Chovala jsem se jako...Co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1452
30.1.12 10:31

ufffff, no, já bych se toto období snažila v tichu přetrpět :nevim: Udělala si z manžela blbečka, dotyčného pána bych už asi nevyhledávala, jemu by to taky nemuselo být příjemný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.12 10:34
Paoloska píše:
Víš, překvapuje mě ,že po tom co jsi předvedla Tě hryže svědomí. Já když takovou holku pozoruju, tak si vždycky myslim, že je jí to úplně jedno, co dělá, i kdyby byla ožralá kdoví jak…a mám obavu, že to je náhled většiny, teda i těch lidí, co byly na tom plese. Prostě ses předvedla a teď se v tom koupeš. Kdyby ti to bylo jedno, bylo by to horší, tomu věř. Ono to časem vyšumí, ale tomu klukovi, kterýmu jsi urážela manželku se omluv, alespoň to udělej. A Tobě se uleví. A příště snad radši zůstaň doma, než aby ses chovala jak k…a.

Hryže mě a opravdu hrozně moc.A co ty si myslíš o takovéhle holce, kterou vidíš?hrozné věci vid? :( Mně právě štve i to, co si ted budou lidi myslet.Vyjedu s kočárkem a s druhým prckem za ruku na ulici a potkám ty lidi a nesnesu ty pohledy.Nebo myslíte, že je to všem jedno?Nejsem přece střed vesmíru, doufám, že na mě už všichni dávno zapomněli.

• Citovat
  • Upravit
20885
30.1.12 10:35

a ti chlapi po kterých ses tam věšela tam byli sami?bez partnerek?se divím že ti jedna nepřiletěla od nějaké přítelkyně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
30.1.12 10:36

Dokázat sobě a druhým, že se neumím chovat je strašně jednoduchý, mnohem složitější je dokázat, že mám určitou úroveň. Renomé si totiž člověk, a žena zvlášt´, dokáže zkazit během pár vteřin.
Ono dokázat si, že se chlapům líbím…Chlapům se líbí skoro každá, která je povolná, zvlášt´když mají vypito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
eva valoi píše:
Dokázat sobě a druhým, že se neumím chovat je strašně jednoduchý, mnohem složitější je dokázat, že mám určitou úroveň. Renomé si totiž člověk, a žena zvlášt´, dokáže zkazit během pár vteřin.
Ono dokázat si, že se chlapům líbím…Chlapům se líbí skoro každá, která je povolná, zvlášt´když mají vypito.
:palec: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
eva valoi píše:
:potlesk: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.12 10:37
Bajča píše:
a ti chlapi po kterých ses tam věšela tam byli sami?bez partnerek?se divím že ti jedna nepřiletěla od nějaké přítelkyně :mrgreen: [/citace :oops: myslím, že sami.Doufám
  • Citovat
  • Upravit
20885
30.1.12 10:37

já třeba vím že bych to mému muži neudělala ani v opilosti.a taky vím že za to by se on semnou určitě dlouho nebavil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
30.1.12 10:38
Anonymní píše:
Bajča píše:
a ti chlapi po kterých ses tam věšela tam byli sami?bez partnerek?se divím že ti jedna nepřiletěla od nějaké přítelkyně :mrgreen: [/citace :oops: myslím, že sami.Doufám

to bys asi poznama kdyby nebyli sami ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
Anonymní píše:
Paoloska píše:
Víš, překvapuje mě ,že po tom co jsi předvedla Tě hryže svědomí. Já když takovou holku pozoruju, tak si vždycky myslim, že je jí to úplně jedno, co dělá, i kdyby byla ožralá kdoví jak…a mám obavu, že to je náhled většiny, teda i těch lidí, co byly na tom plese. Prostě ses předvedla a teď se v tom koupeš. Kdyby ti to bylo jedno, bylo by to horší, tomu věř. Ono to časem vyšumí, ale tomu klukovi, kterýmu jsi urážela manželku se omluv, alespoň to udělej. A Tobě se uleví. A příště snad radši zůstaň doma, než aby ses chovala jak k…a.
Hryže mě a opravdu hrozně moc.A co ty si myslíš o takovéhle holce, kterou vidíš?hrozné věci vid? :( Mně právě štve i to, co si ted budou lidi myslet.Vyjedu s kočárkem a s druhým prckem za ruku na ulici a potkám ty lidi a nesnesu ty pohledy.Nebo myslíte, že je to všem jedno?Nejsem přece střed vesmíru, doufám, že na mě už všichni dávno zapomněli.

Středem vesmíru není nikdo z nás a přece se řeči vedou. Je to pár dní, za měsíc bude hej. Ono Ti to hryzání svědomí i prospěje, třeba se příště budeš chovat jinak, líp. Samozřejmě, že si o takové holce nemyslím nic dobrého a jsem ráda, že podobně smýšlí i můj manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
Bajča píše:
já třeba vím že bych to mému muži neudělala ani v opilosti.a taky vím že za to by se on semnou určitě dlouho nebavil :think:

Můj manžel je naštěstí hroznej flegmatik, je mu to všechno jedno, ale chvílema už byl na mě naštvanej dost.A druhý den jsem se mu omluvila a byl v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
8594
30.1.12 10:39

Ahoj, já Tě chápu, stalo se mi taky, že jsem se pod vlivem alkoholu a radosti z „vyvečení“ chovala jako jelito, já jsem se naštěstí nenechávala ošahávat a na pusy nedošlo, ale i tak jsem neměla blankytné svědomí. Nejhorší je vyrovnat se s tím v sobě, to vím a jediné co pomůže je za a) čas a za b) omluva těm, kterých se to týká - manželovi a kamarádovi.A příště se hlídej Proboha, žádný povyražení za to nestojí aby pak člověk chodil kanálama. Drž se, za týden bude líp a za měsíc dobře, jsi poučená a máš obdiv, že to dokážeš přiznat. A taky - stane se a komu nikdy a bude Tě pomlouvat (v okolí) jaká jsi ku…tak ty to teprve čeká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.12 10:40
Paoloska píše:
Anonymní píše:
Paoloska píše:
Středem vesmíru není nikdo z nás a přece se řeči vedou. Je to pár dní, za měsíc bude hej. Ono Ti to hryzání svědomí i prospěje, třeba se příště budeš chovat jinak, líp. Samozřejmě, že si o takové holce nemyslím nic dobrého a jsem ráda, že podobně smýšlí i můj manžel.

Hm, děkuju :D :? :oops:

• Citovat
  • Upravit
20885
30.1.12 10:40

tak zase všechno mu jedno být nemůže.to by asi taky nebylo zcela v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
30.1.12 10:41
burgundy píše:
ufffff, no, já bych se toto období snažila v tichu přetrpět :nevim: Udělala si z manžela blbečka, dotyčného pána bych už asi nevyhledávala, jemu by to taky nemuselo být příjemný :roll:
No ono taky není dobré to v sobě dusit a jak píšeš- přetrpět…lepší by bylo to nějak vyžehlit, ta omluva by byla úplně nejlepší způsob, jak si ulevit od špatného svědomí. Představa, že musím denně uléhat s pocitem viny a strachu, že toho kluka potkám a bude oční konfrontace, taky na psychice nepřidá :think: Já bych zkusila ho někde „stopnout“ a omluvila bych se- třeba se promlomí ledy úplně a jemu to taky teď nemusí být příjemné že :think: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová