Spaní na bříšku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2900
1.3.12 22:48

moje malá má 7 týdnů a když nemůže zabrat na zádech, dám ji na bříško, to zabere vždycky - ale jak píšou holky malých dětí, taky mám monitor dechu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
2.3.12 00:07

Taky už prcka nechávám na břiše. Zezačátku jsem měla strach ale pak sem o nechala at si spívjak chce :palec:

• Citovat
  • Upravit
29436
2.3.12 08:29

Proč bys jí přetáčela? Malá je už velká a když se umí ve spaní otočit, stejně by se na to břicho zase znovu otočila. Nemělo by to žádný efekt.

Příspěvek upraven 28.04.16 v 19:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.3.12 18:00

Ahoj,
já jsem teda naší malou ještě nezkoušela dávat spinkat na bříško (za týden 5 měsíců).Sama se přetočí jen na boky a na bříško jí ještě musím trochu pomoct,ale vždycky si pod sebou nechá ještě ručičku,tak mám strach aby se neudusila.Monitor dechu mám.Myslíte,že to mám zkusit???A jak s hlavičkou,nevím,jestli ji ve spaní sama otočí ze strany na stranu když bude na bříšku.Jinak hříbátka pase moc hezky,to je šikovná.Možná mám blbý dotaz,ale fakt s tím nemám zkušenost.Tak prosím o radu,zda to teda zkusit nebo ne.díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
6.3.12 17:33

já jase zkoušela malou dát spát na bříško, jestil se tak lépe nevyspí, protože v poslední době má fakt hroznéspaní…ale i když ji otočím ve spánku, tak se tím trochu probere a kokamžitě začne zvedat lavu…jak na pružině :) takový reflex… sice ji ta hlava klimbá jak chce spát ale prostě ji nepoloží a nespí…akorát se probudí… :-( škoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí