Identifikace podle nicku

30.1.12 16:23

Identifikace podle nicku

Dobrý den,
mě by zajímalo, jestli jste tady, na emiminu, někdy „odhalily“ podle příspěvků svoji známou, kamarádku, sousedku, … Když si pročítám některá témata a vidím anonymy a k jejich vysvětlení, že nechtějí, aby je někdo poznal … Já osobně znám asi 5 maminek ve svém okolí, které sem chodí, neznám jejich nick, a přesto jsem je neodhalila ;) .
Vím, že je tu milión témat a byla by to velká náhoda, ale přesto by mě to zajímalo :oops::mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
30.1.12 16:26

Já jednu. Ale týkalo se to diskuze o našem maloměstě. Jinak nikdy nikoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
30.1.12 16:27

Tady ne, ale na jiném foru ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
30.1.12 16:31

Mě vlastní chybou dohledal kamarád, mohl za to FB a tady forum. Aspoň si příště dám pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
30.1.12 16:33

Já taky jednu. Je to moje sousedka ale bylo to na soukromé skupině a to ještě z našeho města. V podstatě tam napsala kde bydlí a mě bylo hned jasno kdo je. Ještě teda podle dítka, věděla jsme zhruba kdy se jim narodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
30.1.12 16:37

Jednu známou jsem odhalila :potlesk: Ona o tom neví. Je to sousedka mých rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
30.1.12 16:37

ja byla odhalena skrze netypicka jmena deti, zadne negativni dusledky to nemelo, ale radej je peclive tajim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
30.1.12 16:39

Já našla kamarádku, resp.ona mně, ale je to tím, že mám nick všude stejný a mám i fotku špunta :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
30.1.12 16:49

našla jsem tu spolužačku ze střední ;) a ví o tom, hned jsem jí psala, byly jsme kamarádky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
30.1.12 16:53

Tak me nasla jelikoz jsem mela stejny mail atd,zmenila jsem nick kvuly ni,kamaradka ze zakladky ,donasecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.1.12 16:54

Já „odhalila“ sousedku :mrgreen: a pak asi 4 známé, prostě kamarádky kamarádek a pak manželku jednoho pána, se kterým jsem se občas setkávala pracovně. No ale nic z toho nemám, PIN ke kreditkám tu nepíšou, tak což :mrgreen: jen vím, že ten chlápek čeká druhé dítě a nikdy bych do něj neřekla, že má vůbec nějakou manželku, páč byl takový… no jak to kulantně napsat - nehezký nemehlo. :oops:
Mě tu asi taky pár lidí zná osobně a aby ne, když jsem chodila na srazy. :mavam: No a jestli mě někdo odhalil, to by mě teda zajímalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.1.12 17:00

Já jsem odhalila kamarádku, ale nebylo to těžké, bo má nick stejný jako e-mail :lol: Pak vlastně ještě jednu známou, to jsem si tak nějak spojila víc věcí, ale nic z toho nemám :mrgreen:

A já jsem byla odhalena min. 2×, co o tom vím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
30.1.12 17:02

Tři známé jsem odhalila, ale myslím, že nepřispívají a jsou jen zaregistrované…
Ale znám je jen podle vidění, jsem z malého města…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.12 17:02

Tak ja nikdy nikoho, ale ja som total ignorant :andel:

Asi preto ma v praci pasovali na cestneho chlapa … zeby som zmenila nick? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.1.12 17:04
Bábi Zlopočasná píše:
Tak ja nikdy nikoho, ale ja som total ignorant :andel:Asi preto ma v praci pasovali na cestneho chlapa … zeby som zmenila nick? :mrgreen:

Třeba na Vzoromil Výsměšek? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová