Chovala jsem se jako...Co teď?

Anonymní
30.1.12 10:10

Chovala jsem se jako....Co teď?

Ahoj, potřebuji se vykecat, svěřit se, prosím o pochopení.
V sobotu jsme byli na plese, po dlouhé době jsem vyrazila mezi lidi, dala jsem si na sobě záležet, krásné šaty, super líčení i účes, na plese jsem viděla pár mlsných chlapských pohledů, k tomu dost vína, panáků a už to jelo.
Zkrátka jsem chtěla, aby manžel žárlil (doposud nikdy nežárlil)tak jsem sama chodila pro chlapy, aby šli se mnou tančit.Nechala jsem je, aby mi sahali na zadek a byla jsem blažená z představy, jak manžel zuří a žárlí.Naštěstí je to velkej kliďas, tak mě jen upozornil, ať toho nechám a furt mě hlídal.Vybírala jsem si takový hezký chlapy a furt jsem jim říkala jak jsou krásný, skvělý a podobné blbosti :oops:
Dala jsem se do řeči i s jedním kamarádem, se kterým jsem se dlouho neviděla a furt jsme se objímali a nakonec padly i nějaké pusy.On má manželku a malé dítě,pořád jsem mu i říkala, že on má na lepší a at jí nechá, teď mám strach, aby se to nějak nedozvěděla, bylo tam totiž spousta jejich kamarádů a nepamatuji si, kdo nás viděl a kdo ne.Můj manžel naštěstí ne, ale od včera mám z toho hrozné pocity, opravdu jsem to přehnala a nevím co mám dělat.
Manželovi jsem se omluvila, ale prostě přijdu si před ním jako blbec, před ostatními jak nějaká kur*a, vůbec nevím jak se budu tvářit až někoho z nich potkám.
Nemůžu myslet na nic jiného, jde mi i těžko si hrát s dětmi, moje myšlenky pořád napadají hrozné věci a je mi ze sebe na zvracení :poblion: Tohle není morální kocovina jak jsem tu četla nedávno, ale hrozný stav, kdy je mě zesebe na zvracení a nevím co s tím.
Děkuju vám zas přečtení.Částečně se mi aspoň takhle ulevilo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.1.12 10:12

Ještě jsem zapomněla dodat, že jsem toho kluka včera odpoledne viděla s jeho manželkou jak šli venku s kočárkem.Raději jsem zahla jinam, aby mě neviděli.Nevím jestli dělat jakoby nic nebo se jemu nějakým způsobem omluvit?
Takhle se jinak nechovám a o to víc mě to štve.Alkohol je sviňucha :cert:

• Citovat
  • Upravit
8996
30.1.12 10:14

Jsi trdlo no. Co víc říct? Je zbytečný nad tím teď dumat a sypat si popel na hlavu, protože teď už s tím stejně nic neuděláš. Vem si z toho poučení a příště už nepij. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.12 10:16
Lynette píše:
Jsi trdlo no. Co víc říct? Je zbytečný nad tím teď dumat a sypat si popel na hlavu, protože teď už s tím stejně nic neuděláš. Vem si z toho poučení a příště už nepij. ;)

Já vím, nic s tím neudělám, ale myšlenky nemůžu zaplašit.Snad to přejde brzy a ponaučení je to skvělý

• Citovat
  • Upravit
10584
30.1.12 10:17

koza jsi,každopádně aspoň víš,že už to příště neuděláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
30.1.12 10:17

No jo stane se.Neboj ono to vyšumí,tak příště radši nepij :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.1.12 10:18

No to se zkrátka stává :lol:
Pokud je muž v klidu, tak bych se v tom s ním už nepitvala a dala bych si sakra pozor, aby se to neopakovalo.
Kamarádi, no to je těžký, myslím, že jim bylo jasný, že jsi měla upito, kdyby se o tom někdy někdo zmínil, tak bych řekla, že jsem dlouho nikde nebyla, neodhadla míru alkoholu a pak už si toho moc nepamatuješ a radi ani nechceš vědět, co jsi vyváděla. Rozumný člověk podle mě pochopí.
Akorát bych asi napsala tomu kamarádovi s manželkou a dítětem a omluvila bych se za své chování, že si matně vybavuješ, že jsi něco mektala o jeho ženě a že jsi byla velmi opilá.

Myslím, že už od pradávna jsou plesy a mejdany a další alkoholové juchání zdrojem rozpaků a studu, nejsi první ani poslední ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
30.1.12 10:18

Nu co naplat, tady mi to připadá „kdo chce kam, pomozme mu tam“ :mrgreen: …Neber si to ale špatně ;) Je sice pravda, že alkohol je sviňucha, jak píšeš, ale víš jak, zašla jsi opravdu daleko.....ten kdo tě viděl ti dal „razítko“…otázka je, jestli se TO nakonec donese manželovi, tak tady budeš muset holt s pravdou ven a všechno mu říct :nevim: Ta omluva klukovi by taky nebyla k zahození…jinak se budeš schovávat pořád pak :nevim: Hodně štěstí přeji a honem to naprav :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
30.1.12 10:20

Teeeda, já se takhle chovat nedokážu, ani když jsem opilá :mrgreen: Neznemožnila jsi jen sebe, ale taky manžela :? S tím kamarádem si hlavu nelámej, kdyby nechtěl, tak ti ani pusu nedá :nevim: Akorát bych se mu opravdu vyhýbala obloukem, jako tvoje zadostučinění vůči jeho manželce.

Alespoň, že máš svědomí, jinak by tě nemělo co kousat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
30.1.12 10:24

Nemáš na toho kluka mail nebo tel. číslo? Asi bych mu kdyžtak poslala mail, že se omlouváš, že jsi přebrala a hodně se za to stydíš a doufáš, že to nevzal vážně. Nic víc, nic míň. A manželovi, pokud ses omluvila, bych to už nerozmazávala, sekala latinu, byla na něj hodná, milá, ujišťovala ho, že je pro mě jediný milovaný a možná mu naznačila, že se fakt stydíš a trápí Tě to. A už bych si dala pozor na alkohol i myšlenky typu „chci aby manžel žárlil“ :roll:

Možná bych zauvažovala, proč jsem chtěla, aby manžel žárlil, třeba cítíš v podvědomí nějaký hlubší problém, že už o Tebe manžel nemá zájem, nebo tak něco… :nevim: A pokud ano, tak bych si s ním večer sedla a řekla, že jsem se chovala jako kráva, mrzí mě to, ale že to pramenilo z toho a toho a třeba to vyřešíte… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aghata nepřihlášená
30.1.12 10:28

Já bych mu poslala omluvnou sms, pokud máš na něj číslo. Pokud ne, tak bych se mu omluvila alespoň v duchu. Jak píše Lynette, posypat si hlavu popelem, já k tomu dodám odpustit si … a jít dál a příště fakt nepít, když se potom blbě ovládáš. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.12 10:28
APuccelli píše:
Nemáš na toho kluka mail nebo tel. číslo? Asi bych mu kdyžtak poslala mail, že se omlouváš, že jsi přebrala a hodně se za to stydíš a doufáš, že to nevzal vážně. Nic víc, nic míň. A manželovi, pokud ses omluvila, bych to už nerozmazávala, sekala latinu, byla na něj hodná, milá, ujišťovala ho, že je pro mě jediný milovaný a možná mu naznačila, že se fakt stydíš a trápí Tě to. A už bych si dala pozor na alkohol i myšlenky typu „chci aby manžel žárlil“ :roll:Možná bych zauvažovala, proč jsem chtěla, aby manžel žárlil, třeba cítíš v podvědomí nějaký hlubší problém, že už o Tebe manžel nemá zájem, nebo tak něco… :nevim: A pokud ano, tak bych si s ním večer sedla a řekla, že jsem se chovala jako kráva, mrzí mě to, ale že to pramenilo z toho a toho a třeba to vyřešíte… :nevim:

Jo, děkuju, na toho kluka právě nemám žádný kontakt a když ho potkávám, tak jen veku s manželkou.
Právě že poslední dobou jsme měli s manželem menší krizi a už delší čas mi přijde, že ho moc nepřitahuju, proto jsem mermomocí chtěla dokázat, že je o mě zájem, ale přitom jen já jsem dolejzala za chlapama :oops: :?

• Citovat
  • Upravit
20885
30.1.12 10:29

ježišmaria tomu kamarádovi bych v žádném případě nepsala.si to může přečíst jeho žena a bude si myslet buhví zaco se mu omlouváš.Bude jen přemýšlet co jste asi spolu dělali.kdyžtak jedině jak ho osobně potkáš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
30.1.12 10:29

Víš, překvapuje mě ,že po tom co jsi předvedla Tě hryže svědomí. Já když takovou holku pozoruju, tak si vždycky myslim, že je jí to úplně jedno, co dělá, i kdyby byla ožralá kdoví jak…a mám obavu, že to je náhled většiny, teda i těch lidí, co byly na tom plese. Prostě ses předvedla a teď se v tom koupeš. Kdyby ti to bylo jedno, bylo by to horší, tomu věř. Ono to časem vyšumí, ale tomu klukovi, kterýmu jsi urážela manželku se omluv, alespoň to udělej. A Tobě se uleví. A příště snad radši zůstaň doma, než aby ses chovala jak k…a.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
30.1.12 10:30
Anonymní píše:
APuccelli píše:
Nemáš na toho kluka mail nebo tel. číslo? Asi bych mu kdyžtak poslala mail, že se omlouváš, že jsi přebrala a hodně se za to stydíš a doufáš, že to nevzal vážně. Nic víc, nic míň. A manželovi, pokud ses omluvila, bych to už nerozmazávala, sekala latinu, byla na něj hodná, milá, ujišťovala ho, že je pro mě jediný milovaný a možná mu naznačila, že se fakt stydíš a trápí Tě to. A už bych si dala pozor na alkohol i myšlenky typu „chci aby manžel žárlil“ :roll:Možná bych zauvažovala, proč jsem chtěla, aby manžel žárlil, třeba cítíš v podvědomí nějaký hlubší problém, že už o Tebe manžel nemá zájem, nebo tak něco… :nevim: A pokud ano, tak bych si s ním večer sedla a řekla, že jsem se chovala jako kráva, mrzí mě to, ale že to pramenilo z toho a toho a třeba to vyřešíte… :nevim:
Jo, děkuju, na toho kluka právě nemám žádný kontakt a když ho potkávám, tak jen veku s manželkou.
Právě že poslední dobou jsme měli s manželem menší krizi a už delší čas mi přijde, že ho moc nepřitahuju, proto jsem mermomocí chtěla dokázat, že je o mě zájem, ale přitom jen já jsem dolejzala za chlapama :oops: :?

Asi bych mu to přesně takhle - bez okolků a na férovku - řekla. Že Tě k tomu vedlo tohle, že se bojíš, že už ho nepřitahuješ a tak… a fakt se to třeba spraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová