Spaní na bříšku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
51
1.3.12 21:58

spaní na bříšku

Holky poraďte:-)Malé je 8 měsíců a začala mi spát na bříšku..Je ve spacím pytli a přesto se mi otočí.Dřív když se přetočila tak se vzbudila a řvala.Ted spí celou noc jen jednou se vzbudí na mléko..Mám ji tak nechat nebo ji přetočit zpět na záda??Ale stejně se asi vrátí na bříško..Poraďte zda máte s tím někdo nějakou zkušenost..Díky..M :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
1.3.12 21:59

Nech jí at spí jak se jí to líbí. Přetáčení stejně nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
1.3.12 22:01

ahoj,malá už je dost velká,nech ji spát tak,jak jí je to pohodlné.Mě dcera na bříšku spala od narození,nepřetáčela jsem,na zádech se budila každých 10minut.Tvoje malá už se zvládá normálně otočit sama,takže buď v klidu a nech ji tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kockodanka
1.3.12 22:01

Nech ji :)

• Citovat
  • Upravit
6326
1.3.12 22:02

taky bych nechala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
1.3.12 22:03

Taky začínáme, jenom ve dne teda, ale myslím že nás to brzo čeká, moc se mu tam líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
1.3.12 22:04

Nech ji tak,pokud si nervozní pořiďte monitor dechu.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
1.3.12 22:06

Je na to už dost velká, klidně ji nech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.12 22:06

Stalo se nám to taky včera a dnes. Při kontrole jsem ji našla na břiše. Je jí přesně 8 měsíců. Podle mě jak už leze tak se jí ty pohybové stereotypy asi nějak mění a proto i leze ze spaní… asi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
1.3.12 22:07

Taky spíme na bříšku a nepžetáčím ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
1.3.12 22:09

Malý takhle spí v podstatě od narození (nebo na boku) a neudělala jsem s ním nic (když jsem jej obrátila řval), naštěstí jsme měli monitor takže jsem byla klidnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
1.3.12 22:13

A Milu necháváš ji nebo přetáčíš?? :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.12 22:23

Včera jsem jí tak našla když jsem tam šla na zakňourání a byla uplně zabořená nosem v dece s hlavou tam kde má mít nohy, tak jsem jí obrátila jak řízek v pánvičce :mrgreen: , ale při tom obracení spala a spala i dál, tak jsem si uvědomila, že tak prostě spala, ale trochu kníkala. Dneska jsem jí taky obrátila, protože se trochu probudila a jak zvedla hlavu, tak si jí opřela o šprucle, protože byla i tak trochu naštorc. Tak jsem jí zas narovnala. Ale pokud bude sice na bříšku, ale nezaseklá nebo nebrečící, tak jí tak necham. Máme monitor, ale i tak si myslim že už je velká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
1.3.12 22:27

Ja davam malou spat na brisko asi od jejiho tydne, na zadech se porad budila, ale takhle vydrzi spat dlouho a klidne. Ale mam monitor, bez nej bych byla hodne nejista. Taky sem ze zacatku mela strach, v porodnici nas strasili fakt hodne, ale je uplne v pohode:) A ma krasne kulatou hlavicku, nikde nic placatyho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
1.3.12 22:37

Nám malý spí na bříšku od té doby, co se otočíl. To je asi od patého měsíce. Je pravda, že já ani manžel na zádech spát neumíme. Tak ho necháváme, jak si ustele t.j. na bříšku nebo na boku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí