Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
K-a-č-i-k píše:No, tak snad to tím zhasne....... já myslím, že to bude už dobréééééééAnonymní píše:No, mohla jsi to napsat víc globálně a formálně, kdy už to muselo být. Dál bych se v tom už opravdu nešťourala (viz. h.vno)Vanesanka píše:Přesně to, cos mi napsala,
jůůůů takže už to je?Tož ještě se pochlub cos tam napsala, já jsem bába zvědavá
![]()
Ahoj, k sobotnímu plesu: chovala jsem se nemožně, fakt jako blbec, píšu a říkám to snad všem, co mě tam viděli,mlela jsem hovadiny, omlouvám se, strašně moc,byla jsem vážně nemožná.Stydím se před všema.Už nikdy nevezmu chlast do huby.Jsem trapka, fakt nemožná Měj se hezky.
Vanesanka píše:
Anonymní- to snad dělají všichniJá jak mám doma chlopa, tak se napřed rozkoukávám, zda-li mi tu nečumí a zda-li není v místnosti, pak teprve se přihlásím, sice nemám co skrývat, ale i tak, může se stát, že mi někdo napíše zprávu, úplně cizí, či nějaký uchylák apod…tak to pak fofrem mažu
Jak vidím, že je v místnosti a civí mi na monitor, tak kliknu jinde a otvírám jiný server
Tak nějak to dělají snad všichni…určitě si manželé nesednou spolu k PC a neříkají si" pojď miláčku, djeme si společně přečíst zprávy"
Nielen ze to vsetci nerobia, ale mne je toto spravanie tak trochu … podivne?
Anonymní píše:burgundy píše:A ona mu ale nemá co číst zprávy na Facebooku ne?Já bych to teda nikdy neudělala, abych se přihlásila na Facebook manželovi.Vanesanka píše:tak kdyby manželovi přišel takový mail tak bych dotyčnou tak pomluvila že by mne huba bolelaburgundy píše:No ale právě zakladatelka to nechce přetrpět, chce to nějak „vyžehlit“
nevim no, já jsem za to tichý přetrpění, jestli se ještě víc neztrapní tím mailem. ženský chtějí všechno řešit, ja myslím, že ten chlap to tak neprožíváMá špatné svědomí a nedá ji to spát. Jinak by už dávno nad tím mávla rukou
![]()
![]()
![]()
Co ty víš, jak to doma mají
Já jsem třeba na fb přihlášena trvale, takže manžel se tam normálně dostane, a mě to vůbec nevadí, že tam něco čte..
..a opravdu myslíš, že bys manželovi do fb nelezla?
![]()
Holky a ted je tady podobná nová diskuze- taky s alkoholem a mejdanem ![]()
koukám koukám ale moc nevěřím.píše že přišla až v 5 odpoledne
a kde jako byla?to se člověk asi nezakecá na tak dlouho ![]()
Jinak zakladatelko moc nechápu, proč se máš cítit blbě a omlouvat se jen ty. Tys ses toho dotyčného muže nějak pokoušela znásilnit? Trapně je vám asi oběma, ne?
A než řešit, co na to ostatní, tak by mě spíš zajímalo, co manžel. Z toho jsi udělala totálního blba, tomu zvlášt´musí být velice trapně.
eva valoi píše:
Jinak zakladatelko moc nechápu, proč se máš cítit blbě a omlouvat se jen ty. Tys ses toho dotyčného muže nějak pokoušela znásilnit? Trapně je vám asi oběma, ne?
A než řešit, co na to ostatní, tak by mě spíš zajímalo, co manžel. Z toho jsi udělala totálního blba, tomu zvlášt´musí být velice trapně.
Manžel to neřeší, ten je v pohodě, jemu je opravdu všechno jedno.Naštvanej byl asi půl hodiny.Nevím jestli je to dobře nebo špatně ![]()
Anonymní, taky to může řešit v sobě. Můj známej je flegmatik, kterého nic jen tak nerozhází, postupně se to v něm hromadí a pak když ho ale něco opravdu nasere, tak jede jak tank. Takže na flegmatiky pozor, aby z toho v budoucnu nebyla ošklivá havárie.
eva valoi píše:
Anonymní, taky to může řešit v sobě. Můj známej je flegmatik, kterého nic jen tak nerozhází, postupně se to v něm hromadí a pak když ho ale něco opravdu nasere, tak jede jak tank. Takže na flegmatiky pozor, aby z toho v budoucnu nebyla ošklivá havárie.
No, taky je to možný.Já ho ale opravdu naštvanýho ještě nikdy neviděla
eva valoi píše:
Ano, to mohu potvrdit, neboť já jsem, světe div se, flegmatik ![]()
Já teda nevím,ale podle mě jsi mu psát neměla…
Aby se toho chlapec ještě nechytl a nezačal tě nějak otravovat..Psala jsi přece,že jste spolu tančili,atd.Ale on se očividně nebránil,ne?
Aby sis ještě nezavařila ![]()
Přináším novinky.Tohle mi odepsal:
Mně se na plese moc líbilo, užil jsem si to tam hlavně díky tobě a takhle skvěle jsem si nikdy nezatančil.Nemáš se za co omlouvat, nic jsi neudělala.A moc ti to slušelo, jsi kočka.
Měj se hezky.
Takže tak no.
![]()
Anonymní píše:
Přináším novinky.Tohle mi odepsal:
Mně se na plese moc líbilo, užil jsem si to tam hlavně díky tobě a takhle skvěle jsem si nikdy nezatančil.Nemáš se za co omlouvat, nic jsi neudělala.A moc ti to slušelo, jsi kočka.
Měj se hezky.Takže tak no.![]()
Tak bacha, aby to vážně nemělo podtext, že si myslí, že u Tebe má šanci alespoň na strávenou noc… ![]()
Takže bych se mu stejně pořádně vyhýbala a dál už mu neodepisovala. Pro svůj vnitřní pocit ses omluvila a nechala bych to spát, aby to fakt nevypadalo, že ho lákáš, nebo alespoň dáváš naději.
Jinak - evidentně mu asi přítelkyně fb nečte, nebo on o tom alespoň neví ![]()