Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ufffff, no, já bych se toto období snažila v tichu přetrpět
Udělala si z manžela blbečka, dotyčného pána bych už asi nevyhledávala, jemu by to taky nemuselo být příjemný ![]()
Paoloska píše:
Víš, překvapuje mě ,že po tom co jsi předvedla Tě hryže svědomí. Já když takovou holku pozoruju, tak si vždycky myslim, že je jí to úplně jedno, co dělá, i kdyby byla ožralá kdoví jak…a mám obavu, že to je náhled většiny, teda i těch lidí, co byly na tom plese. Prostě ses předvedla a teď se v tom koupeš. Kdyby ti to bylo jedno, bylo by to horší, tomu věř. Ono to časem vyšumí, ale tomu klukovi, kterýmu jsi urážela manželku se omluv, alespoň to udělej. A Tobě se uleví. A příště snad radši zůstaň doma, než aby ses chovala jak k…a.
Hryže mě a opravdu hrozně moc.A co ty si myslíš o takovéhle holce, kterou vidíš?hrozné věci vid?
Mně právě štve i to, co si ted budou lidi myslet.Vyjedu s kočárkem a s druhým prckem za ruku na ulici a potkám ty lidi a nesnesu ty pohledy.Nebo myslíte, že je to všem jedno?Nejsem přece střed vesmíru, doufám, že na mě už všichni dávno zapomněli.
a ti chlapi po kterých ses tam věšela tam byli sami?bez partnerek?se divím že ti jedna nepřiletěla od nějaké přítelkyně ![]()
Dokázat sobě a druhým, že se neumím chovat je strašně jednoduchý, mnohem složitější je dokázat, že mám určitou úroveň. Renomé si totiž člověk, a žena zvlášt´, dokáže zkazit během pár vteřin.
Ono dokázat si, že se chlapům líbím…Chlapům se líbí skoro každá, která je povolná, zvlášt´když mají vypito.
eva valoi píše:
Dokázat sobě a druhým, že se neumím chovat je strašně jednoduchý, mnohem složitější je dokázat, že mám určitou úroveň. Renomé si totiž člověk, a žena zvlášt´, dokáže zkazit během pár vteřin.
Ono dokázat si, že se chlapům líbím…Chlapům se líbí skoro každá, která je povolná, zvlášt´když mají vypito.
eva valoi píše:
Bajča píše:
a ti chlapi po kterých ses tam věšela tam byli sami?bez partnerek?se divím že ti jedna nepřiletěla od nějaké přítelkyně[/citace
myslím, že sami.Doufám
já třeba vím že bych to mému muži neudělala ani v opilosti.a taky vím že za to by se on semnou určitě dlouho nebavil ![]()
Anonymní píše:Bajča píše:
a ti chlapi po kterých ses tam věšela tam byli sami?bez partnerek?se divím že ti jedna nepřiletěla od nějaké přítelkyně[/citace
myslím, že sami.Doufám
to bys asi poznama kdyby nebyli sami
Anonymní píše:Paoloska píše:Hryže mě a opravdu hrozně moc.A co ty si myslíš o takovéhle holce, kterou vidíš?hrozné věci vid?
Víš, překvapuje mě ,že po tom co jsi předvedla Tě hryže svědomí. Já když takovou holku pozoruju, tak si vždycky myslim, že je jí to úplně jedno, co dělá, i kdyby byla ožralá kdoví jak…a mám obavu, že to je náhled většiny, teda i těch lidí, co byly na tom plese. Prostě ses předvedla a teď se v tom koupeš. Kdyby ti to bylo jedno, bylo by to horší, tomu věř. Ono to časem vyšumí, ale tomu klukovi, kterýmu jsi urážela manželku se omluv, alespoň to udělej. A Tobě se uleví. A příště snad radši zůstaň doma, než aby ses chovala jak k…a.Mně právě štve i to, co si ted budou lidi myslet.Vyjedu s kočárkem a s druhým prckem za ruku na ulici a potkám ty lidi a nesnesu ty pohledy.Nebo myslíte, že je to všem jedno?Nejsem přece střed vesmíru, doufám, že na mě už všichni dávno zapomněli.
Středem vesmíru není nikdo z nás a přece se řeči vedou. Je to pár dní, za měsíc bude hej. Ono Ti to hryzání svědomí i prospěje, třeba se příště budeš chovat jinak, líp. Samozřejmě, že si o takové holce nemyslím nic dobrého a jsem ráda, že podobně smýšlí i můj manžel.
Bajča píše:
já třeba vím že bych to mému muži neudělala ani v opilosti.a taky vím že za to by se on semnou určitě dlouho nebavil
Můj manžel je naštěstí hroznej flegmatik, je mu to všechno jedno, ale chvílema už byl na mě naštvanej dost.A druhý den jsem se mu omluvila a byl v pohodě.
Ahoj, já Tě chápu, stalo se mi taky, že jsem se pod vlivem alkoholu a radosti z „vyvečení“ chovala jako jelito, já jsem se naštěstí nenechávala ošahávat a na pusy nedošlo, ale i tak jsem neměla blankytné svědomí. Nejhorší je vyrovnat se s tím v sobě, to vím a jediné co pomůže je za a) čas a za b) omluva těm, kterých se to týká - manželovi a kamarádovi.A příště se hlídej Proboha, žádný povyražení za to nestojí aby pak člověk chodil kanálama. Drž se, za týden bude líp a za měsíc dobře, jsi poučená a máš obdiv, že to dokážeš přiznat. A taky - stane se a komu nikdy a bude Tě pomlouvat (v okolí) jaká jsi ku…tak ty to teprve čeká ![]()
Paoloska píše:Anonymní píše:Středem vesmíru není nikdo z nás a přece se řeči vedou. Je to pár dní, za měsíc bude hej. Ono Ti to hryzání svědomí i prospěje, třeba se příště budeš chovat jinak, líp. Samozřejmě, že si o takové holce nemyslím nic dobrého a jsem ráda, že podobně smýšlí i můj manžel.Paoloska píše:Hryže mě a opravdu hrozně moc.A co ty si myslíš o takovéhle holce, kterou vidíš?hrozné věci vid?
Víš, překvapuje mě ,že po tom co jsi předvedla Tě hryže svědomí. Já když takovou holku pozoruju, tak si vždycky myslim, že je jí to úplně jedno, co dělá, i kdyby byla ožralá kdoví jak…a mám obavu, že to je náhled většiny, teda i těch lidí, co byly na tom plese. Prostě ses předvedla a teď se v tom koupeš. Kdyby ti to bylo jedno, bylo by to horší, tomu věř. Ono to časem vyšumí, ale tomu klukovi, kterýmu jsi urážela manželku se omluv, alespoň to udělej. A Tobě se uleví. A příště snad radši zůstaň doma, než aby ses chovala jak k…a.Mně právě štve i to, co si ted budou lidi myslet.Vyjedu s kočárkem a s druhým prckem za ruku na ulici a potkám ty lidi a nesnesu ty pohledy.Nebo myslíte, že je to všem jedno?Nejsem přece střed vesmíru, doufám, že na mě už všichni dávno zapomněli.
Hm, děkuju
![]()
tak zase všechno mu jedno být nemůže.to by asi taky nebylo zcela v pořádku.
burgundy píše:No ono taky není dobré to v sobě dusit a jak píšeš- přetrpět…lepší by bylo to nějak vyžehlit, ta omluva by byla úplně nejlepší způsob, jak si ulevit od špatného svědomí. Představa, že musím denně uléhat s pocitem viny a strachu, že toho kluka potkám a bude oční konfrontace, taky na psychice nepřidá
ufffff, no, já bych se toto období snažila v tichu přetrpětUdělala si z manžela blbečka, dotyčného pána bych už asi nevyhledávala, jemu by to taky nemuselo být příjemný