Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak my jsme doma z nákupu, budu péct snickers muffiny, tak se zabavím ![]()
Jééé, ani mi nemluv o něčem sladkým
Minulé pondělí jsem zahájila boj proti špekům, ať nevypadám u moře jak vorvaň a včera jsem přestala kouřit. Tak strašně mám na něco chuť!!
![]()
@PetiteFillette já od prosince cvičím a už jsem přes břicho shodila 15cm
Ale jestli budu znova těhotná, tak to se těším ![]()
Tak cvičení je jediná věc, ke které mě nikdo nemůže donutit
Jsem příííííšernej lenoch
Seš dobrá ![]()
@lyrica píše:
@PetiteFillette já od prosince cvičím a už jsem přes břicho shodila 15cmAle jestli budu znova těhotná, tak to se těším
Ruce zaměstnat nepotřebuju, to já jsem srovnaná s tím, že jsem dokouřila a náhražku jako takovou nepotřebuju, ale spíš všechny ty faktory dohromady.. zelenina mi leze už i ušima a když jen pomyslím na rajče, tak se mi obrací nehty naruby, nudím se jak prase a ještě nemůžu zabít čas cígem.. No asi snad fakt radši půjdu uklízet ![]()
Začala jsem s Jillian Michaels, první cenťáky dole už za týden. Pak ještě jiné programy, doma, v klídku před televizí. Kondička se zlepšila, dala jsem se i do běhání a cejtim se daleko líp jako
![]()
Snažím se teda dodržovat zdravou stravu, s tím ale, že si klidně zhřeším, protože nedržím dietu, ale chci to brát jako životní styl. A vedu k tomu i sovje kluky
![]()
A já teda asi mažu na ty muffinky nebo co
Nemám založit nějakou skupinu, uzamčenou?
@lyrica Hm, to seš dobrá, na tohle já prostě nemám. Cvičení s Jillian by mě asi tak po 5 minutách uspalo. Mě třeba baví aerobic a podobné, ale ani nemám kdy pravidelně chodit. Když jsem na děcka sama věčně, tak se to dost těžko plánuje. A chodit jednou za měsíc jaksi postrádá smysl.
@lyrica píše:
A já teda asi mažu na ty muffinky nebo coNemám založit nějakou skupinu, uzamčenou?
Já jsem pro, ať nás sem nechodí šmírovat ta pani
![]()
Smazala jsem urážlivé příspěvky a příspěvky na ně navazující.
Na žádost zakladatelky byla diskuze uzamčena.
Monika
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat