Pošta v USA

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.5.15 10:15

Zkušenost s poštou v USA

Prosím kdo bydlí v USA a posílá balíčky / balíky, dárky do Čech… co vše potřebuje na poště doložit? Dotyčná mi tvrdí, že potřebujou ověřit totožnost, taže potřebu občanský průkaz nebo cestovní pas a řidíčský průkaz… a jak je to s uvedením adresy? Může být falešná? Děkuji za odpověď. ( Omlouvám se za anonym, ale potřebuji si jen něco ověřit a nechci aby o tom nikdo věděl. Děkuji)

• Citovat
  • Upravit
13503
3.5.15 10:22
@Anonymní píše:
Prosím kdo bydlí v USA a posílá balíčky / balíky, dárky do Čech… co vše potřebuje na poště doložit? Dotyčná mi tvrdí, že potřebujou ověřit totožnost, taže potřebu občanský průkaz nebo cestovní pas a řidíčský průkaz… a jak je to s uvedením adresy? Může být falešná? Děkuji za odpověď. ( Omlouvám se za anonym, ale potřebuji si jen něco ověřit a nechci aby o tom nikdo věděl. Děkuji)

ja posilam bezne a jen vypisu formular, ten na poste nalepi na balik a je to. A je to stejne jak s obycejnym tak doporucenym balickem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.15 10:26

@Taminka

Dekuji za odpoved… Takze nepotrebujes zadne doklady? Dotycna mi totiz tvrdi, ze v USA jsou na to dost opatrny co posilaji tak musi overit vse…(???), protoze nebydlim v USA nevim jak to chodi, ale prijde mi to jako pritazeny za vlasy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13503
3.5.15 15:30
@Anonymní píše:
@TaminkaDekuji za odpoved… Takze nepotrebujes zadne doklady? Dotycna mi totiz tvrdi, ze v USA jsou na to dost opatrny co posilaji tak musi overit vse…(???), protoze nebydlim v USA nevim jak to chodi, ale prijde mi to jako pritazeny za vlasy :nevim:

ne! prijdu na postu, dam baliky a formulare, oni zvazi atd, ja zaplatim a jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.15 16:34

@Taminka

Aha…dekuji za odpoved… :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie