Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Michaela99 O čem to mluvíš? Jaké přiblbé poznámky? Po kom se vozím? Po Peršínovi? Pouze přidávám k dobru moji zkušenost s ním.
@Michaela99 Jó, už tomu rozumím, když se čtu pořád dokola a dokola
Zmínila jsem tebe místo Cayse a myslela jsem tím to, že nemá problém, pokud je dr. blb a přitom dobrý v praxi. Soráč ![]()
@Michaela99 O co jde? Omluvila jsem se, nic jsem nemyslela na tvoji adresu. A přišlo mi směšné, že jsem nechápala, čím jsem ti přišla hodna absolventa základky a pak jsem na to přišla.
@Michaela99 píše:
@PetiteFillette Jednou známou mi byl doporuče ještě jeden odborník v HK který přeměří naprosto vše… a hlavně jiné maminy znají pohlaví od 12tt. Takže je to jen o tom že se mu nechce.
Jestli chceš do HK, tak bych ti doporučila Dr Boudyše. Ty ultrazvuky děla v malšovicích. Číslo teda bohužel neznám, ale pracuje se svojí maminkou Dr Boudyšová, tak to určitě jde pohledat na internetu. Jinak taky děla ve fakultce, tak jestli to není třeba ten, co ti byl doporučen. Jinak je strašně hodný, tak si myslím, že určitě nepřijemný nebude. nečetla jsem celou diskusi, tak nevím jestli už to třeba tady někdo nepsal.
Jo, mašinu- tedy ultrazvuk má pořádnou.
@Klara1234 zítra mám volat na genetiku o výsledky z triple testů, tak se zeptam zda by mi nenapsali vyšetření u dr eliaše když by něco bylo v nepořádku. Prý zjistí i kdyby mělo nějaký orgán větší či opačně. Tak budu šťastná že mi to malé někdo zkontroluje. Pohlaví už je to poslední. Jen takovej hezkej nadstandard.
Příspěvek upraven 23.05.13 v 08:15
Tak genetika dopadla v pořádku a pro rejpalky se normálně 3d dělá i v tomto týdnu jak jsem psala viz x diskuzí které jsem prošla..je to jen o ochotě personálu. Víc bych se k pardubické porodnici nevyjadřovala.. mám své zkušenosti. V sanusus tím problém nemají a v g-med také ne. Jelikož mi triple dopadli dobře tak se s tím 3d zabývat nebudu a počkám na velká UTZ v 20tt. Už se na tu prdelku malou těšíme ![]()
Předpokládám, že se řadím mezi rejpalky. Takže jsi na 3D nešla? Proč? Když s tím v Sanusu a Gmedu nemají problém? Jen jestli by sis nemusela zaplatit celé to vyšetření, nejen fotky… Protože v Gmedu s tím teda problém mají. Nebo aspoň Lotko. V 16tt prostě velký UZV nedělá, dělá ho ve 12., 20. a 30tt.
Příspěvek upraven 22.05.13 v 18:34
@PetiteFillette No v podstatě je mi fuk kam se řadíš. Kdyby si znovu přečetla můj příspěvek zjistíš, že triple testy mi vyšli naprosto v pořádku a tak se nemusím obávat že by bylo miminko a nepořádku a hnát se na 3D utz. Samozřejmě se hradí celé vyšetření, ae za tu jistotu vědět že je mimi v pořádku by mi to stálo. Kdyby sis přečetla i předchozí příspěvek tak zjistíš, že jsem psala jak dopadnou triple a pokud špatně tak si nechám napsat doporučení do hk k Eliašovi nebo si zaplatím 3D UTZ.Pro mne je to lepší než riskovat potrat odběrem plodové vody. Ještě něco se ti nezdá? ![]()
Co by se mi nezdálo.. Jen od začátku diskuze jsi tvrdila, že tam chceš kvůli zjištění pohlaví a rozčilovalo tě, že se tím nikdo nechce tak brzo zabývat.. Proto se ptám, proč sis tam teda nedošla, když to tedy lze. Samozřejmě ti přeju, že triply dopadly dobře.
@PetiteFillette Tak kyž si opět přečteš zpět mé texty zjistíš že jsem psala toto : zítra mám volat na genetiku o výsledky z triple testů, tak se zeptam zda by mi nenapsali vyšetření u dr eliaše když by něco bylo v nepořádku. Prý zjistí i kdyby mělo nějaký orgán větší či opačně. Tak budu šťastná že mi to malé někdo zkontroluje. Pohlaví už je to poslední. Jen takovej hezkej nadstandard.
Pohlavý je jen takový nadstandard jen kdyby se malé chtělo ukázet. Jediné co mne rozčilovalo byl můj dyndař který mne odpálkoval že nic nevidí aniž by se podívat.. pouze zkontroloval srdíčko a tim to haslo.Tak se mi tedy vůbec nelíbil jeho přístup, a ne to že mi to neřekl.. ![]()
Nj, ale ze začátku diskuze ses vyjadřovala jinak, že ti jde primárně o to pohlaví. Až posléze jsi psala, že to chceš mít jako zálohu, kdyby vyšly špatně triply a pohlaví jen jako bonus. A to až po tom, co ti tu všichni napsali, že moc nechápou o co ti jde, že nemůžeš měsíc počkat. A že gyndař není povinen v 15tt zjišťovat pohlaví, když pojišťovnou proplácený UZV je v případě fyziologického těhotenství pouze 1× v každém trimestru.
@PetiteFillette To je tvůj názor..niko ti ho nebere! Zřejmě jste mne pouze nepochopili…Hádat se s tebou nebudu. Prudit si začala první ty a si s tím trapná. Je každého věc kdy chce vidět polaví a pokud takhle prudíš do každé normální maminy jako jsem já tak to tady z tebe musí být odvařené.
Příspěvek upraven 22.05.13 v 18:15
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat