Postinor a opožděná menstruace

Anonymní
4.1.21 11:27

Postinor aopožděná menstruace

Ahoj holky,
jsem totalne zoufala. Vysadila jsem HA tak pred 3-4 mesici, bohuzel se nam s pritelem stala nehoda a hned den po ukonceni mentruace ( trvala do 21.11) jsme meli nechraneny sex a ja nekolik hodin po te vzala tabletky Postinoru. Vsechno bylo v poradku, zadne bolesti nic, jen jsem den na to krvacela. Od te doby nic, zadna menstruace. Delala jsem si asi pred tydnem tehotensky test a negativni. Zaclo me i pobolivat v podbrisku, docela casto ted mam zanety mocaku(snad 2krat za dva tydny), dokonce se objevil i naruzovely vytok. Myslite, ze je to tim postinorem, kdyz je to takovy dryl, nebo se mam bat tehotenstvi? Ma s tim nekdo zkusenost? 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36024
4.1.21 12:20

Postinorem to už nebude. Těhotenství by ti test už dávno ukázal. Po antikoncepci to může trvat než se cyklus ustálí. Objednala bych se na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
4.1.21 12:37

Tehotna nejspis nebudes. Mela jsi MS pravidelnou po vysazeni HA? Jestli ano, tak to bude tim Postinorem a urovna se to. Pro jistotu se ale porad s doktorem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.21 12:39
@Dianadiana píše:
Tehotna nejspis nebudes. Mela jsi MS pravidelnou po vysazeni HA? Jestli ano, tak to bude tim Postinorem a urovna se to. Pro jistotu se ale porad s doktorem :)
Anoo hned po vysazeni ten mesic prisla na termin, nebo mozna jen s mensim opozdenim, ale to bylo normalni, pak jsem si dala ten postinor a od te doby nic, fuc :?
  • Citovat
  • Upravit
472
4.1.21 16:31
@Anonymní píše:
Anoo hned po vysazeni ten mesic prisla na termin, nebo mozna jen s mensim opozdenim, ale to bylo normalni, pak jsem si dala ten postinor a od te doby nic, fuc :?

Tak to opravdu bude tim postinorem. Zavolej na gyndu a porad se s lekarem. Da ti kdyztak injekci na vyvolani MS. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.1.21 20:54

To bude tím postinorem, mně se stalo něco podobného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.1.21 03:16

O těhotenství pochybuji. To už by se už ukázalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.21 07:54

Opoždění dva týdny po Postinoru

Dobrý den, obnovuji diskusi.
Mám po Postinoru už dva týdny zpoždění. Vzala jsem ho šestý den cyklu. Všechny testy mám jasně negativní, poslední dělaný tři týdny po posledním sexu. Těhotenství bych tedy úplně vyloučila.
Během těch dnů zpoždění jsem měla několikrát jednorázově narůžovělý výtok, už jsem myslela, že se menstruace spouští, ale stále ne. Občas zabolí podbříšek, ale jinak se cítím úplně normálně.
Nejspíš poradíte, abych zavolala lékaři. Ještě bych ale ráda počkala, protože se bojím, že lékař hned bude řešit radikálně - vyvolávačkou. A nevím, jestli je to nutné.
A tak se ptám, uškodím svému zdraví, když počkám do termínu další menstruace? Nebo je to nebezpečné, když se menstruace úplně přeskočí, a měla bych to řešit hned? S rozhozeným cyklem jsem počítala, ale nevím, jak moc je to teď nutné řešit.
Jinak je mi 42, ale menstruaci jsem měla vždy celkem pravidelnou.
Prosím zachovat anonym, stydím se, že jsem situaci lépe nezvládla. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
37136
2.9.21 08:46
@Anonymní píše:
Mám po Postinoru už dva týdny zpoždění. Vzala jsem ho šestý den cyklu. Všechny testy mám jasně negativní, poslední dělaný tři týdny po posledním sexu. Těhotenství bych tedy úplně vyloučila.
Během těch dnů zpoždění jsem měla několikrát jednorázově narůžovělý výtok, už jsem myslela, že se menstruace spouští, ale stále ne. Občas zabolí podbříšek, ale jinak se cítím úplně normálně.
Nejspíš poradíte, abych zavolala lékaři. Ještě bych ale ráda počkala, protože se bojím, že lékař hned bude řešit radikálně - vyvolávačkou. A nevím, jestli je to nutné.
A tak se ptám, uškodím svému zdraví, když počkám do termínu další menstruace? Nebo je to nebezpečné, když se menstruace úplně přeskočí, a měla bych to řešit hned? S rozhozeným cyklem jsem počítala, ale nevím, jak moc je to teď nutné řešit.

Prostě cekej, postinor vždycky rozhodí cyklus. Ms se nepreskoci, postinor zabránil ovulaci, když ji nemáš, tak nemůžeš mít ani ms. Prostě se to celé posune.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.21 08:58

@Kriss Tina Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.21 12:13
@Anonymní píše:

Mně se po tom postinoru stalo, že jsem snad 2× měla mestruaci až druhý měsíc, takže jednu jsem jakoby přeskočila :lol: No rozhozený cyklus z toho mám stále a to už je několik měsíců :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.21 12:22
@Anonymní píše:
Mně se po tom postinoru stalo, že jsem snad 2× měla mestruaci až druhý měsíc, takže jednu jsem jakoby přeskočila :lol: No rozhozený cyklus z toho mám stále a to už je několik měsíců :pocitac:

Děkuji za info :-)
No sypu si popel na hlavu, ale teď už to zpátky nevezmu, no.

• Citovat
  • Upravit
3
30.11.21 19:54

Menstruace a postinor?

Zdravim, mam dotaz. V polovine zari jsem si vzala poprve postinor a menstruace mi prisla o 5dni drive nez by mela. Od te doby uz ale neprisla, mam 34 dni zpozdeni. Zaroven jsem v rijnu mela velmi stresujici obdobi, asi nejvice co jsem kdy mela. je mozne ze menstruace se kvuli stresu a postinoru proste opozdila snad o 2 mesice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
30.11.21 22:16

Zpoždění 34 dnů je velké a je možné, že jsi těhotná. Udělej si těhotenský test, abys věděla, jak na tom jsi a nepromeškala jsi možnost interrupce, pokud by připadala v úvahu. Už moc času nemáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.12.21 06:04

@Lemrucha jenze ja mela vzdycky neprsvidelnou menstruaci a tak pro me zpozdeni nebyvalo problem. I posledni dobou citim priznaky ze me boli prsa, spodni cast zad a bricho, ale bojim se delat test, jsem jeste mlada ☹️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí