Identifikace podle nicku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3270
30.1.12 17:06

Mě našla moje neteř ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
30.1.12 17:20

Mě odhalili dvě kamarádky,ale v Nicku mám jméno,takže to neměli moc těžké a já jsem odhalila jednu podle tématu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
30.1.12 17:24

Na jinem foru jsem poznala jednu slecnu co chodila s klukem, kteryho jsem znala ze skoly a videla jsem jim skoro do domacnosti. Takze ja si davam bacha.

pak jsem taky poznala svoji spoluzacku, ale podle fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
30.1.12 17:48

Mě už si pár lidí vygooglilo podle zdejších příspěvků..... Ale já ani na jiných fórech nedělám tajnosti s identitou. Nemám důvod.
Pokud znám uživatelky, tak jen ty, se kterýma jsme si napřed napsali a pak se sešli. A s některýma se potkávám často - si rozšířím vždycky informační obzor…
Ale že by se nějaká prořekla nebo tak...... To ne. (Akorát se ke mně hlásila bývalá skoro sousedka z „vesničky střediskové“.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
30.1.12 22:28

Mě našla spolužačka a bylo to úplně náhodou v jedné diskuzi viděla mou profilovou fotku malé, kterou mám i na FB (ale ne na profilu, ale jen v albu), hrozná náhoda, navíc jsem toho zde ještě moc nenapsala, ale to je důkaz toho, jak je svět malej, i ten internetovej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
31.1.12 16:21

Ano, o pár taky vím ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
31.1.12 18:21

A zrovna jsem odhalila další :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
31.1.12 19:47

Ahoj,
mě tady před lety odhalil bývalý manžel. Hloupé bylo, že jsem tu řešila rozvod a on si o tom přečetl :think: . Jinak by o mých záměrech nevěděl :mrgreen: . Tu diskuzi jsem tenkrát měla pod svým nickem. Poučila jsem se :mrgreen: .

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová