Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
Přináším novinky.Tohle mi odepsal:
Mně se na plese moc líbilo, užil jsem si to tam hlavně díky tobě a takhle skvěle jsem si nikdy nezatančil.Nemáš se za co omlouvat, nic jsi neudělala.A moc ti to slušelo, jsi kočka.
Měj se hezky.Takže tak no.![]()
Tak vidíš, že on si žádné výčitky nedělá a necítí se provinile…i když ti to přijde fajn a milé, co o tobě píše, dál bych v dopisování nepokračovala.
kometa32 píše:Anonymní píše:Tak vidíš, že on si žádné výčitky nedělá a necítí se provinile…i když ti to přijde fajn a milé, co o tobě píše, dál bych v dopisování nepokračovala.
Mně se na plese moc líbilo, užil jsem si to tam hlavně díky tobě a takhle skvěle jsem si nikdy nezatančil.Nemáš se za co omlouvat, nic jsi neudělala.A moc ti to slušelo, jsi kočka.
Mám lepší pocit, opravdu mi spadl kámen ze srdce.Takže děkuji všem, co mě k tomu „dokopaly“ ![]()
A už neodepisuji.
Anonymní píše:
No pěkný, evidentně se mu líbíš
Manželka ho v tu chvíli tolik netrápila
Radši mu neodepisuj, pokud si nechceš zadělat na problémy ![]()
K-a-č-i-k píše:Anonymní píše:No pěkný, evidentně se mu líbíš
Manželka ho v tu chvíli tolik netrápila
Radši mu neodepisuj, pokud si nechceš zadělat na problémy
nenene, už mu odepisovat nebudu a příště už opravdu nepiju ![]()
no mazec.běhá mi mráz po zádech když si představím že by něco takového psal nějaké holce můj muž,brrr,fakt hrůza,ale to sem nepatří takže hlavně že se nezlobí ![]()
Bajča píše:
no mazec.běhá mi mráz po zádech když si představím že by něco takového psal nějaké holce můj muž,brrr,fakt hrůza,ale to sem nepatří takže hlavně že se nezlobí
Taky bych to nepřežila ![]()
žena doma s dítětem a muž někde toká s jinou a pak ji napíše jen díky ní se tak krásně bavil
Tak já nevím ale já ikdyž nejsem zrovna s mým mužem tak po jiných nečučím.Mě můj manžílek stačí a pořád se mi nejvíc líbí on ![]()
Bajča píše: žena doma s dítětem a muž někde toká s jinou a pak ji napíše jen díky ní se tak krásně bavilTak já nevím ale já ikdyž nejsem zrovna s mým mužem tak po jiných nečučím.Mě můj manžílek stačí a pořád se mi nejvíc líbí on
A tak to já zas čumím
Chlapi taky vždycky slintají po jiných tak co bysme nemohly my? ![]()
koukat může ale ne slintat
Každý to má jinak,já po jiných chlapech neslintám,nemám to zapotřebí,mám svého ![]()
Bajča píše:
koukat může ale ne slintatKaždý to má jinak,já po jiných chlapech neslintám,nemám to zapotřebí,mám svého
asi je to tím že už jsem poučena.v prvním manželství jsem čučela po chlapech furt,jakobych snad toho svého ani neměla,pak to krachlo když jsem se náhodou zamilovala jinde.dnes vím jak křehké manželství může být. ![]()
Bajča píše:
no mazec.běhá mi mráz po zádech když si představím že by něco takového psal nějaké holce můj muž,brrr,fakt hrůza,ale to sem nepatří takže hlavně že se nezlobí
Taky mě to napadlo..
Ta představa je hrozná..
![]()
Tak hlavně že se díky tobě dobře bavil. To je od tebe moc hezké. Ale příště bav raději manžela, máš evidentně moc hodného. A on at´raději pomůže ženě přebalovat.
eva valoi píše:
Tak hlavně že se díky tobě dobře bavil. To je od tebe moc hezké. Ale příště bav raději manžela, máš evidentně moc hodného. A on at´raději pomůže ženě přebalovat.
to nemá chybu ![]()
eva valoi píše: