Pošta v USA

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4170
23.9.13 14:27
@medela píše:
A kdyby náhodou přes ten paypal tak jak se to zakládá a všechno:-)

Přes internet. Určitě to nebude nic složitého
https://www.paypal.com/…mpp/merchant?…
U toho prvního píšou, že druhá strana dokonce ani paypal nepotřebuje a je to zadarmo. Řekni jí, ať na to mrkne a ať jí případně někdo s tím pomůže. Je to podle mě nejlepší řešení ;)
A v kterým státě je, jestli se můžu jen tak pro zajímavost zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
23.9.13 15:59

Nashville tennessee a to si zařídí paypall a pak se to vkládá jak v bance?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
23.9.13 18:10

@medela Tak to je od nás trochu z ruky :D
No když bude mít paypal, tak do banky vůbec nemusí. Všechno se dá dělat přes net. Teď tak přemýšlím, že ona si chce vlastně posílat peníze na svůj účet, že? :think: Tak to by mělo jít normálně přes net. Musí si akorát zřídit internetové bankovnictví, což doufám půjde přes net. Ale nejsem si tím teď jistá, jestli se to nevyřizuje jenom osobně. Pokud právěže nemá přístup ke svému účtu na internetu, tak si asi ani nebude moct zařídit tan paypal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
23.9.13 18:25

Teď jsem si ještě trošku utřídila všechny informace :oops: :mrgreen: a myslím si, že pokud má nějakou tu visa kartu, tak může jenom přijít do bankomatu nebo banky, vloží tam číslo svého účtu a ten cash, zadá vlastně příkaz co chce udělat a je to, ne? :nevim: :nevim: Od toho vlastně ty platební karty jsou, že je můžeš používat všude ve světě…Akorát je tam právě otázka kolik si bude její banka účtovat za tu transakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
23.9.13 19:37

Tak teď mě psala kámoška z té banky, že nemůžou vkládat peníze na účet cizí banky :roll: Doufám, že má ta tvoje ségra zřízený to internetový bankovnictví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
23.9.13 21:27

No ona má sice internetové bankovnictví, ale ona tam dostává za práci hotovost nebo šek a to by potřebovala vložit na svůj účet, který má ale v české republice v ge money. Mají s sebou sice platební kartu, ale právě nevědí jak to vložit at jí prostě z toho účtu jdou splátky měsíční, co má v česku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
23.9.13 21:29

Jako že to nejde, jak tady, třeba jdu do spořky a vložím mamce peníze na její účet, tam to asi tak nejde? nebo že to je vlastně jiná banka v jiném státě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
24.9.13 01:18

Ona to právěže napsala tak, že ta její banka nevkládá peníze na cizí účet. Možná mě špatně pochopila, za chvíli tam jedem, tak se jí ještě pořádně poptám. Já si prostě myslím, že kdyby přišla do banky s hotovostí a zadala to její číslo účtu, tak jí to tam poslat musí. I kdyby za poplatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
24.9.13 03:00

Tak už jsem to zjistila. Prý musí jít do western union (je to na každé druhé benzínce a obchodě) Musí mít někoho v česku, kdo to z české pobočky vybere a pak jí to může uložit na účet. Budou chtít nějaké informace, jako jméno, příjmení atd toho příjemce. Snad jsem pomohla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
24.9.13 08:59

No a může to vložit jako třeba na můj účet co mám v české spořitelně v česku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
24.9.13 13:57

To právě asi ne. Já jsem to pochopila tak, že ty to musíš taky vyzvednout na nějaké pobočce western union. Dostaneš prý nějaký speciální číslo a oni ti pošlou sms, že tam máš peníze. Ale bude tam ten vyskokej poplatek. Víc nevím, to už si asi bude muset ségra zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
24.9.13 14:10

Aha tak zatím děkuji za informace, docela složitě to vypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
24.9.13 14:27

Není zač, možná jsem to jenom složitě popsala :lol: :lol: Pak dej vědět, co jí řekli, jestli to šlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
24.9.13 14:31

Akorát problém, že ta western union má pobočku až v Ostravě a tam my nejezdíme, to nejde udělat převodem na účet třeba z té western union? nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
24.9.13 14:42

Právěže asi ne. Ale ať se ještě poptá. Já jsem to až tak nezjišťovala, takhle mě to vysvětlila ta kámoška :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová