Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
mě by zajímalo, jestli jste tady, na emiminu, někdy „odhalily“ podle příspěvků svoji známou, kamarádku, sousedku, … Když si pročítám některá témata a vidím anonymy a k jejich vysvětlení, že nechtějí, aby je někdo poznal … Já osobně znám asi 5 maminek ve svém okolí, které sem chodí, neznám jejich nick, a přesto jsem je neodhalila
.
Vím, že je tu milión témat a byla by to velká náhoda, ale přesto by mě to zajímalo
. ![]()
Já jednu. Ale týkalo se to diskuze o našem maloměstě. Jinak nikdy nikoho.
Mě vlastní chybou dohledal kamarád, mohl za to FB a tady forum. Aspoň si příště dám pozor.
Já taky jednu. Je to moje sousedka ale bylo to na soukromé skupině a to ještě z našeho města. V podstatě tam napsala kde bydlí a mě bylo hned jasno kdo je. Ještě teda podle dítka, věděla jsme zhruba kdy se jim narodilo.
Jednu známou jsem odhalila
Ona o tom neví. Je to sousedka mých rodičů.
ja byla odhalena skrze netypicka jmena deti, zadne negativni dusledky to nemelo, ale radej je peclive tajim.
Já našla kamarádku, resp.ona mně, ale je to tím, že mám nick všude stejný a mám i fotku špunta
)
našla jsem tu spolužačku ze střední
a ví o tom, hned jsem jí psala, byly jsme kamarádky ![]()
Tak me nasla jelikoz jsem mela stejny mail atd,zmenila jsem nick kvuly ni,kamaradka ze zakladky ,donasecka
Já „odhalila“ sousedku
a pak asi 4 známé, prostě kamarádky kamarádek a pak manželku jednoho pána, se kterým jsem se občas setkávala pracovně. No ale nic z toho nemám, PIN ke kreditkám tu nepíšou, tak což
jen vím, že ten chlápek čeká druhé dítě a nikdy bych do něj neřekla, že má vůbec nějakou manželku, páč byl takový… no jak to kulantně napsat - nehezký nemehlo. ![]()
Mě tu asi taky pár lidí zná osobně a aby ne, když jsem chodila na srazy.
No a jestli mě někdo odhalil, to by mě teda zajímalo ![]()
Já jsem odhalila kamarádku, ale nebylo to těžké, bo má nick stejný jako e-mail
Pak vlastně ještě jednu známou, to jsem si tak nějak spojila víc věcí, ale nic z toho nemám ![]()
A já jsem byla odhalena min. 2×, co o tom vím…
Tři známé jsem odhalila, ale myslím, že nepřispívají a jsou jen zaregistrované…
Ale znám je jen podle vidění, jsem z malého města…
Tak ja nikdy nikoho, ale ja som total ignorant ![]()
Asi preto ma v praci pasovali na cestneho chlapa … zeby som zmenila nick? ![]()
Bábi Zlopočasná píše:
Tak ja nikdy nikoho, ale ja som total ignorantAsi preto ma v praci pasovali na cestneho chlapa … zeby som zmenila nick?
Třeba na Vzoromil Výsměšek? ![]()