Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Michaela99 Určitě to neví všechny maminky mimo Pardubice
Zkus si zavolat Eliášovi do HK, co ti na to poví on. Je mimo Pce, tak by to mělo být objektivní ![]()
@lyrica Ani já tomu moc nerozumím. Když by mi to dr v tomto týdnu řekl, budu ráda, ale že bych to až tak hrotila a byla kvůli tomu naštvaná? ![]()
@PetiteFillette no přesně. My to taky nevěděli, rozhodně jsem se z toho ale nehroutila. Hlavní pro mě bylo, že je všechno v pořádku a naštvaná bych byla, kdyby někdo zanedbal péči nebo tak, ale tohle mi přijde jako rozmar. ![]()
@PetiteFillette taky nechápu proč to tak brzo hrotit, někomu to dítko sedí a dívá se do páteře, takže stejně není nic vidět. A nevím jestli kdyby mi řekl že čekám kluka a pak za 6 týdnů řekl že to je teď vidět na stopro a je to holka, zda bych byla ráda
@lyrica ![]()
OT - Víš že se často když jdu po městě rozhlížím, jestli tě někde nepotkám?
Jako jedna z mála parduband tu máš svoji fotku ![]()
@lyrica Nejde mi jen o to pohlaví ale aby miminko zkontrolovat kloudný doktor se slušným zařízení.. kdybych se mohla objednat k jinému na 2D tak se objednám. Až navštívíš mého lékaře pak můžeš posoudit. Já si na to pohlaví klidně počkám ale chci vědět že je mimi oki.
@Michaela99 tak z toho co píšeš to na mě působilo jinak ![]()
Jestli máš pochyby, tak se prostě objednej do Gmedu, je to genetika, pochybuju, že tam by nebyl kvalitní lékař a kvalitní přístroj ![]()
@Michaela99 Předtím jsi to ale psala úplně jinak, že chceš primárně znát pohlaví, protože všechny maminky mimo Pce ho znají a ty ne ![]()
V Gmedu tě vezmou, ale stejně nepočítej, že dřív jak ve 20tt.
A když máš teda tak na dvě věci doktorku, tak proč k ní chodíš?
@lyrica Bohužel
Tak až na tebe někde bude někdo cizí tupě čumět, tak jsem to já ![]()
@PetiteFillette zkoušela jsi někdy přecházet těhotná k jinému doktoru? Já jo už jsem chtěla odejít na začátku těhu ale všude se vymlouvají že buď mají plno nebo že mne objednají ale až za dva měsíce
Taky to není tak jednoduché jak si to zřejmě představuješ. Mám takového debila že si mne ani nedokázal včas pozvat na screening a už se udělat nemohl jelikož bylo miminko prý moc veliké.
@Michaela99 Zkoušela. Konkrétně v tom Gmedu mě vzali bez keců a hned. Jen jsem musela zacálovat 500 vstupní poplatek.
Ke komu chodíš?
Příspěvek upraven 14.05.13 v 08:59
@Michaela99 tak já si o screening musela říct sama
To není standartní, takže to se nemůžeš divit ![]()
@PetiteFillette chichi, tak joo, budu s tím teda počítat ![]()
@PetiteFillette Do gemedu bych ráda zkusím tam cinknout tam mne zas odrazovali že se tam nedočkám že se tam čeká i 3hodiny. Jinak teď chodím do Přelouče k Jan Pospíchal a zatím jsem slyšela jen stížnosti bohužel a ani já nemohu pozitivně hodnotit..vše hrozně odflákne a jedna se mi tu ozvala s tím že jí dokonce zanedbal nález na děložním čípku a já s tím mám také celkem problémy.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat