Otěhotnět kvůli chybnému užívání antikoncepce?

8
12.7.16 00:56

Otehotnet, kvuli chybnemu uživani?

Ahojte holky, měla bych takový dotaz. Užívám antikoncepci lusienne už třetí měsíc. Předtím jsem fungovala bez antikoncepce. Před týdnem jsem byla na závodech a omylem jsem ji 4 dny po sobě, vzala v uplně jinou hodinu. Normálně jsem zvyklá jí brát v 19:00. Jednou jsem jí vzala v jednu ráno, podruhé v deset, pak v osum a zase v jedenáct. :zed: Navíc jsem jí začala v ty dny v tom stresu brát ve správném řádnku z druhé strany (Nedodržovala jsem šipky) Navíc jsem z nervozity měla průjmy, né nějak zavratné ale i tak tam byly. A teď, mě začalo pobolívat v podbřišku, jakoby bodat. Jednou na pravo pak na levo. Navíc mě začala svědit pochva. (Možná sem chytla nějakou infekci) Dvakrát semi udělalo špatně z cigarety, které mi normálně nevadí. Navíc mám pořád hlad. Ale takový že se najím a najednou mi zachvili kručí zas v břiše od hladu. Je možné, že jsem zvyklaná ještě z nervů ze závodu. Chtěla jsem se zeptat, jestli může být něco z toho příznak a mám si počkat na menstruaci (Za týden.) Nebo se nemusím stresovat zbytečně. Děkuji za odpovědi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
158
12.7.16 03:13

Příznaky to být mohou a nemusí. Nezbývá než si počkat na test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
12.7.16 05:43

Blbost, jestli máš ještě týden do menstruace, tak by sotva mohlo dojít k zahnízdění vajíčka a příznaky by jsi v tuhle dobu neměla stejně žádné. Ty jsou až s narůstající hladinou hcg.
To že si brala ant.+- pár hodin nevadí, ani to, že jsi ji brala proti šipkám, jestli jsou všechny tabletky stejne.
Se svěděním do někam dojdi, to bude zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
12.7.16 06:43

Začni antinu jíst ráno! Nechápu ty co to ji večer! Večer nejsme spíše doma na čas, než ráno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
12.7.16 08:35

@kve-tinka No ono raano by to asi bylo stejne :D Ja ji jako mladá brala taky navecer, proste v dobu, kdy jsem byla nejcasteji doma. Rano pro me v te dobe bylo treba v sest v tydnu, ale taky v 10 o vikendu :mrgreen: :mrgreen: Ted uz by to slo, to jo, mam v postylce spolehlivy budik :D ale za studentskeho zivota ani nahodou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
12.7.16 09:57

@LLLL já ji taky neberu přesně, ale plus mínus. Takže když jí bereš v pracovní dny stejně, víkend už to nerozhází. Mi to tak prostě přijde tisíckrát lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí