Postinor, opožděná menstruace?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.4.20 10:01

@Malaika1234 děkuji moc za rychlou odpověď, uklidnila jsi mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
16.4.20 10:44

Pokud bys byla těhotná nemusíš mít žádné příznaky to byl můj pripad naopak jsem zhubla neměla žádné chutě, zvracení nic prostě :P postinor jsem měla jednou v životě a taky mi rozhodil ms :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.7.20 10:07
@smutnábezejména píše:
Zdravim vsechny maminky i ostatni.
Nebudu dlouho chodit kolem horke kase a půjdu rovnou k jadru problemu.
1.6., v posledni den menstruace (!!), nam pri styku s pritelem (nyni uz bývalým) praskl kondom (nez se tu do me nekdo zacne obouvat, proc neberu HA, mesic pred tim jsem musela vysadit, kvůli neustálému spinění), na coz jsme ovsem prisli až bylo po vsem. 2.6., asi po 25 hodinach po sexu (kvuli nedostupnosti lekarny), jsem si vzala prvni pilulku postinoru, podle navodu presne 12 hodin na to druhou. Vsechno probehlo v poradku, zadne vedlejsi účinky.
Tedy az na jednu podstatnou věc. 1.7. jsem mela dostat menstruaci. Inu, nepřišla do ted. Uz z toho zacinam celkem silet. Miminko si nemuzu dovolit. Kvuli věku, kvuli penězům, kvuli skole, protože by nemělo tatu. :,( Zaroven si vsak nedokazu predstavit, jak bych sla na potrat. Tedy dokážu. Dokážu si predstavit tu nenavist k sobe samé po zbytek zivota. :,( Nevim, co bych dělala. Žádnými tehotenskymi příznaky (tedy krom te menstruace) netrpim. Zadne chute, nevolnosti ci dokonce zvraceni jako mela mamka. Ani unava, bolest prsou… Nic. A vzhledem k tomu, ze uz bych byla v pulce prvniho trimestru, melo by se to nejak projevit. Ne? :(Mam hrozny strach. Chápu, ze takové diskuze jsou tu dennim chlebem a sama najdu odpoved az si udelam test (jsem na dovolené v zahranici, kde se nedomluvim), ale ted hledam alespon nekoho, kdo ma stejnou zkusenost jako ja nebo nejaka slova utechy.
Podle internetu nejsem jedina, ktere se menstruace po postinoru zpozdila. Je tu nekdo takovy?
Pripadam si jako hrozne, nezodpovedne dite, i kdyz jsem asi udelala vse, co jsem mohla. :,(

Ahoj, má přítelkyně má ten samý problém, a proto bych se chtěl zeptat, otěhotněla jsi nakonec?

Předem díky

Radek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.21 19:27

Opožděná menstruace

Zdravím,
nevím jaká je Vaše zkušenost, ale se došlo k tomu, že jsem se svým přítelem měla nechráněný pohlavní styk a přítelovi, to tak nějak ujelo… Bylo to ve 33 dnů mého cyklu. No co budu vykládat moje psychika se po tom neskutečně rozjela… Došlo k tomu, že se mi opozdila menstruace. Užila jsem postinor cca 25 hodin po tom, dle pokynů lékarníce (jinak vše v pořádku). Momentálně čekám s nervama v kýblu, jestli se mi to spustí… Protože jsem studentka, HA neužívám, protože je to v rozporu s mými hodnotami a normálně sexuálně nežiji (byl to jen jeden úlet) a nemohu si dítě dovolit, i když si myslím, že je vysoce nepravděpodobné, že bych mohla otěhotnět, ale i tak…
Momentálně doufám, že posun mé menstruace způsobil obrovský stres před svátky a že v tom mohl mít prsty i postinor.
Mohly byste mi sdělit prosím Váš názor i zkušenost? Předem moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
2085
8.1.21 20:34
@Anonymní píše:
Zdravím,
nevím jaká je Vaše zkušenost, ale se došlo k tomu, že jsem se svým přítelem měla nechráněný pohlavní styk a přítelovi, to tak nějak ujelo… Bylo to ve 33 dnů mého cyklu. No co budu vykládat moje psychika se po tom neskutečně rozjela… Došlo k tomu, že se mi opozdila menstruace. Užila jsem postinor cca 25 hodin po tom, dle pokynů lékarníce (jinak vše v pořádku). Momentálně čekám s nervama v kýblu, jestli se mi to spustí… Protože jsem studentka, HA neužívám, protože je to v rozporu s mými hodnotami a normálně sexuálně nežiji (byl to jen jeden úlet) a nemohu si dítě dovolit, i když si myslím, že je vysoce nepravděpodobné, že bych mohla otěhotnět, ale i tak…
Momentálně doufám, že posun mé menstruace způsobil obrovský stres před svátky a že v tom mohl mít prsty i postinor.
Mohly byste mi sdělit prosím Váš názor i zkušenost? Předem moc děkuji.

Nebála bych se dopředu. Postinor je svinstvo, které vám ovlivní hormony a rozhodí cyklus. Takže ano, je velmi pravděpodobné, že dojde ke zpoždění ms. Myslím si ale, že pokud to bylo 33. den cyklu (předpokládám, že i u dlouhého cyklu to je den dva přes tím, než měla začít ms, že?), tak by ani bez postinoru nebyla velká šance na otěhotnění. Těsně před ms a těsně po je šance vždycky nejmenší… alespoň pokud jde cyklus podle plánu… Pokud už je to třeba týden od doby, kdy jste to měla dostat, zkuste test, ne? Nejspolehlivější cesta, jak si ověřit, že postinor zafungoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35787
8.1.21 20:41

Pokud je to 14 dni od styku tak by ti to test uz měl ukazat. A příště mějte po ruce vždy kondom nebo nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.22 08:50

Opožděná menstruace

Ahoj holky, musela jsem si do lékárny pro prášek „po“, poprvé v životě a naposledy! Menstruace se mi nedostavila už cca 2 měsíce :,(, test jsem si samozřejmě dělala asi už 7 a těhotná nejsem. Zpozdilo se to některé taky o tak dlouho? Moc děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
26.1.22 11:26

@Adriankapeta ahoj, co jsi dostala za tabletku? Jinak je to velká nálož hormonů, pokud to zlobí, zavolej na gyndu, prohlédne tě a při horm. nerovnovaze nasadi nizkoprofilovy hormonální tabletky, tím nastartuje cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí