Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Klidně mohly
já je měla už od 34 týdne, někdy se stupňovaly, pak zase byl 3 dny klid…nakonec jsem rodila až v termínu ![]()
Ahojky
to asi byli poslíčci
já je měla taky celkem brzy, taky jsem měla podezření na předčasnej porod.. no a prdelka je tu už s náma, porodila jsem nakonec 36+5
tak hodně štěstí, ať donosíš, co nejdéle ![]()
@Lisa21 Ahojky, můžu se Tě zeptat mimo téma kolik Tvoje malá při narození vážila? Já jsem 35+5 a chodím na kontroly kvůli špatným průtokům v pupečníku a hrozí mi taky předčasný porod, jenomže mojí malé už se nechce růst a má něco málo přes 2kg ![]()
@kanka80 Tak je to kluk
a při porodu měl 2700g
my měli nakonec akutního císaře, kvůli špatnejm ozvám.. jinak by tam ještě byl.. páč byl sice hodně dole a měla jsem vstřeba nej čípek, ale kontrakce byly pořád nepravidelný, takže jsem se víc neotvírala..
@Lisa21 Tak to byl už velký klučina
hlavně, že to dobře dopadlo a je vpořádku
Moje malá má tak o půl kila míň
do nemocnice chodím obden na kontroly a zitra jdu zase ![]()
@archienka1 píše:
Jelikož píšeš sem evidentně 2v1 tak to byli poslíčci
Bezva rada. Přesně se stejnou jsem se potazala i u své porodní asistentky. A teď jsem v nemocnici s kontrakcemi a s nařízením totálního klidu. Naštěstí jsem totiž podobne „vtipne“ rady nakonec neposlouchala, dala na svůj instinkt a jela se poradit do porodnice.
Takže zakladatelce doporučuju, pokud ma už dele problémy, ať do té
Porodnice zavolá a eventuálně jede.
@AnnaF zakladatelka psala, že v té nemocnici už leží, takže než se budeš čílit kvůli bezva radám tak čti pořádně, evidentně je pod konrolou ![]()
Jen me prekvapuje ze to bolelo protoze vsude se pisou chytre rady jakk jsou poslicci nebolestivi ![]()
@archienka1 :
Nejak jsem nemohla uverit, ze nekdo lezi v porodnici a v deset rano se pta na internetovem foru, co ho to v noci bolelo, tak proto jsem si rikala, ze uz asi musi byt doma. Ale jestli tam porad jeste lezi, tak mi pristup " jsem porad dva v jednom", tak se nikoho na nic neptam a nikomu nic nerikam (krome odbornic na internetu), prece jsem pod kontrolou a to, ze se neco deje na me poznaji vsevedouci lekari jen pohledem, ktery me sleduje 24 hodin denne, trochu skoda
. Od ceho je v nemocnici personal?
Ahoj, chci se zeptat vcera jsem měla cely den tvrde břicho a dnes uz nemám, ale za to mě začalo pobolivat v podbřišku jako při slabé MS. Myslite ze to můžou být poslicci? Nebo se mám bát předčasného porodu?
@bayli a je ta bolest pravidelná? Jinak se doporučuje dát si teplou sprchu..jestli jsou to poslíčci tak ta sprcha pomůže od bolesti jestli se jedná o kontrakce tak bolest přetrvá a intervaly se zkrátí
Neni pravidelná spis proste o ni porad vim, nepolevuje ani nesili.. snazim se ležet na boku a když jsem šla otevrit postacce tak mě tak pichlo v podbřišku.. a pak chvíli takove tepani u mocaku…
Ahoj holky, jsem 34+2tt a uz mesic lezim v nemocnici kvuli zkracujicimu se. cipku (zadna hruza cipek 2cm)vcera vecer pred spanim jsem mela boleni v podbrisku a jakoby tahani a pichani v cipku, blest se stupnovala ale kdyz jsem sla na wc tak to preslo, tak jsem si rikala ze nebudu otravovat v noci, co myslite ze to mohlo byt? poslicci?