Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Prosím kdo bydlí v USA a posílá balíčky / balíky, dárky do Čech… co vše potřebuje na poště doložit? Dotyčná mi tvrdí, že potřebujou ověřit totožnost, taže potřebu občanský průkaz nebo cestovní pas a řidíčský průkaz… a jak je to s uvedením adresy? Může být falešná? Děkuji za odpověď. ( Omlouvám se za anonym, ale potřebuji si jen něco ověřit a nechci aby o tom nikdo věděl. Děkuji)
ja posilam bezne a jen vypisu formular, ten na poste nalepi na balik a je to. A je to stejne jak s obycejnym tak doporucenym balickem.
Dekuji za odpoved… Takze nepotrebujes zadne doklady? Dotycna mi totiz tvrdi, ze v USA jsou na to dost opatrny co posilaji tak musi overit vse…(???), protoze nebydlim v USA nevim jak to chodi, ale prijde mi to jako pritazeny za vlasy
…
@Anonymní píše:
@TaminkaDekuji za odpoved… Takze nepotrebujes zadne doklady? Dotycna mi totiz tvrdi, ze v USA jsou na to dost opatrny co posilaji tak musi overit vse…(???), protoze nebydlim v USA nevim jak to chodi, ale prijde mi to jako pritazeny za vlasy…
ne! prijdu na postu, dam baliky a formulare, oni zvazi atd, ja zaplatim a jdu.
Prosím kdo bydlí v USA a posílá balíčky / balíky, dárky do Čech… co vše potřebuje na poště doložit? Dotyčná mi tvrdí, že potřebujou ověřit totožnost, taže potřebu občanský průkaz nebo cestovní pas a řidíčský průkaz… a jak je to s uvedením adresy? Může být falešná? Děkuji za odpověď. ( Omlouvám se za anonym, ale potřebuji si jen něco ověřit a nechci aby o tom nikdo věděl. Děkuji)