3D ultrazvuk Pardubice

1633
13.5.13 18:42

3D ultrazvuk Pardubice

Zdravím maminky, prosím nemáte některá zkušenost z 3D UTZ v Pardubicích v nemocnici? Platí se nějak nebo se platí jen foto tech 342kč? Řeknou mi pohlaví v 15+0? Zjistí třeba rozštěp? Mám obavu zda bude v tomto týdnu na miminko vůbec hezký pohled. Děkuji za jakoukoliv odpověď a omlouvám se za nově založenou diskuzi, ale nikde jsem žádnou takovou nenašla. :nevim: :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
13943
13.5.13 18:57

S nemocnicí zkušenost nemám, chodila jsem do G-medu a UZV mi dělali tam, včetně 3 nebo 4D. Za fotku jsem tam platila 250kč. Z 16tt fotku mám, vešel se tam ještě celý, tak mám pěkně celou postavičku. Pohlaví mi neřekli, dr. Lotko byl takový nesdílný, ale myslím si, že třeba Galát by si tu práci dal, aby pohledal.
A ty tam jdeš sama od sebe nebo tě odeslal obvodní gynekolog z nějakého důvodu? Že kdybys třeba ještě ten měsíc počkala, tak by bylo vše jasnější…

• načítám...
1633
13.5.13 19:12

@PetiteFillette Ahojky, mne tam nikdo neposlal ale dnes jsem se naštvala protože jsem dr řekla zda by se poznalo pohlaví a on mi tvrdil že nic nevidí aniž by se podívat a rovnou mě odpálkoval že až za měsíc na velkém UTZ v 20tt. Takže jsem se zas naštvala já a řekla jsem že to alespoň zkusím přes ten 3D a snad když si to zaplatím tak už se někdo bude snažit se alespoň podívat a né mě hned odpálkovat. :nevim:

• načítám...
13943
13.5.13 19:15

Hm, to nevím, můj dr. se tím taky tak brzo prostě nezabývá. Když jsem se ho na to ptala, tak mi řekl, že je to ještě tak malé, že se nechce splést, tak to radši neříká vůbec. A neřekl mi to ani u jednoho dítěte. Ale v tom 20tt už mi to řekl sám od sebe :nevim: Obávám se, že v nemocnici můžeš dopadnout naprosto stejně, málokdo to chce hledat takhle brzo..

• načítám...
1633
13.5.13 19:17

@PetiteFillette Jednou známou mi byl doporuče ještě jeden odborník v HK který přeměří naprosto vše… a hlavně jiné maminy znají pohlaví od 12tt. Takže je to jen o tom že se mu nechce. :?

• načítám...
13943
13.5.13 19:17

Jo a navíc, pokud se nejedná o velký UZV, tak ho doktoři dělají jen pro potvrzení srdeční akce, tak i proto nechtějí nic hledat. Prostě mrkne jestli tluče a jede se dál. Na ty velké UZV mají vyhrazený delší čas na pacientku a sestry podle toho objednávají. Kdyby měl každé těhuli při běžné prohlídce pátrat po pohlaví, tak tam bude sedět do noci.. Já tohle chápu :)

• načítám...
13943
13.5.13 19:20
@Michaela99 píše:
@PetiteFillette Jednou známou mi byl doporuče ještě jeden odborník v HK který přeměří naprosto vše… a hlavně jiné maminy znají pohlaví od 12tt. Takže je to jen o tom že se mu nechce. :?

UZV ve 12tt mi dělal jiný, daleko ochotnější, příjemnější a zkušenější dr a taky mi pohlaví neřekl, protože se mu to nezdálo dost jasné :nevim:
Samozřejmě se můžeš zkusit objednat jinam, ale abys pak nebyla naštvaná ještě víc :) Navíc objednací lhůta třeba do toho Hradce nebude asi zrovna krátká, pokud nejde o nějaké vyloučení VVV s doporučením od OG. To už budeš mít pár dnů do velkého UZV :nevim:

• načítám...
41882
13.5.13 19:37

Chodila jsem o Gmedu, na velké ultrazvuky i na 3D. Honbu za pohlavím jsme neměli, prostě jsme si v klidu počkali na 20tt, takže jsem byla spokojená.

• načítám...
1606
13.5.13 19:44

Ahojiky tez chodim do G medu na velky utz, neboli pidrobne vysetreni. Jinak jsem v podobnem tydnu jako ty a ma diktorka taky neni zdilna, rekla mi jen, ze je to moc mely, taky bych to chtela vedet, ale radsi si pockam na 20tt kde to bude presnejsi.

• načítám...
1633
14.5.13 08:14

Tak mi v nemocnici protivná sestra zdělila zda jsem neupadla na hlavu, že v ukončeném 15tt je to ještě brzo :zed: Takže už raději ani nikam volat nebudu. Jestli jsou všude tak příjemní jako tady tak to potěš prdel!

• načítám...
41882
14.5.13 08:16

@Michaela99 já se jim ani nedivím, ono toitž než pohlaví je důležitý, jestli je mimčo v pořádku. Tak prostě ještě chvilku vydržte, stejně by to nebylo ani zdaleko tak vypovídající jako v tom týdnu 20. :nevim:

• načítám...
13943
14.5.13 08:27

Já se taky nedivím, nic jiného jsem ani nečekala že ti řeknou :nevim:

• načítám...
1633
14.5.13 08:38

No zřejmě s tím mají problém jen taky v Pardubicích.. jiné maminky mají normálně v 15+5 z 3d krásnou fotku, jen tady je to asi jiné.. schválně si třeba zavolám do Prahy.

• načítám...
41882
14.5.13 08:40

@Michaela99 to s tebe budou mít radost :D To vážně nevydržíš počkat? Představ si, že se miminko ani nemusí ukázat a třeba to nebudeš vědět vůbec. Asi ti nějak nerozumim :roll:

• načítám...
8818
14.5.13 08:40

@Michaela99 Ahoj, na UZ jsem chodila k dr. Peršínovi - u něho to stálo tuším kolem 350kč. V tom 15tt mi taky neřekli pohlaví - hlavně z toho důvodu že by to nebylo na 100 procent, počkala jsem si až na tuším 20tt. Ale na požádání ti fotečku udělají. Já teda 3D nemám - měla pořád ruce před obličejem :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100