Nitroděložní tělísko a obdařený partner

Anonymní
21.7.15 07:21

nitroděložní tělísko a obdařený partner

Ahoj, bohu zel musim vysadit prasky a doktorka mi navrhuje hormonalni telisko. Chci ho zkusit, ale mam trochu obavu, aby to nedelalo problem pri sexu, jelikoz muj partner ma dost velky penis. Co jsem se tak docetla, tak nekteri chlapi citi ta vlakna a muj chlap je docela citlivy. Nemate nekdo zkusenost, prosim? Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.7.15 07:53

Já tělísko nemám, ale mluvili jsme o tom. Partner totiž obvykle u žen které ho měly ty vlákna cítil. Má 18 cm.

• Citovat
  • Upravit
33005
21.7.15 08:06

Tělísko se snad zavádí do dělohy a ne do pochvy, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
21.7.15 08:12

Vlákna ti může zastřihnout uplně na miminum..bude pak pro tebe horší, že se ti to bude špatně kontrolovat, zda je furt na správném místě..ale partner pak snad nic neucítí..navíc ty vlákna cím déle jsou v těle tím jsou jemnější - prostředí je " ohladí " :nevim:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
21.7.15 08:13
@Svistice píše:

ano ale v pochvě trčí ty drátky které vedou z toho tělíska v děloze..

Příspěvek upraven 21.07.15 v 08:13

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.15 08:13

@Svistice do ústí dělohy, ale ty vlákna obvykle couhaji z čípku dolů. Můžou se na zastřihnout ale částečně asi musí zůstat. Prý časem se trochu zkroutí a změknou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.15 08:14

Kamarádka měla telisko, o vybavenosti jejího partnera nemam info, ale každopádně si ty vlákna nechala zkracovat na minimum, cítil je.

• Citovat
  • Upravit
33005
21.7.15 08:17
@smurfka píše:
ano ale v pochvě trčí ty drátky které vedou z toho tělíska v děloze..Příspěvek upraven 21.07.15 v 08:13

Dík za osvětu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
21.7.15 08:25

Chudáčci citlivý chlapy ( to není narážka na nikoho konkrétního )..my se tady obětujem..ládujem se práškama, když je nemužem, strkáme do sebe cizí tělesa, kroužky, čípky, buh ví co..pokud nechcou kondomy, at se nechají přestřihnout..mi tedy děláme co můžeme a oni si budou stěžovat na pár lechtajících drátků, které v té rychlosti přírazů snad ani lechtat nemůžou.. :nevim: :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.15 08:35
@Anonymní píše:
Já tělísko nemám, ale mluvili jsme o tom. Partner totiž obvykle u žen které ho měly ty vlákna cítil. Má 18 cm.

Muj ma prave pres 20cm a jedem nadoraz, tak aby telisko vydrzelo :mrgreen:
 zakl.

@Svistice píše:

To ano, ale vzhledem k jeho velikosti nevim, kam az se dostane :-D vim, ze do delohy ne, ale vis jak

@smurfka píše:
Chudáčci citlivý chlapy ( to není narážka na nikoho konkrétního )..my se tady obětujem..ládujem se práškama, když je nemužem, strkáme do sebe cizí tělesa, kroužky, čípky, buh ví co..pokud nechcou kondomy, at se nechají přestřihnout..mi tedy děláme co můžeme a oni si budou :x :x stěžovat na pár lechtajících drátků, které v té rychlosti přírazů snad ani lechtat nemůžou.. :nevim: :jazyk: :mrgr :x een:

Tak ten muj nechce, abych neco brala, nechce, abych se ladovala hormonama, ale pri nasi akčnosti bychom se nedoplatili :-D navic ja pracovala v drogerce a kondom jeho velikosti jsem nevidela :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3096
21.7.15 08:36
@smurfka píše:
Chudáčci citlivý chlapy ( to není narážka na nikoho konkrétního )..my se tady obětujem..ládujem se práškama, když je nemužem, strkáme do sebe cizí tělesa, kroužky, čípky, buh ví co..pokud nechcou kondomy, at se nechají přestřihnout..mi tedy děláme co můžeme a oni si budou stěžovat na pár lechtajících drátků, které v té rychlosti přírazů snad ani lechtat nemůžou.. :nevim: :jazyk: :mrgreen:

ted jsem se pobavila :mrgreen: :mrgreen: pekne jsi to napsala :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
21.7.15 08:54
@Anonymní píše:
Tak ten muj nechce, abych neco brala, nechce, abych se ladovala hormonama, ale pri nasi akčnosti bychom se nedoplatili :-D navic ja pracovala v drogerce a kondom jeho velikosti jsem nevidela :mrgreen:

Kecáš. http://tn.nova.cz/…nandala.html :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
21.7.15 09:04

Já jdu teda na tělísko teď až mi přijde MS, chlapa nějak extra vybaveného nemám, ale kdyby náhodou něco cítil tak doufám že ne lechtani, ale vzrušující doteky na hlavičce

• Citovat
  • Upravit
14336
21.7.15 09:10

Když jsem měla tělísko, mého muže to píchalo tak, že měl viditelné ďobance na žaludu a fakt ho to bolelo, nebylo to žádné šimrání a vlákna mi zastřihoval doktor několikrát :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.15 09:15

Ano, můj si prý musel dávat pozor na přirážení, nebylo to moc příjemné. A to to byly přítelkyně, se kterými nebyl moc často, v klasickém vztahu kdy se sexuje několikrát týdně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1