3D ultrazvuk Pardubice

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1633
14.5.13 09:11

@lyrica nemusela jsem si o nic říkat sama, dr mi to nabídl sám jen si podělal termíny.

• načítám...
1633
14.5.13 09:18
@Cayse píše:
@Michaela99 Ahoj, na UZ jsem chodila k dr. Peršínovi - u něho to stálo tuším kolem 350kč. V tom 15tt mi taky neřekli pohlaví - hlavně z toho důvodu že by to nebylo na 100 procent, počkala jsem si až na tuším 20tt. Ale na požádání ti fotečku udělají. Já teda 3D nemám - měla pořád ruce před obličejem :mrgreen:

tak dle fota máš úžasné sluníčko.. já si taky netrvám na 3D jde mi hlavně o to aby mi prdíska zkontrolovat doktor s pořádným zařízením a né rychlovka jen jestli tluče srdce ještě na takovém šumítku a čau :think:

• načítám...
41882
14.5.13 09:21

@PetiteFillette tak to jsem zvědavá :D

• načítám...
8818
14.5.13 11:07

@Michaela99 jasně, tak já jsem s Peršínem byla spokojená - má pořádný stroj :-) ty máš taky hezkého kluka :kytka:

• načítám...
1633
14.5.13 11:14

@Cayse Byla? Ty už k němu nechodíš? a děkuji.. :kytka:

• načítám...
8818
14.5.13 11:16

@Michaela99 můj dr. je Kučera a ten UZ nemá, takže je domluven s dr. Peršínem, který pro něho všechny UZ dělá včetně toho prvotrimestrialniho screeningu (sorry neumím to napsat :D ) takže teď už zase Kučera :-) a jak velkého máš chapa? :-)

• načítám...
13943
14.5.13 11:21

Tak já bych k Peršínovi nešla ani kdyby to byl jediný gyndař v Pcích :lol: Mám s ním vlastní nemilou zkušenost a nemůžu na něj říct jediné pozitivní slovo. Vlastně jo, doktor je skvělý, ale jako člověk.. :pocitac:

• načítám...
8818
14.5.13 11:30

@PetiteFillette s tím já nemám problém - když jdu k doktorovi, tak hledím na odbornost, i kdyby to byl hulvát na druhou :mrgreen: dr. Kučera je hodně přísný - když s ním chci diskutovat tak neexistuje, abych řekla „na netu jsem četla“ absolutně to nebere - buď jsem se informovala u jiného lékaře nebo ve zdravotnickém zařízení ale net nebo kamarádka říkala prostě nebere :mrgreen:

• načítám...
1633
14.5.13 11:32

@PetiteFillette Tak co jsem slyšela tak jako člověk je opradu nic moc ale jako lékař je perfektní a takového v Pardubickém kraji jen tak nenajdeš. sestra prý není o moc lepší. :lol:
@Cayse Kučera? Toho ani neznám. To je tady z Pardubic?

• načítám...
8818
14.5.13 11:41

@Michaela99 jj je :-) na Smilovce jak je za Plzeňkou domov pro seniory :-) a že sestra od dr. Peršína není nic moc? 8o je to jeho manželka, blondýnka silnější postavy, nikdy jsem nezažila že by byla nepříjemná..ono je to něco jinýho - ráno se tam nejde dovolat - bodejť by jo - by nedělala nic jinýho než zvedala telefony, do toho plná čekárna a to že objednané dámy jdou až za hodinu do ordinace není tak neobvyklé - doktor neví dopředu s čím která příjde, jaký bude mít dotaz, jak dopadnou výsledky…tohle mě vůbec nežere :-) a na něho taky nemůžu říct nic hnusnýho - u druhého UZ mi říká " řekl jsem vám minule co čekáte? " a já na to že jo - holku. A on „co když jsem se spletl“ tak sem mu řekla že mu urazím hlavu, protože mám růžovou korbičku a nemůžu od toho najít lístek abyh ji případně vyměnila :mrgreen: se tlemil a říká že ten s doktorů kdo se splete nemá v komoře co dělat. Když to nevím jistě, tak neříkám nic. :mrgreen: takže no problémo z mé strany

• načítám...
13943
14.5.13 11:45

Kamarádce třeba řekl, že když nechce DVD, tak jí pohlaví neřekne. A neřekl 8o Ale to už je skoro 5 let zpátky. Ale není to to, proč bych ho já považovala za hulváta, i když mi to jen potvrdilo. Naštěstí jsem se u něj nikdy nevyskytla v roli pacientky, protože neumím to co @Michaela99 :lol:

• načítám...
1606
14.5.13 17:25

Ahojik holky ja chodim do Pce k Dr.Hana Lucka, jinak na genetiku do G medu a to mi delal Galat a byl super, vsechno podrobne, na dalsi jdu 25.cervna ve 20tt.

• načítám...
1606
14.5.13 17:26

A Dr. Persin to mi nic nerika, doufam ze na nej nenarazim.

• načítám...
1633
14.5.13 19:02

@Inka8 Právě u Lucké když jsem tam chtěla přejít tak řekla že má plno.
@Cayse zkusím zavolat ještě tomuto dr ale pochybuji. oni prostě jak slyší že jsem těhu tak raději řeknou že mají plno :nevim: je to zkušenost více těhulek/maminek, ne jen moje. :|

Příspěvek upraven 23.05.13 v 08:18

• načítám...
1606
14.5.13 19:34

Lucka ma plno, v tom asi nelze, me pred dvemo roky rekla, ze ma plno, ale jedna pacientka zmenila 0obyt tim i lekare, tak me vzala, bych to zkousela dal. Jeste kamarádka chodi nekam do Polabin@Michaela99

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100