Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně se od začátku zdá, že zakladatelce záleží víc na kamarádovi než na manželovi.
bezva, a teď anonymní ukaž ten mail manželovi, možná konečně bude žárlit.. ![]()
Anonymní píše:
Přináším novinky.Tohle mi odepsal:
Mně se na plese moc líbilo, užil jsem si to tam hlavně díky tobě a takhle skvěle jsem si nikdy nezatančil.Nemáš se za co omlouvat, nic jsi neudělala.A moc ti to slušelo, jsi kočka.
Měj se hezky.Takže tak no.![]()
Je si isty ze u Teba ma sancu a budes povolna.
Bábi Zlopočasná píše:Anonymní píše:Je si isty ze u Teba ma sancu a budes povolna.
Mně se na plese moc líbilo, užil jsem si to tam hlavně díky tobě a takhle skvěle jsem si nikdy nezatančil.Nemáš se za co omlouvat, nic jsi neudělala.A moc ti to slušelo, jsi kočka.
Anonymní píše:Bábi Zlopočasná píše:Anonymní píše:Je si isty ze u Teba ma sancu a budes povolna.
![]()
ne, to ne
Ja nepisem ze ma sancu a budes povolna. Len to, ze si to mysli ten chlap.
Bábi Zlopočasná píše:Anonymní píše:Ja nepisem ze ma sancu a budes povolna. Len to, ze si to mysli ten chlap.Bábi Zlopočasná píše:Anonymní píše:Je si isty ze u Teba ma sancu a budes povolna.
![]()
ne, to ne
Jsem stejného názoru…Víc okatě to ani napsat nemohl… ![]()
Anonymní píše:
No vidíš
Takže nápad to byl přece jen dobrej…, manželka mu FB nečetla, jak se tady ženy obávaly
A ještě ti spadl kámen ze srdce a dokonce Tě pochválil
Nu a teďkom život jde dál a už to nechej hezky tak, ať se do něčeho zase nezamotáš. ![]()
Vanesanka píše:Anonymní píše:No vidíš
Takže nápad to byl přece jen dobrej…, manželka mu FB nečetla, jak se tady ženy obávaly
A ještě ti spadl kámen ze srdce a dokonce Tě pochválil
Nu a teďkom život jde dál a už to nechej hezky tak, ať se do něčeho zase nezamotáš.
Aby tak i bylo… ![]()
Tak snad bude…ona si dá už říct, jak se říká, dvakrát do stejné řeky nevstoupíš
Každopádně je spokojená, vyřešilo se to a spadl ji ten balvan ze srdce- pomoženo bylo- takže už není co řešit. ![]()
Vanesanka píše:
Tak snad bude…ona si dá už říct, jak se říká, dvakrát do stejné řeky nevstoupíšKaždopádně je spokojená, vyřešilo se to a spadl ji ten balvan ze srdce- pomoženo bylo- takže už není co řešit.
Svatá pravda…
Jenom,aby si nezačala zakladatelka s kamarádem dopisovat..?Ale píše,že ne..Tak snad se polepšila a bude si to pamatovat…
Vanesanka píše:
Tak snad bude…ona si dá už říct, jak se říká, dvakrát do stejné řeky nevstoupíšKaždopádně je spokojená, vyřešilo se to a spadl ji ten balvan ze srdce- pomoženo bylo- takže už není co řešit.
Ano, bylo a mockrát děkuji ![]()
Na můj vkus,zakladatelka moc řeší,co si myslí kamarád..