Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak vsude se rika, ze Postinor je docela velkej sok pro telo, tak je dost mozny, ze to probehne jinak, nez jsi byla zvykla. Pokud je test negativni, byla bych v klidu. Ja Postinor uzila jednou, nezpozorovala jsem vubec nic nezvyklyho, ale u kazdyho to muze bejt individualni.
Tak dnes další test - negativní. Počkám ještě týden a asi pak zajdu na gyngu, ne? Jak se pak rovná cyklus?
Mam aktualne ten samy problem. Prvni ms po Postinoru presne na den, naprosto normalni, zadna zmena ci vedlejsi ucinek, nic. A vcera mela prijit druha a nic zatim (vcera rano test nega - delala jsem, kdyz jsem do rana nezacala spinit jako vzdycky jindy den az dva pred). Tak drzim palce vam i sobe, at se to brzo srovna. ![]()
A břicho jako pátrací balón a stále nic
Má někdo podobný zážitek? A jak to dopadlo? Díky
Ahojky všichni, mám dotaz. Jak u vás probíhala druhá menstruace po užití postinoru? Postinor jsem užila dle návodu, následující menstruaci jsem dostala 3 dny před očekávaným termínem, byla sice delší, ale proběhla. A teď již týden očekávám druhou menstruaci a stále nic. Břicho mě chvílema pobolívá, prsa citlivá, zrovna nejlíp mi není, i od žaludku je mi šoufl… Těhotenský test negativní… Měla jste některá obdobný průběh? Díky