Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
moje malá má 7 týdnů a když nemůže zabrat na zádech, dám ji na bříško, to zabere vždycky - ale jak píšou holky malých dětí, taky mám monitor dechu
Taky už prcka nechávám na břiše. Zezačátku jsem měla strach ale pak sem o nechala at si spívjak chce ![]()
Proč bys jí přetáčela? Malá je už velká a když se umí ve spaní otočit, stejně by se na to břicho zase znovu otočila. Nemělo by to žádný efekt.
Příspěvek upraven 28.04.16 v 19:19
Ahoj,
já jsem teda naší malou ještě nezkoušela dávat spinkat na bříško (za týden 5 měsíců).Sama se přetočí jen na boky a na bříško jí ještě musím trochu pomoct,ale vždycky si pod sebou nechá ještě ručičku,tak mám strach aby se neudusila.Monitor dechu mám.Myslíte,že to mám zkusit???A jak s hlavičkou,nevím,jestli ji ve spaní sama otočí ze strany na stranu když bude na bříšku.Jinak hříbátka pase moc hezky,to je šikovná.Možná mám blbý dotaz,ale fakt s tím nemám zkušenost.Tak prosím o radu,zda to teda zkusit nebo ne.díky
já jase zkoušela malou dát spát na bříško, jestil se tak lépe nevyspí, protože v poslední době má fakt hroznéspaní…ale i když ji otočím ve spánku, tak se tím trochu probere a kokamžitě začne zvedat lavu…jak na pružině
takový reflex… sice ji ta hlava klimbá jak chce spát ale prostě ji nepoloží a nespí…akorát se probudí…
škoda…