Chovala jsem se jako...Co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
31.1.12 10:21
Bajča píše:
eva valoi píše:
Tak hlavně že se díky tobě dobře bavil. To je od tebe moc hezké. Ale příště bav raději manžela, máš evidentně moc hodného. A on at´raději pomůže ženě přebalovat.
to nemá chybu :palec:

:palec: :palec: :palec:
Na můj vkus,zakladatelka moc řeší,co si myslí kamarád.. :roll: Na to bych se vyprdla,ať si myslí co chce..Vždyť tam bylo ještě spousta dalších lidí,co ji viděli,ne?Já bych spíš řešila,jak si udobřit manžela,i když píše,že to neřeší a že je flegmatik,tak ho to určitě mrzí… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14809
31.1.12 10:26

Mně se od začátku zdá, že zakladatelce záleží víc na kamarádovi než na manželovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
31.1.12 10:28

bezva, a teď anonymní ukaž ten mail manželovi, možná konečně bude žárlit.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 10:35
Anonymní píše:
Přináším novinky.Tohle mi odepsal:
Mně se na plese moc líbilo, užil jsem si to tam hlavně díky tobě a takhle skvěle jsem si nikdy nezatančil.Nemáš se za co omlouvat, nic jsi neudělala.A moc ti to slušelo, jsi kočka.
Měj se hezky.Takže tak no. :nevim: :oops:

Je si isty ze u Teba ma sancu a budes povolna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.12 10:43
Bábi Zlopočasná píše:
Anonymní píše:
Mně se na plese moc líbilo, užil jsem si to tam hlavně díky tobě a takhle skvěle jsem si nikdy nezatančil.Nemáš se za co omlouvat, nic jsi neudělala.A moc ti to slušelo, jsi kočka.
:oops: :oops: ne, to ne
  • Citovat
  • Upravit
31.1.12 11:03
Anonymní píše:
Bábi Zlopočasná píše:
Anonymní píše:

Ja nepisem ze ma sancu a budes povolna. Len to, ze si to mysli ten chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
31.1.12 11:16
Bábi Zlopočasná píše:
Anonymní píše:
Bábi Zlopočasná píše:
Anonymní píše:
Ja nepisem ze ma sancu a budes povolna. Len to, ze si to mysli ten chlap.

Jsem stejného názoru…Víc okatě to ani napsat nemohl… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3278
31.1.12 11:20
Anonymní píše:

No vidíš :pankac: Takže nápad to byl přece jen dobrej…, manželka mu FB nečetla, jak se tady ženy obávaly :lol: A ještě ti spadl kámen ze srdce a dokonce Tě pochválil :lol: Nu a teďkom život jde dál a už to nechej hezky tak, ať se do něčeho zase nezamotáš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
31.1.12 11:21
Vanesanka píše:
Anonymní píše:
No vidíš :pankac: Takže nápad to byl přece jen dobrej…, manželka mu FB nečetla, jak se tady ženy obávaly :lol: A ještě ti spadl kámen ze srdce a dokonce Tě pochválil :lol: Nu a teďkom život jde dál a už to nechej hezky tak, ať se do něčeho zase nezamotáš. :kytka:

Aby tak i bylo… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3278
31.1.12 11:24

Tak snad bude…ona si dá už říct, jak se říká, dvakrát do stejné řeky nevstoupíš :lol: Každopádně je spokojená, vyřešilo se to a spadl ji ten balvan ze srdce- pomoženo bylo- takže už není co řešit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
31.1.12 11:27
Vanesanka píše:
Tak snad bude…ona si dá už říct, jak se říká, dvakrát do stejné řeky nevstoupíš :lol: Každopádně je spokojená, vyřešilo se to a spadl ji ten balvan ze srdce- pomoženo bylo- takže už není co řešit. :D

Svatá pravda… :palec: Jenom,aby si nezačala zakladatelka s kamarádem dopisovat..?Ale píše,že ne..Tak snad se polepšila a bude si to pamatovat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.12 14:10
Vanesanka píše:
Tak snad bude…ona si dá už říct, jak se říká, dvakrát do stejné řeky nevstoupíš :lol: Každopádně je spokojená, vyřešilo se to a spadl ji ten balvan ze srdce- pomoženo bylo- takže už není co řešit. :D

Ano, bylo a mockrát děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová