Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky, měla bych takový dotaz. Užívám antikoncepci lusienne už třetí měsíc. Předtím jsem fungovala bez antikoncepce. Před týdnem jsem byla na závodech a omylem jsem ji 4 dny po sobě, vzala v uplně jinou hodinu. Normálně jsem zvyklá jí brát v 19:00. Jednou jsem jí vzala v jednu ráno, podruhé v deset, pak v osum a zase v jedenáct.
Navíc jsem jí začala v ty dny v tom stresu brát ve správném řádnku z druhé strany (Nedodržovala jsem šipky) Navíc jsem z nervozity měla průjmy, né nějak zavratné ale i tak tam byly. A teď, mě začalo pobolívat v podbřišku, jakoby bodat. Jednou na pravo pak na levo. Navíc mě začala svědit pochva. (Možná sem chytla nějakou infekci) Dvakrát semi udělalo špatně z cigarety, které mi normálně nevadí. Navíc mám pořád hlad. Ale takový že se najím a najednou mi zachvili kručí zas v břiše od hladu. Je možné, že jsem zvyklaná ještě z nervů ze závodu. Chtěla jsem se zeptat, jestli může být něco z toho příznak a mám si počkat na menstruaci (Za týden.) Nebo se nemusím stresovat zbytečně. Děkuji za odpovědi. ![]()
Příznaky to být mohou a nemusí. Nezbývá než si počkat na test.
Blbost, jestli máš ještě týden do menstruace, tak by sotva mohlo dojít k zahnízdění vajíčka a příznaky by jsi v tuhle dobu neměla stejně žádné. Ty jsou až s narůstající hladinou hcg.
To že si brala ant.+- pár hodin nevadí, ani to, že jsi ji brala proti šipkám, jestli jsou všechny tabletky stejne.
Se svěděním do někam dojdi, to bude zánět.
Začni antinu jíst ráno! Nechápu ty co to ji večer! Večer nejsme spíše doma na čas, než ráno. ![]()
@kve-tinka No ono raano by to asi bylo stejne
Ja ji jako mladá brala taky navecer, proste v dobu, kdy jsem byla nejcasteji doma. Rano pro me v te dobe bylo treba v sest v tydnu, ale taky v 10 o vikendu
Ted uz by to slo, to jo, mam v postylce spolehlivy budik
ale za studentskeho zivota ani nahodou ![]()
@LLLL já ji taky neberu přesně, ale plus mínus. Takže když jí bereš v pracovní dny stejně, víkend už to nerozhází. Mi to tak prostě přijde tisíckrát lepší.