukla…
@Girls96 spíš se přestaň furt cpát a omlouvat si svoje chutě těhotenstvím nebo tu budeš za 3/4 roku zakládat diskuzi, jak shodit po porodu 30 kilo. Jez pestře, pravidelně, royumné porce a dostatek čerstvého ovoce a zeleniny. V 8. týdnu jsi bud nafouklá nebo si to vsugerováváš nebo tlustá ![]()
Jsem 38+6 a viz foto v priloze. Tehotenstvi je na me videt mirne az od 8 mesice. Je to strasne individualni, nahore mam 4 kg.
@Girls96 měla jsem to u obou bylo to na me hned poznat a pak jsem měla obr břicho po druhé dokonce větší
No to jste jako nafouklá…u prvního těhu bylo těhu bříško vidět až tak v šestém měsíci a u druhého teda už ve čtvrtém bylo znatelně poznat, že jsem těhotná a ne tlustá…ale v osmým týdnu určitě ne ![]()
U prvního v 6.měsíci
U druhého šlo vidět, že je to těhu bříško tak v 18 týdnu a ted potřetí uvidím. Jsem 11+6 a zatím nic
Takhle jsem vypadala ve 20. týdnu. Jak tu píšou ženský, tak trochu vykouklo v 6. měsíci.
Do té doby nic a jsem za to ráda.