Posmrtné návraty?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Vemas píše:
@madanga jee to je skoda. 5ti letelej chlapecek tvrdi, ze je nekdo jiny. Rika jmena, misto kde zil, jakeho mel psa. Vsechny detaily.
Tvrdil to od te doby co umel mluvit. Jeho mama se tam s nim a psychologem vypravila. Zjistili si, ze ta rodina opravdu tam v 60tych letech zila a chlapecek do detailu popsal dum ve kterem zili.
Vsechno to byla pravda
děkuji za překlad
No ale tomu bych věřila…znám z knih hodně podobných příběhů..myslím, že něco mezi nebem a zemí je..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já mám skoro 2letého syna, moje maminka neštastně upadla na schodech a zemřela rok před jeho narozením, ale i tak ji malý pořád pusinkuje na fotkách, připadá mi jako by ji znal…
jezdíme hodně na kole a minule jsme jeli kolem hřbitova a on mi říká..tam babi
taky věřím tomu, že děti jsou vnímavější…
- Citovat
- Upravit
@madanga http://www. osud. cz/media-prolomila-mlceni-deti-si-zacinaji-vzpominat-na-minule-zivoty
Tady je neco malo napsane. Zkusim se mrknout zdali ten dokumet nebyl prelozen. Jedna se o toho Camerona z toho clanku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podívej, jsou to takové dveře, dveře, které se u většiny lidí postupně zavírají, světlo v nich a za nimi slábne… až se zabouchnou zcela. A přesně to přeji tvé dceři. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K minulým životům, vybavuji si zřetelně dvě své smrti a pár minut před nimi.
Obecně o tom nemluvím, ale třeba můj muž ví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den
chci poprosit o radu i když ani nevím zda sem píšu správně.
Mám sny kde se setkávam s mrtvýma lidma- jsou to lidi z naši rodiny ale i vzdálenější známy- a vidím jak se mají. Babičky, dědu ale už jsem tak " navštívila" i dedy manžela- nidky sem je neviděla. Zesílilo to víc přede rokem když jsem čekala druhou dcerku. Někdy jsou ty sny dost děsivé.
Tenhle týden se mi ale zdálo o manželové babičce- žije je ji 86 let- ve snu jsem byla s ní v nezmámem bytě a říkala mi že se bude stěhovat do nového bytu.
Mám pocit- vím- že sen mně na něco připravuje- babička odejde. Tekhle to bylo už i u me babičky- zhruba rok jsem měla sny jak procházim jejím domem a ona už nebyla.Pak to přišlo.
Nevím co to je. O tajemno se nezajímam- nějak podvědomě se tomu bránim. Ale chtěla bych vědet co se to děje. Nějak jsem to už přijala jen hledám odpověď proč.
Jsem z Prahy- jestli znáte někoho ráda bych se i sešla a popovídala si o tom víc. děkuji
- Citovat
- Upravit
Anonimny je to praca tvojho duchovneho ja, a stahujes informacne polia s miest, veci, ludi. tieto informacie ti idu za pomoci sna pretoze si ich neni schopna vnimat za bdeleho stavu… toto vsetko je iba zaciatok a jasne tito ukazuje ze mas rozvijat svoje duchovne ja aby sisa ved ela v case a priestore hybat aj vedome. ja to
akoby si mala nohy ktore odmietas pouzivat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arcitap píše:
Anonimny je to praca tvojho duchovneho ja, a stahujes informacne polia s miest, veci, ludi. tieto informacie ti idu za pomoci sna pretoze si ich neni schopna vnimat za bdeleho stavu… toto vsetko je iba zaciatok a jasne tito ukazuje ze mas rozvijat svoje duchovne ja aby sisa ved ela v case a priestore hybat aj vedome. ja toakoby si mala nohy ktore odmietas pouzivat
Děkuji za odpověď. Asi na tom něco bude ale ja vůbec nevím co s tím na koho se s tím obrátit nebo kde začít. Můžete poradit?
- Citovat
- Upravit