Postel SENDY od Gazel - máte?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1371
3.3.12 23:06

Postel SENDY od Gazel - máte? Spokojenost?????

Ahoj,
vybírám postel pro dvouleťáka.
Vím, že chci dřevo (ne lamina a překližky), že chci už velkou postel s odendavací zábranou.

Do finále se dostala SENDY od Slušovickýho Gazelu. Viděla jsem jí na vzorkovně a líbila se mi.
Máte ji někdo doma a jste s ní spokojení? Nespokojení? Je v něčem blbá? Na co si dát bacha? Měnili byste? Nebo ji nebrat? Vyplatí se koupit třeba jeden ks toho mantinelu???

Díky za rekace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
4.3.12 05:56

My ji máme, koupili jsme rovnou 2-patrovou variantu. Ale zatim ji máme teda jen chvíli. Spokojení zatim jsme, dřevo je prostě dřevo. Jen to maličko vrže (třeba když si sednu) ale to je fakt málo, asi to dřevo ještě pracuje. A koupili jsme teda trochu lepší rošty, než ty původní (víc laťek). Mantinel nemáme žádný, koupili jsme akorát kapsář. Syn je teda dost cestovací, takže se občas do nějakého prkna praští, ale myslela jsem, že to bude horší, když si vzpomenu jak se motal v postýlce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
4.3.12 19:57

Máme třetím rokem,zatím nevrže.Koupili jsme i zábranu,dcera ji dodnes vyžaduje,dělá s ní bliny (skáče přes ni do postele) Příští rok dokoupíme střed a další patro se žebříkem.My jsme spokojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
21.3.12 16:24

Ahoj,
taky jsem dnes vybrala Sendy.
Rampepurna - uz ji mate ? Jak jsi spokojena ?
Chtela jsem se ted podivat, jestli by nevyslo o neco levneji ji koupit pres e-shop, ale asi jsem uplne blba, proste nemuzu prijit na to, jak se na strankach Gazelu na e-shop dostat :oops: Nevite ?

Ja vybirala primo ve znack.prodejne v Praze na Vinohradsky, no a cela postel se vsim vsudy co jsem vybrala vyjde skoro na 10tis, tak jsem si rekla, ze by se mozna dalo neco usetrit :think:

Ale je krasna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
octan
26.6.13 20:58

Zvýšená postel Sendy

Ahoj, koukám diskuze je rok stará ale nevadí. Rozhodl jsem se synovi pořídit sendy a rozhoduji se mezi normální nebo zvýšenou. K zvýšené bych mu mohl zrovna přikoupit i domeček. Jak jsou na tom ty zvýšené sendy se stabilitou? Známý si koupil šunta postel z polska který mu teď vrže i když není patrový. Bojim se abych se nenapálil taky. Prodejce mě ujistil že sendy je pevná a vydrží hodně, ale věřte prodavačovi, že…

• Citovat
  • Upravit
26653
26.6.13 21:20

My mame sendy klasickou už 4 roky, postel se ani nehne.je opravdu masivní. zrovna u ni bych se té vyvýšené nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
26.6.13 21:48

Ahoj mx ji máme rok a jsme spkojení i malej si lebedí, máme zábranu a na ní mantinel, občas se bouchal hlavou do čela postela, tak jsem mu tam dala polštář a je to v pohodě, nevrže. KOupili jsme jí proto, aby jsme pro druhé dítko dokoupili patro. Manžel jí sám montoval a úplně v pohodě, kupovali jsme jí i pro dědu po mrkvici a je taky moc spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
octan
26.6.13 22:32

Děkuji za reakce. Zítra si pro ni sjedu. Mají ji za letištěm v kněževsi i s domečkem. Udělám malýmu radost. Nová postel se schovkou až se vrátí z chaty :dance: To bude radosti :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510