Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj!
S přítelem jsem prožila své poprvé. Kondom jsme nepoužili, ale beru prášky (asi měsíc a půl). Stalo se to v neděli, tedy poslední den co beru prášky. V pondělí jsem vysadila a menstruace nikde! Jsou to sice jen tři dny, ale mám strach…Jsem nebo nejsem těhotná?
to Ti nikto nepovie.
musis si urobit test, ale az tak dva tyzdne po styku. dovtedy si ale myslim, ze pride ms ![]()
Ja taky mela posledni pilulku v nedeli a MS jeste nemam, dostavam ji az tak v patek nejdrive ![]()
Neboj, to je normální - já jsem při braní prášků dostávala MS taky až tak za tři nebo čtyři dny!!
Ono to ještě přijde, neboj! ![]()
Pokud jsi ovšem brala prášky poctivě pravidelně, nezapomněla nějaký a nebo prý trvalejší průjem nebo antibiotika snižují účinky HA. Jinak ze začátku trvá, než se tělo s hormonama sžije a vytvoří si opravdu pravidelný režim. (Je fakt, že potom jsem se mohla spolehnout na to, že v pondělí v cca 12 hodin „to“ přijde.
)
Prima den! ![]()
Já jsem vždycky dobírala prášky v neděli a menstruaci jsem dostávala až v pátek, takže času dost, měš na to celých 7 dní ![]()
Řekla bych, že nebudeš. Já beru poslední prášek ve čtvrtek a menstruaci dostávám až v úterý.
Já jsem taky roky dobrala prášky v neděli a dostala to ve středu
Z tvého popisu nevidím jediný důvod, proč bys měla být těhotná ![]()
pokud je to opravdu poprvé,tak bych neměla strach-opoždění je normální…a když jsem brala prášky dobrala jsem vždy v úterý a ms jsem dostala pátek nebo sobota…
Dle mého taky nejsi, pri HA prichazi MS az nekolikaty den po dobrani plata ![]()