Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak jde o to,s kym jsi tam byla a cos tam delala,ze.jestli to bylo ve vsi pocetnosti,tak neboj, toho prejde. u nas to taky tak obcas byla:-) a to jsem rozhdone neprisla tak jako ty,ale jen k ranu…
jo jestli jsi tam provadela neco jineho nez jen piti s kamarady,tak to bych se mu ani nedivila,ze se ho nesmis dotknout,nic ti neporadim,asi jen cekat..
Njn, tichou domácnost taky nesnáším, já bych s takovým člověkem být nemohla, u nás se to řeší po italsku
, zas je ale čistej vzduch.
No tak snad ho to brzo přejde.
tomu říkám úlet ,to se mi nestávala ani za mlada ,natož jako vdané
držím palce ať si ho usmíříš co nejdřív ![]()
No,to teda musela byt jizda ![]()
Z meho pohledu se tvemu muzi ani nedivim,me kdyby tohle udelal muj pritel,tak bych s nim pak taky nemluvila,nejsem z tech,ktere partnera servou,ja radsi mlcim a to je pro neho nejvetsi trest.
Neboj,vsak on vychladne ![]()
No já se mu teda popravdě ani moc nedivím. Ví vůbec kde jsi byla tak dlouho? Jestli jste třeba byli v hospodě a ta se v nějakou určitou hodinu zavírá, tak mu třeba vrtá hlavou u koho jsi byla pak a co jsi tam prováděla…
Asi bych se mu vyzpovídala a omluvila, že už se to víckrát nestane - popřípadě uvařila dobrou večeři při svíčkách, ale ať si zase nemyslí, že jsi něco provedla (myslím nevěru) a teď se ho snažíš udobřit. Každopádně hodně štěstí, tento stav nebude trvat věčně. ![]()
No ja se mu nedivim..vis jak mu musi byt,kdyz jsi to predvedla pred tchanovci?Vis,co urcite musel vyslechnout od sve matky?Me tohle udelat chlap,nakopu ho do riti.Ty jsi zenska.Jako prijit az druhy den,bez vysvetleni,vozrala..ja se mu vubec nedivim,proste si to budes muset vyzrat.
Tak na jednu stranu se mu nedivím,mě by taky nenadchlo kdyby ten můj tohle udělal.Každopádně tě v tom asi chce nechat taky pochodit.Uvidíš,snad ho to za pár dní pustí.U nás se to teda řeší jinak,vyřvu se na něj,on na mě je zas klid a jsme kamarádi ![]()
Tak nekdy je potreba si vyrazit,ze?Casem se to u vas urco sklidni,aspon sis zaparila hele
![]()
hned první myšlenka, která mi prošla hlavou : A co jsi čekala ?
Můj by se choval naprosto stejně. Ono totiž nej trest je né sežvat, ale mlčet.
Já bych chodila po špičkách, byla milá, ale né vlezlá a čekala, nebo zkusila navázat hovor. Ale né o tom víkendu, třeba o malování bytu , nebo nějakém společném zájmu kde byste museli dělat něco společně.
Držím ![]()
No upřímně řečeno, kdybych já odešla ve 2ráno a muž dorazil domů až v 5odpoledne, tak teda by se asi dělo něco podobnýho. Tos mu ani třeba průběžně nedala vědět, že se to ještě protáhne?
když jsme ještě spolu neměli děti,tak jsem to taky dokázala,šla jsem z práce po noční a seděla jsem v práci(spot bar)do dalšího nástupu na noční
popíjela jsem taky,ale kecalo se hlavně a ono to uteklo
.Doma byl klid,ten ani nevěděl,že jsem doma vůbec nebyla.Neboj,ono to přejde ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat