Postel s přistýlkou

Anonymni
14.5.07 12:44

Postel s přistýlkou

Prosím máte doma někdo postel z přistýlkou vespod např. z domestavu atd,? Jak to prosím funguje, to se jen vytáhne na kolečkách takže je tam postel níže, nebo existuje nějaký způsob aby ta postel byla ve stejné rovině? Chci koupit dceři postel ale bohužel má malý pokojíček tak poscho´dová nepřichází v úvahu tak jsem chtěla nějakou kde se třeba může ještě někdo s ní někdy vyspat a narazila jsem na jejich stránky ale moc nechápu jak to funguje. nemáte radu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
14.5.07 12:59

Ahoj, proč zakládáš zbytečně dvě stejné diskuze :?: Jedna v „Nakupujeme“ a druhá ve „Vše kolem spaní“… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
14.5.07 13:53

Jednu jsem už smazala a tu druhou přesunu do spaní :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
14.5.07 15:40

Ahoj,
mame takovou postel, jestli jsem to spravne pochopila nejde dat na stejnou uroven, tak jeden spi niz a druhy vys.
Mela jsem ji u rodicu a tam taky zustala, je to vyborny kdyz nemas mista nazbyt a je to super. Urcite bych taky takovou poridila svym detem.
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
12.5.13 22:25

Nemohu se rozhodnout. Buď pořídím dětem palandy, ale ze strachu, že syn, který je občas „náměsíčný“, spadne, napadla mě varianta postel s přistýlkou. Myslím tím, že bych každý večer postel vytáhla do „středu pokoje“, děti by se vyspaly, a přes den, aby nepřekážela, bych dala zpátky…
Nemáte to někdo taky tak? A nelitujete tohoto rozhodnutí? Nebo je to blbost a raději koupit ty palandy? Budu ráda za každý názor… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
12.5.13 22:34

@ivodička a proč nemůže být syn dole?

Teda já sama jsem na stlaní dost líná, takže denně něco roztahovat a rozestýlat by mě kleplo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
13.5.13 09:04

@Lenka512 Synovi bude 5 let a dcerce je 1,5 roku. Tu nahoru rozhodně nepustím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
8.7.16 09:25

postel s přistýlkou

Maminky, prosím o doporučení na postel s přistýlkou a kde ji pořídit? Děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
8.7.16 09:58

Nechci dělat reklamu, ale já kupovala přistýlku na intena.cz v sekci dětské pokoje, nevýhodou bylo, že zrovna neměli vhodnou matraci, tak tu jsem objednávala jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí