Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě odhalili dvě kamarádky,ale v Nicku mám jméno,takže to neměli moc těžké a já jsem odhalila jednu podle tématu.
Na jinem foru jsem poznala jednu slecnu co chodila s klukem, kteryho jsem znala ze skoly a videla jsem jim skoro do domacnosti. Takze ja si davam bacha.
pak jsem taky poznala svoji spoluzacku, ale podle fotky.
Mě už si pár lidí vygooglilo podle zdejších příspěvků..... Ale já ani na jiných fórech nedělám tajnosti s identitou. Nemám důvod.
Pokud znám uživatelky, tak jen ty, se kterýma jsme si napřed napsali a pak se sešli. A s některýma se potkávám často - si rozšířím vždycky informační obzor…
Ale že by se nějaká prořekla nebo tak...... To ne. (Akorát se ke mně hlásila bývalá skoro sousedka z „vesničky střediskové“.)
Mě našla spolužačka a bylo to úplně náhodou v jedné diskuzi viděla mou profilovou fotku malé, kterou mám i na FB (ale ne na profilu, ale jen v albu), hrozná náhoda, navíc jsem toho zde ještě moc nenapsala, ale to je důkaz toho, jak je svět malej, i ten internetovej ![]()
Ahoj,
mě tady před lety odhalil bývalý manžel. Hloupé bylo, že jsem tu řešila rozvod a on si o tom přečetl
. Jinak by o mých záměrech nevěděl
. Tu diskuzi jsem tenkrát měla pod svým nickem. Poučila jsem se
.