Poštovné na Slovensko

7805
30.1.12 21:57

poštovné na Slovensko

Ahojky holky,potřebuju poradit.Prodávávám svatební kabelku a ozvala se mi na ni paní ze Slovenska.Poslala bych to v dopise.Kolik si mám říct na poštovné?Děkuju za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
30.1.12 22:01

zkus to spocitat na strankach ceske posty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
30.1.12 22:02
kacudka píše:
Ahojky holky,potřebuju poradit.Prodávávám svatební kabelku a ozvala se mi na ni paní ze Slovenska.Poslala bych to v dopise.Kolik si mám říct na poštovné?Děkuju za odpovědi.

Zkus si to vypocitat tady http://www.ceskaposta.cz/…vneho-id353/

• Citovat
  • Upravit
7805
30.1.12 22:11

tak jsem to zkusila.Je možný že by to stálo jen 25,–????Já jsem takhle nikdy neposílala a nerada bych ošidila sebe nebo paní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
30.1.12 22:19

pokud se ti to podaří zabalit jako dopis(rozměrově) a bude to vážit jen do 100g (z hlavy teď nevím tu váhovou hranici) tak to klidně možné je

ale nezdá se mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.1.12 22:20

tak to je nejaka blbost, ja to ted zkusila, budes zrejme doporucene, ne? Kolik ma cca kabelka, do pul kila? a je do 2cm? tak me to vyslo na nejakych 128kc. POkud obycejna zasilka, cili bez dorucenky a bez hodnoty tak 98kc. Do 200g nejakych 65kc

Příspěvek upraven 30.01.12 v 22:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
30.1.12 22:21
kacudka píše:
tak jsem to zkusila.Je možný že by to stálo jen 25,–????Já jsem takhle nikdy neposílala a nerada bych ošidila sebe nebo paní.

To je nejak malo :think: , zadala si dobre ty udaje? Klik na kalkulator zasilek
http://kzas.ceskaposta.cz/…06cb766b73b1#…, odvaz si tu kabelku s obalkou, zmer rozmery, zadej cilovou zemi a podle potreby pojisteni a vybehne ti suma

• Citovat
  • Upravit
7805
30.1.12 22:32

já jsem ji vážila a bez dopisu má 23 gramů,je to lehounká pompadurka.Takže s dopisem to může mít tak do 30 gramů.Když jsem to tam zadala,tak mi vyjelo obyčejné psaní 25,– a doporučeně 58,– Tak uvidím jak to paní bude chtít poslat,ale raději bych to poslala doporučeně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.1.12 22:52
kacudka píše:
já jsem ji vážila a bez dopisu má 23 gramů,je to lehounká pompadurka.Takže s dopisem to může mít tak do 30 gramů.Když jsem to tam zadala,tak mi vyjelo obyčejné psaní 25,– a doporučeně 58,– Tak uvidím jak to paní bude chtít poslat,ale raději bych to poslala doporučeně. :nevim:

a kolik to ma centaku? jinak to postovne sedi, ale ja byt tebou tak trvam na doporucenem postovnem, prece jenom je to na Slovensko, tak at mas nejakou jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
30.1.12 23:29

Taminko záleží jak to složím,ale zhruba 10 na 20.Do klasické obálky mi to vleze.
Ono je to spíš pro její klid aby to bylo doporučeně.Já dostanu peníze předem na účet.Ještě se neozvaaala,tak uvidím co napíše. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
31.1.12 09:29

Já posílala nedávno knížku, co má 163 gr v bublinkové obálce (tu nemám, zvážila bych ji) doporučeně. Poštovné stálo těsně pod stovku, už to mám 98 Kč.
Nedávno = před 3 týdny
Velká bublinková obálka (měla jsem menší) má 16 gr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
31.1.12 10:39
kacudka píše:
Taminko záleží jak to složím,ale zhruba 10 na 20.Do klasické obálky mi to vleze.
Ono je to spíš pro její klid aby to bylo doporučeně.Já dostanu peníze předem na účet.Ještě se neozvaaala,tak uvidím co napíše. :think:

no ono hlavne zalezi na tom, kolik to ma ten nejtensi rozmer..cili na vysku..pokud nad 2cm tak uz se plati vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
31.1.12 13:04

Tak jsem se dnes byla zeptat na poště a doporučeně by to stálo těch 58,– jak jsem počítala.
Na výšku to nemá ani centimetr.Je to rozměrově jak dopis.
Nicméně paní se ještě neozvala,tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová