Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak nám tedy řekni kde jsi byla skoro celý další den?a komunikovala jsi s manželem?
Maartina7 píše:
vy jste děsně rychlý…člověk chvilku odběhne od kompu a hned ho podezírají, že neexistuje
A jejda! Tak to by mě můj snad zabil, být to já.....kdeže
No ještě by mě šel mezitím hledat, kdybych nešla a nešla
Sakramentsky ti držím palce, at se k tobě ještě má, to musí být u vás pěkně dusno
Honem si ho nějak udobřuj, držím palce opravdu a spoustů sil ![]()
tak já myslím že každý normální manžel by už druhý den šel ženu hledat ![]()
Maartina7 píše:A co on ti na ty sms odpovídal, nepsal ti, že máš už jít?
manželovi jsem napsala několikrát, takže věděl, že žiju a dokonce věděl s kým v tom popíjení pokračuju…psala jsem mu i, že je to fakt blbý a trapný a že bych šla domů, ale nevím, jak to proběhne (tohle bylo tak okolo druhé odpolední)…jinak sem seděla s jeho bratrancem v non stopu a později v té hospodě, kde jsme původně byli a povídali jsme si (ve vší počestnosti)…
Maartina7 píše:Tak to jsi už měla čuchat, že se asi zlobí…sieta.m píše:neodpovídal…Maartina7 píše:A co on ti na ty sms odpovídal, nepsal ti, že máš už jít?
manželovi jsem napsala několikrát, takže věděl, že žiju a dokonce věděl s kým v tom popíjení pokračuju…psala jsem mu i, že je to fakt blbý a trapný a že bych šla domů, ale nevím, jak to proběhne (tohle bylo tak okolo druhé odpolední)…jinak sem seděla s jeho bratrancem v non stopu a později v té hospodě, kde jsme původně byli a povídali jsme si (ve vší počestnosti)…
Maartina7 píše:sieta.m píše:neodpovídal…Maartina7 píše:A co on ti na ty sms odpovídal, nepsal ti, že máš už jít?
Tak to nechápu teda.Můj by si tam pro mě určitě přišel, kdyby věděl kde jsem.A on ti ani neodpověděl na sms jo? ![]()
Já se nedivím, můj by taky na sms asi neodpověděl. Pak by argumentoval tím, že mám svůj rozum a snad vím, kdy se vracet domů.
sieta.m píše:Maartina7 píše:Tak to jsi už měla čuchat, že se asi zlobí…sieta.m píše:neodpovídal…Maartina7 píše:A co on ti na ty sms odpovídal, nepsal ti, že máš už jít?
Přesně..Jako můj by se mi taky určitě ani neozval..Co by mi na to měl psát?Musel být nas…ý jak něco..!!Můj by to asi nevydýchal…To bych asi těžko dávala dopořádku..A já bych asi taky nadšená nebyla,kor když to bylo u tchánů-ten musel poslouchat keci..
Ale jinak,musíš se snažit,být milá,dát mu čas,aby to rozdýchal..Snaž se mu to vysvětlit..Ale na rovinu..Nebudeš to mít jednoduché!!!
ZAKLADATELKO-už jste to nějak probírali?Nebo ještě máte tichou domácnost?
Silwinka87 píše:sieta.m píše:Přesně..Jako můj by se mi taky určitě ani neozval..Co by mi na to měl psát?Musel být nas…ý jak něco..!!Můj by to asi nevydýchal…To bych asi těžko dávala dopořádku..A já bych asi taky nadšená nebyla,kor když to bylo u tchánů-ten musel poslouchat keci..Maartina7 píše:Tak to jsi už měla čuchat, že se asi zlobí…sieta.m píše:neodpovídal…Maartina7 píše:A co on ti na ty sms odpovídal, nepsal ti, že máš už jít?
Ale jinak,musíš se snažit,být milá,dát mu čas,aby to rozdýchal..Snaž se mu to vysvětlit..Ale na rovinu..Nebudeš to mít jednoduché!!!
ZAKLADATELKO-už jste to nějak probírali?Nebo ještě máte tichou domácnost?
Tak můj si tam pro mně došel, to vím jistě ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat