Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máme postel z Ikea Tarva a drží jak přibitá, nevrže ani po pěti letech, občas dotáhnem šrouby, jinak žádná péče
a to se na tom pořád obracím jak kuře na rožni. Hlavně to nemá pátou nohu. To čelo z hranolů je úžasné, dá se to dobře chytit ![]()
My jsme si ji dovezli a smontovali sami, protože to bylo v našich silách.
Ale za příplatek nabízí i dovoz a montáž.
@Zumpa no to teď už taky víme ![]()
Sorry, ale na rady k mimi jsem se neptala ![]()
@a.n.o.n.y.m.o.u.s.0 píše: Více
Maluju a miluju zemi moji zaslíbenou už třicátý šestý rok-před chvílí mi z hlavy vlasy ostříhala, už jsem je měl jako Jarda…Není nad to, mít ženu, která to umí vzít do rukou! A k tématu-po masivním loži bez nevyžádaných vrzů taky toužíme, ale na pořadu je především stěhování do mnohem lepšího, bezpečnějšího a to i co se sousedů týká baráku-do té doby pojedeme tzv.na skřivánka…
Je potřeba najít místo, odkud vrzání vychází, to stáhnout, případně kovové prvky namazat. Neexistuje poslel, která by se nedala opravit. Se značkou nebo cenou to nesouvisí ani okrajově.
Moje postel od toho truhláře, co jsem tu dávala doporučení, je na jeho návrh taky vyšší, že prý aby se nám z toho dobře vstávalo, až budeme staří.
Ale kupovala jsem ji ještě před dětmi a nemůžu říct, že bych z toho rozhodnutí v tuto fázi života byla uplně nadšená. Moje děti v noci hodně cestují a je to o strach, aby nespadly, ale zase zábranu už jsem odendala, protože mi ji nejmladší začala být schopná přelézt a spadla by z veliké výšky. Takže nakonec mám ještě jednu matraci před postelí, aby kdyby spadla, tak aby to bylo z menší výšky a do měkkého (ze 3 stran stěna, za nohami matrace na zemi).
@PavelChytry
Futon na zemi bude akorát plesnivět a pokud nebude superdrahý se třemi latexovými deskami, tak i dost nepohodlný. Když už na zem, tak pružinovovu /taštičkovou matraci, ta víc dýchá a může se dávat i na desku.