Chovala jsem se jako...Co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
30.1.12 11:38

Jéžiš se stane, nehroť to neřeš to…myslím, že pokud se tak normálně nechováš - každej pochopil, žes byla nalitá jak dělo.

Manželovi bych maximálně řekla, že se stydím, že jsem se chovala jak hovado, ale jinak bych se tím netrápila 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.12 11:39
Vanesanka píše:
jůůůů takže už to je? 8o Tož ještě se pochlub cos tam napsala, já jsem bába zvědavá :mrgreen: :pankac:

Přesně to, cos mi napsala,
Ahoj, k sobotnímu plesu: chovala jsem se nemožně, fakt jako blbec, píšu a říkám to snad všem, co mě tam viděli,mlela jsem hovadiny, omlouvám se, strašně moc,byla jsem vážně nemožná.Stydím se před všema.Už nikdy nevezmu chlast do huby.Jsem trapka, fakt nemožná Měj se hezky.

• Citovat
  • Upravit
23847
30.1.12 11:40

SHit happens, stane se :mrgreen: Tomu kamarádovi bych se už neomlouvala, když se někdo začne šťourat v ho…, jen začne víc smrdět. Pouze kdybyste se nějakpotkalia dali do řeči, pak možná. Ale stejně mu bylo jasný, že jsi přebrala a už na to asi zapomněl.
Njn, alkohol pouze odbourává zábrany a holt vyšla „holá pravda“ na povrch. (Mmch zas nic hroznýho, horší, když jsou lidi agresivní) Žárlíš spíš ty a abys byla i nadále v pohodě, tak bys to měla spíš řešit s manželem. Nalič se a voblíkni spíš pro něj, nějakej hezkej večer by to chtělo, aby ses přesvědčila, že tě pořád chce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.12 11:41
burgundy píše:
Vanesanka píše:
burgundy píše:
nevim no, já jsem za to tichý přetrpění, jestli se ještě víc neztrapní tím mailem. ženský chtějí všechno řešit, ja myslím, že ten chlap to tak neprožívá :nevim:
No ale právě zakladatelka to nechce přetrpět, chce to nějak „vyžehlit“ :lol: Má špatné svědomí a nedá ji to spát. Jinak by už dávno nad tím mávla rukou :nevim: :lol:
tak kdyby manželovi přišel takový mail tak bych dotyčnou tak pomluvila že by mne huba bolela :oops: :oops: :oops:

A ona mu ale nemá co číst zprávy na Facebooku ne?Já bych to teda nikdy neudělala, abych se přihlásila na Facebook manželovi.

• Citovat
  • Upravit
3278
30.1.12 11:41

Tak snad horší už to být nemůže…a nakonec si to může přečíst sám a bez manželky, třeba mu do pošty neleze :nevim: Řekla bych, že taky má v sobě ten „tlak“, jako zakladatelka a trošinku taky si pamatuje co bylo a určitě si po plese taky v hlavě přemílá co bylo a je ostražitý jak jde zapínat poštu. Myšlenky typu, kdo ví, či mi někdo náhodou nenapsal( a tuší kdo) :lol: No jo holt svědomí dokáže žrát do hloubky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.12 11:43

U nas sa hovori ze ked sa spras v smadlavom ho.ne, tak sa nemas cudovat ze smrdi. To ospravedlnovanie sa mi pride ako to sparanie … ale uz sa stalo, tak len dufaj ze si nenarobila este viac skody nez bolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
30.1.12 11:44

bylo to myšlno všem ale vlastně adresované jemu takže za mě blbý nápad,ještě pokud si sama přiznala že manželka mu poštu kontroluje,ikdyž by mě zajímalo jak to víš? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
30.1.12 11:45

Anonymní- to snad dělají všichni :lol: Já jak mám doma chlopa, tak se napřed rozkoukávám, zda-li mi tu nečumí a zda-li není v místnosti, pak teprve se přihlásím, sice nemám co skrývat, ale i tak, může se stát, že mi někdo napíše zprávu, úplně cizí, či nějaký uchylák apod…tak to pak fofrem mažu :lol: Jak vidím, že je v místnosti a civí mi na monitor, tak kliknu jinde a otvírám jiný server :lol: Tak nějak to dělají snad všichni…určitě si manželé nesednou spolu k PC a neříkají si" pojď miláčku, djeme si společně přečíst zprávy" :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
30.1.12 11:46

jdeme* oprava, bože ty překlepy mě zabijou :cert: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.12 11:47
Anonymní píše:
burgundy píše:
Vanesanka píše:
burgundy píše:
nevim no, já jsem za to tichý přetrpění, jestli se ještě víc neztrapní tím mailem. ženský chtějí všechno řešit, ja myslím, že ten chlap to tak neprožívá :nevim:
No ale právě zakladatelka to nechce přetrpět, chce to nějak „vyžehlit“ :lol: Má špatné svědomí a nedá ji to spát. Jinak by už dávno nad tím mávla rukou :nevim: :lol:
tak kdyby manželovi přišel takový mail tak bych dotyčnou tak pomluvila že by mne huba bolela :oops: :oops: :oops:
A ona mu ale nemá co číst zprávy na Facebooku ne?Já bych to teda nikdy neudělala, abych se přihlásila na Facebook manželovi.

Tak ja napriklad leziem manzelovi do facebooku ked sa mi zachce … aj do uctu jeho alter ega :mrgreen: posielam si odtial propriety do hier :andel: on robi to iste s mojim uctom … a obcas si tak posielame z kompu na komp uzitocne linky, takze sa aj do tej posty dostanem … uplne nevinne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
30.1.12 11:49

Bábi , tak se modleme, ať v jejím případě ne :D Ona to napsala tak, že to jakože posílá všem co tam byli- tak myslím, že manželka nebude taková „blbá“, aby to nepochopila. Koneckonců o nic vlastně nešlo, jenom se údajně stydí, že se opila a před lidmi „blbla“. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.12 11:50
Bajča píše:
bylo to myšlno všem ale vlastně adresované jemu takže za mě blbý nápad,ještě pokud si sama přiznala že manželka mu poštu kontroluje,ikdyž by mě zajímalo jak to víš? :mrgreen: :mrgreen:

On mi povídal, že mu čte zprávy na mobilu.
A já mám aole lepší pocit, když jsem se omluvila, fakt že jo.

• Citovat
  • Upravit
1937
30.1.12 11:51
Anonymní píše:
Vanesanka píše:
jůůůů takže už to je? 8o Tož ještě se pochlub cos tam napsala, já jsem bába zvědavá :mrgreen: :pankac:
Ahoj, k sobotnímu plesu: chovala jsem se nemožně, fakt jako blbec, píšu a říkám to snad všem, co mě tam viděli,mlela jsem hovadiny, omlouvám se, strašně moc,byla jsem vážně nemožná.Stydím se před všema.Už nikdy nevezmu chlast do huby.Jsem trapka, fakt nemožná Měj se hezky.

No, mohla jsi to napsat víc globálně a formálně, kdy už to muselo být. Dál bych se v tom už opravdu nešťourala (viz. h.vno) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
30.1.12 11:52
Anonymní píše:
Bajča píše:
bylo to myšlno všem ale vlastně adresované jemu takže za mě blbý nápad,ještě pokud si sama přiznala že manželka mu poštu kontroluje,ikdyž by mě zajímalo jak to víš? :mrgreen: :mrgreen:
On mi povídal, že mu čte zprávy na mobilu.
A já mám aole lepší pocit, když jsem se omluvila, fakt že jo.
A napsala jsi tam, že to posíláš všem známým? Kdyby náhodou četla ta ženuška :D :?:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
30.1.12 11:54
Anonymní píše:
Vanesanka píše:
Ahoj, k sobotnímu plesu: chovala jsem se nemožně, fakt jako blbec, píšu a říkám to snad všem, co mě tam viděli,mlela jsem hovadiny, omlouvám se, strašně moc,byla jsem vážně nemožná.Stydím se před všema.Už nikdy nevezmu chlast do huby.Jsem trapka, fakt nemožná Měj se hezky.

Já bych možná jinak formulovala slova jinak než chlast do huby a mlela hovadiny.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová