Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky mame postel 3.rokem ze SCONTA a katastrofa
vrže děsně. Malá spí se mnou a budím jí tím jak se jen přetočím a postel zavrže.
Poraďte jakou kvalitní dřevěnou manželskou postel? Sconto atd. už nechci. Ideálně masiv, ale zase ať mě to nezruinuje
max.do 28,000.kč je to reálné?
Bez úložáků.
Díky ![]()
Než bude nová, tak stáhnout vruty, např. i rošt, spoje promazat-suchým mýdlem…?
@Pedro867 už je celá prošroubovaná, promazaná, prolepená molitanem. A nic
Nechte si udělat na míru masiv od truhláře. My to tak udělali. Máme ji cca 10 let a i kdybych si na ní střihla grupáč, tak postel ani nevrzne. ![]()
@Pedro867 nene, stěhovali jsme se a vrže stejně a jestě hůř. Filc máme taky i u roštů atd. I různé dotahovací blbince (nepamatuju si název
) úhelníky atd.
@Šmoulice
Teď jsi mě pobavila s tím grupáčem
![]()
A na kolik tě tenkrát vyšla? ![]()
A za pár let na miminu: Máme postel, krásnou z masivu a ani si nevrzneme…Maluj zase obrázky!
Sconto a Asko je prodejna odpadků, tam fakt nic nebrat. A malou bych dal do vlastní postýlky.
@a.n.o.n.y.m.o.u.s.0 píše: Více
Nebudeš tomu věřit, ale míň, než kdejaký šmejd z těch velkoobchodů.
Myslím, že cca 12tis, plus rošty a matrace.
Odkud jsi? Třeba bych mohla doporučit machra na nábytek ![]()
A původně jsem chtěla napsat gang.bang , ale pak jsem si to rozmyslela …
Nicméně ať tak, nebo jinak, postel by rozhodně nevrzala ![]()
Příspěvek upraven 18.01.26 v 20:55
Máme masiv od truhláře, čtyřicetimetrový, stala dost, protože jsem chtěla specifické drevo a navíc úložný prostor, plus rošty a matrace… Dneska koukám, že nabízí dle druhu za 15-20000. Ale máme ji přes 15 let, dá se rozložit, takže se s námi v pohodě stěhovala, a nehne se ani o milimetr, ta nás ještě přežije, aniž by si jedinkrát vrzla.
Mám 10 let bukový masiv 4cm od truhláře, krásná postel, ani se nehne, a byla za super cenu.
Dohledala jsem to pro vás v emailu, pán má pořád myslím docela lidové ceny a byla s ním dobrá domluva, moc doporučuji.
@Callista píše: Více
A pán postel i doveze, smontuje? koukám ue6je to kousek od Dobříše