Totálně naštvaný manžel

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
21902
30.1.12 13:14

No zakladatleka se uz nejspis neozve :think:

• načítám...
1455
30.1.12 13:16

.

Příspěvek upraven 31.03.26 v 19:46

• načítám...
20885
30.1.12 13:17

tak nám tedy řekni kde jsi byla skoro celý další den?a komunikovala jsi s manželem?

• načítám...
3701
30.1.12 13:17
Maartina7 píše:
vy jste děsně rychlý…člověk chvilku odběhne od kompu a hned ho podezírají, že neexistuje :)
:mrgreen: :mrgreen: tak povídej ;) :mrgreen:
  • načítám...
3278
30.1.12 13:19

8o A jejda! Tak to by mě můj snad zabil, být to já.....kdeže 8o No ještě by mě šel mezitím hledat, kdybych nešla a nešla :lol: Sakramentsky ti držím palce, at se k tobě ještě má, to musí být u vás pěkně dusno 8o Honem si ho nějak udobřuj, držím palce opravdu a spoustů sil :kytka:

• načítám...
1455
30.1.12 13:19

.

Příspěvek upraven 31.03.26 v 19:46

• načítám...
20885
30.1.12 13:20

tak já myslím že každý normální manžel by už druhý den šel ženu hledat ;)

• načítám...
cher
30.1.12 13:20
Maartina7 píše:
manželovi jsem napsala několikrát, takže věděl, že žiju a dokonce věděl s kým v tom popíjení pokračuju…psala jsem mu i, že je to fakt blbý a trapný a že bych šla domů, ale nevím, jak to proběhne (tohle bylo tak okolo druhé odpolední)…jinak sem seděla s jeho bratrancem v non stopu a později v té hospodě, kde jsme původně byli a povídali jsme si (ve vší počestnosti)…
A co on ti na ty sms odpovídal, nepsal ti, že máš už jít?
  • Upravit
1455
30.1.12 13:22

.

Příspěvek upraven 31.03.26 v 19:45

• načítám...
cher
30.1.12 13:24
Maartina7 píše:
sieta.m píše:
Maartina7 píše:
manželovi jsem napsala několikrát, takže věděl, že žiju a dokonce věděl s kým v tom popíjení pokračuju…psala jsem mu i, že je to fakt blbý a trapný a že bych šla domů, ale nevím, jak to proběhne (tohle bylo tak okolo druhé odpolední)…jinak sem seděla s jeho bratrancem v non stopu a později v té hospodě, kde jsme původně byli a povídali jsme si (ve vší počestnosti)…
A co on ti na ty sms odpovídal, nepsal ti, že máš už jít?
neodpovídal…
Tak to jsi už měla čuchat, že se asi zlobí…
  • Upravit
3701
30.1.12 13:24
Maartina7 píše:
sieta.m píše:
Maartina7 píše:
neodpovídal…

Tak to nechápu teda.Můj by si tam pro mě určitě přišel, kdyby věděl kde jsem.A on ti ani neodpověděl na sms jo? 8o

• načítám...
6578
30.1.12 13:27

Já se nedivím, můj by taky na sms asi neodpověděl. Pak by argumentoval tím, že mám svůj rozum a snad vím, kdy se vracet domů.

• načítám...
Silwinka87
30.1.12 13:31
sieta.m píše:
Maartina7 píše:
sieta.m píše:
Maartina7 píše:
neodpovídal…

Přesně..Jako můj by se mi taky určitě ani neozval..Co by mi na to měl psát?Musel být nas…ý jak něco..!!Můj by to asi nevydýchal…To bych asi těžko dávala dopořádku..A já bych asi taky nadšená nebyla,kor když to bylo u tchánů-ten musel poslouchat keci..
Ale jinak,musíš se snažit,být milá,dát mu čas,aby to rozdýchal..Snaž se mu to vysvětlit..Ale na rovinu..Nebudeš to mít jednoduché!!!
ZAKLADATELKO-už jste to nějak probírali?Nebo ještě máte tichou domácnost?

• Upravit
3701
30.1.12 13:37
Silwinka87 píše:
sieta.m píše:
Maartina7 píše:
sieta.m píše:
Maartina7 píše:
neodpovídal…
Přesně..Jako můj by se mi taky určitě ani neozval..Co by mi na to měl psát?Musel být nas…ý jak něco..!!Můj by to asi nevydýchal…To bych asi těžko dávala dopořádku..A já bych asi taky nadšená nebyla,kor když to bylo u tchánů-ten musel poslouchat keci..
Ale jinak,musíš se snažit,být milá,dát mu čas,aby to rozdýchal..Snaž se mu to vysvětlit..Ale na rovinu..Nebudeš to mít jednoduché!!!
ZAKLADATELKO-už jste to nějak probírali?Nebo ještě máte tichou domácnost?

Tak můj si tam pro mně došel, to vím jistě :D

• načítám...
1455
30.1.12 13:38

.

Příspěvek upraven 31.03.26 v 19:44

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box