Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj berete někdo artizii?? ja jsem presla z lindynette na artizie (kvuli pribirani a artizia ma mene hormonu). Po pauze v den kdy jsem si mela vzit lindynette jsem si vzala artiziu. Mám dnes večer brát třetí prášek. Vždy když jsem si ho vzala tak jsem do 2-3hodin sla na wc na velkou (menší prujem) ikdyz uz jsem odpol. byla. Nevolnost pres den, pocit plnosti zaludku, zaludek jakona vode. Vnoci jsem se vzbudila s tim ze je mi strasne na zvraceni nastesti jsem to zaspala.Muze to byt ze zmeny HA a zvykani na novou jinou HA? dekuji moc
Myslím, že to být může. Přečti příbalový leták, jestli to je v nežádoucích účincích. Ale může to být i s tím nesouvisející viroza. Pokud to není akutní počkala bych. Na HA si může tělo zvykat cca 3 cykly, pak mohou problémy odeznít, ale nemusí.
@radkka jj tak dekuju..snad se to spravi…je to jen obcasna nevolnost…bojim se aby ha vubec fungovala..myslis ze funguje? kdyz to berujak mam a jen jsem ji vymenila za jinou?
@kajuska001 píše:
@radkka jj tak dekuju..snad se to spravi…je to jen obcasna nevolnost…bojim se aby ha vubec fungovala..myslis ze funguje? kdyz to berujak mam a jen jsem ji vymenila za jinou?
Průjem nebo zvracení HA ovlivnit může, záleží na tom, jak silné to bylo a v jakém čase po užití tabletky, ale konkrétněji s tím neporadím, zeptala bych se na to gynekologa.
@JayLee myslis? ja se bojim ze to nnei z tech prasku treba je to jen z toho pocasi alenevim ![]()
Tak jo..pockam do stredy..doktorka je tam az ve stredu tak se s ni pak poradim–chtela jsem nejakou levnou po ktere se nepribira
nevite o nejake? @JayLee
@JayLee ja sem za lindynette pribrala za dva roky 10 kilo.sice jsem to potrebovala ale chtela bych zhubnout ![]()
Já beru Sylviane, stojí okolo 5-600. Zhubla jsem s ní to, co jsem přibrala s Diane 35.