Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podívej, prostě jsi udělala chybu, a teď se v tom pořádně koupeš. Ale tak to má v životě být. Aspoň si to budeš pořádně pamatovat a budeš mít ponaučení do budnoucna. Taky jsem udělala hnusné chyby v životě z kterých mi bylo na blití ze sebe sama a věř, že časem se s tím srovnáš a bude to lepší. Spíš tedy - přestaneš na to tolik myslet a nebude Tě to pronásledovat denně, ale když na to pomyslíš, budeš se cítit blbě pořád, s tím počítej. Kdyby ne, byla bys divná.
Bude líp, uvidíš, ale dej tomu čas, věnuj se dětem a nebraň se tomu trochu na to zapomenout.
Anonymní píše:K-a-č-i-k píše:No právě, to je přesně to, nechci aby myslel, že po něm nějak jedu.Našla jsem ho na Facebooku, přemýšlím, že bych mu poslala zprávu, myslíte že jo?Bojím, bojím, aby si to pak nepřečetla jeho manželka, ona mu dost čte i sms a tak, tak abych něco ještě víc nepokazila.Anonymní píše:No tak na plese pod vlivem alkoholu spolu kamarádí všichni víc, ne? Z toho bych si výčitky nedělala…horší bylo, jak si hanila jeho paní, tam by to mohlo vypadat, že bys ho brala radši tyK-a-č-i-k píše:Néééé, to my jsme se nelíbali, to néééé, fakt jen ty 3 pusy padly.Ale co mu mám co dávat pusy, zas tak velký kamarádi nejsmeAnonymní píše:Tak pusa na přivítanou a na loučení, to je podle mě normální,ne? Pokud jste spolu nekomunikovali francouzsky, tak to tak hrozné není. My se takhle taky vítáme a loučíme s kamarádama a kamarádkamaLastkecka píše:jejda.Tak já tam všechny neoblizovala, jen jsem pro ně chodila ať jdou tančit (to ještě není tak hrozný ne???)A s tím kamarádem jsme si dali asi 3 pusy (první na uvítanou, pak ještě jednu a pak když jsme se loučili)
Tak je důležité, že si to uvědomuješ. Každý udělal spoustu blbostí, ale to co ty popisuješ to mi příjde jako chování půbertální holky. Máš dítě a manžela, tudíž by jsi už měla vědět, jak se máš chovat a na alkohol bych to teda nesváděla. Manželovi bych to vysvětlila a kamarádovi se omluvila. Ono to časem utichne a nikdo si na to ani nevzpomene, jen je důležité aby se to neopakovala, jelikož tě pak hodí do škatulky a nezbavíš se toho.
Jinak to jsi mi připoměla, jak jsme byli na plese a tam asi 35 letá ženská a pořád tam oblizovala nějaké muže. Všichni z ní měli akorát srandu.Proto ty výčitky
Ale taky nemuselo
No, musela bys to sakra dobře naformulovat, pro případ, že by si to jeho manželka přečetla. A hlavně nerozjíždět žádné další dopisování…
Já osobně bych mu raději nepsala.
Anonymní, tak s tím FB to holt riskni a napiš to tak nějak, aby to bylo i pro případ, že mu to bude číst manželka: např. třeba takto: Ahoj, víš, jak byl ten ples, chovala jsem se nemožně, píšu to snad všem, kteří mě plese viděli a bla bla bla.....chtěla bych se omluvit, byla jsem vážně nemožná, stydím se atd…atd…posílám to snad všem známým, bože já se tak stydím, už nevezmu chlast do huby …atd…atd… No a to si může přečíst i manželka, né?
Holka, držím palečky, ten FB není špatný nápad ![]()
K-a-č-i-k-: No a co pak jedině tak, jako že napíše, pro případ, že to bude číst manželka jak sjem psala výše?
Že to píše všem známým co byli na plese
To by šlo ještě né? ![]()
Prosimtě,hod to za hlavu,nic nepiš.Chlap byl taky napitej,a určitě nad tím nepřemýšlí,tak jako ty.Maximálně si řekne,byla ožralá a mávne nad tím rukou.
Vanesanka píše:
Anonymní, tak s tím FB to holt riskni a napiš to tak nějak, aby to bylo i pro případ, že mu to bude číst manželka: např. třeba takto: Ahoj, víš, jak byl ten ples, chovala jsem se nemožně, píšu to snad všem, kteří mě plese viděli a bla bla bla.....chtěla bych se omluvit, byla jsem vážně nemožná, stydím se atd…atd…posílám to snad všem známým, bože já se tak stydím, už nevezmu chlast do huby …atd…atd… No a to si může přečíst i manželka, né?Holka, držím palečky, ten FB není špatný nápad
Moooooc děkuji, jsi zlato, jdu psát ![]()
nevim no, já jsem za to tichý přetrpění, jestli se ještě víc neztrapní tím mailem. ženský chtějí všechno řešit, ja myslím, že ten chlap to tak neprožívá ![]()
Anonymní píše:No vidíš, třeba to fakt pomůže a napiš tam hlavně, že to píšeš všem známým- kámoškáma kámošům- aby ženuška viděla že je to neutrálněVanesanka píše:Moooooc děkuji, jsi zlato, jdu psát
Anonymní, tak s tím FB to holt riskni a napiš to tak nějak, aby to bylo i pro případ, že mu to bude číst manželka: např. třeba takto: Ahoj, víš, jak byl ten ples, chovala jsem se nemožně, píšu to snad všem, kteří mě plese viděli a bla bla bla.....chtěla bych se omluvit, byla jsem vážně nemožná, stydím se atd…atd…posílám to snad všem známým, bože já se tak stydím, už nevezmu chlast do huby …atd…atd… No a to si může přečíst i manželka, né?Holka, držím palečky, ten FB není špatný nápad
burgundy píše:No ale právě zakladatelka to nechce přetrpět, chce to nějak „vyžehlit“
nevim no, já jsem za to tichý přetrpění, jestli se ještě víc neztrapní tím mailem. ženský chtějí všechno řešit, ja myslím, že ten chlap to tak neprožívá
Vanesanka píše:Anonymní píše:No vidíš, třeba to fakt pomůže a napiš tam hlavně, že to píšeš všem známým- kámoškáma kámošům- aby ženuška viděla že je to neutrálněVanesanka píše:Moooooc děkuji, jsi zlato, jdu psát
Nemířeno pouze na toho co jsi s ním laškovala. Holka fakt, hodně šěstí a příště pozor na stavy
![]()
![]()
Díky, odesláno, jsi zlatá
je to mnohem lepší pocit.
Vanesanka píše:burgundy píše:No ale právě zakladatelka to nechce přetrpět, chce to nějak „vyžehlit“
nevim no, já jsem za to tichý přetrpění, jestli se ještě víc neztrapní tím mailem. ženský chtějí všechno řešit, ja myslím, že ten chlap to tak neprožíváMá špatné svědomí a nedá ji to spát. Jinak by už dávno nad tím mávla rukou
![]()
tak kdyby manželovi přišel takový mail tak bych dotyčnou tak pomluvila že by mne huba bolela
![]()
Vanesanka píše:
K-a-č-i-k-: No a co pak jedině tak, jako že napíše, pro případ, že to bude číst manželka jak sjem psala výše?Že to píše všem známým co byli na plese
To by šlo ještě né?
jo, to je dobrý nápad, jsi koumák ![]()
jůůůů takže už to je?
Tož ještě se pochlub cos tam napsala, já jsem bába zvědavá
![]()
tak já bych teda rozhodně nic nepsala!!!kdyby mému muži přišel takový nějaký podobný vzkaz,byť dobře zformulovaný tak bych určitě vyslýchala co to má jako znamenat.co se tam stalo a tak.podle mě blbost,ale někdo ti poradil jinak,hold uvidíš sama ![]()