Opilý přítel mě napadl

102
28.1.12 22:58

opily přítel mě napadl

Ahoj, ze včera na dnešek se můj přítel doma opil a napadl mě, dost ošklivě se mnou hodil o zem, strhl mi dva nehty, otřel loket a mám modřiny na zádech.. Vůbec nevím, co mám dělat. Máme spolu 6 měsíčního syna, nechci ho udat na policii, ale k doktorce půjdu, kdyby se to ještě někdy opakovalo. Máte s tím někdo zkušenosti??? Co mám dělat? Nemá zájem se mnou o tom ani mluvit, celý den prospal a teď si píše na pc s někým :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
28.1.12 23:01

Utíkat a nezastavovat se. Tohle už je přes čáru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.1.12 23:02

proboha a jaký měl duvod?Proč se to stalo i když není duvod proč by si to měl dovolit ..

Těžko říci,neporadim.Taky se mi to stalo i když já prolítla skleněnou výplní dveří.V té době sem měla 40 kg a tak to byla fakt rána. :,( .Byla sem bezdětná odešla sem.K dr určitě jdi a doufám že někdo poradí.Nedokážu si to představit.

Jakej je jinak váš vztah?Stalo se to už někdy?Drž se :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
28.1.12 23:03

Jsme spolu 2 roky a nikdy to neudělal..nevím co s ním je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
28.1.12 23:03

Pryč!… Stane se jednou, stane se podruhé… Zítra nebo za rok, ale stane se to! Je to jen otázka času a může to být mnohem horší. Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.12 23:04

to ti vubec nezavidim ja byla take jednou napadeta ale mohla jsem si za to sama a od te doby NIC ale tobe bych radila utikej jestly to bylo bez duvodu :hug:

• Citovat
  • Upravit
33916
28.1.12 23:06

S tím zkušenost tedy nemám,ale být Tebou asi bych hodně rychle jednala..příště to může být už mnohem horší.To není chlap,ale sračka který bych zlámala ruce i nohy.Jak tohleto může udělat chlap své ženě..pro mě asi nepochopitelné a ve vztahu bych nebyla ani minutu a volala bych policii.Takový člověk se nikdy nepolepší..ba naopak.Je mě to moc líto co se ti stalo a i chápu,že chceš ochránit rodinu..ale děláš pravý opak,protože on Vám zničí život a budeš jenom neštastná.To že se neomluvil mluví za vše i když tohle je neomluvitelné :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

LULu ale proč?Jen tak si seděla u tv a on tě napadl.Nebo si mu něco vytkla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319

Kdyby se to opakovalo, honem pryč. Časem by nešlo jenom o vás, ale taky o syna. Myslím, že v plzni na Borech je dům pro matky v tísni - při nejhorším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
28.1.12 23:08

právě protože máte 6ti měsíčního syna bys ho měla udat na policii okamžitě. Dneska zmlátil tebe, zítra ti zabije dítě. Takže nečekej. Miminko bude řvát on ho uhodí a bude po miminku. Tohle není sranda. Ty to vidíš tak, že jsi jen pomlácená ale miminko by takový útok nepřežilo a on je agresivní člověk, kterému nedělá problém surově napadnout ženu se kterou má miminko, tak proč by mu mělo dělat problém napadnout to dítě?

Řekni mi na co čekáš? Co by musel udělat, abys ho na tu policii šla udat? Má máma se nechala od svého prvního manžela bít a znásilňovat několik let až jí jednou málem uškrtil. Kdyby se s ním na to nerozvedla, tak už tady dneska nemusela být. A kdyby tenkrát v tom škrcení chvíli ten :! pokračoval tak se ani rozvést nestihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
28.1.12 23:11

Anonymní, žádná ženská si nemůže za to, že jí chlap napadl, prostě neexistuje důvod, aby partner do partnerky jakkoli bušil, prostě chlap se špetkou ovládání to nesmí udělat (ještě snad možná bych dokázala přivřít oko nad jednou jedinou krátkou fackou, která by přišla v mimořádně vypjaté situaci a následoval by ihned úlek, cože to provedl- to jsem právě teď vymyslela, chtěla jsem tím popsat vteřinové zkratové jednání). Zakladatelce bych radila prchat, s velkou pravděpodobností se to může opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.1.12 23:11

i kdyby mu cokoliv vytkla tak nemá právo jí takhle zřídit..příště se třeba na něj špatně podívá a co bude následovat pak..nevím,ale tohle se mě moc nelíbí nemám ráda násilí a tohle bych si líbit nenechala..osobně bych takovému člověku rozkopala koule :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
28.1.12 23:12

utíkej co Ti budou nohy stačit myslím že už to tu některá s holek psala ale pokud to udělal jednou udělá to zas teď jsem to řešila s kamarádkou a ona se ho pořád zastávala že to nikdy neudělal a že už se to nebude opakovat a za 3 dny mi volal že se opět napil a udělal to znova a ještě jí do toho začal nadávat do kuev a pí a všeho možného omlouvám se za ty výrazy ale takhle to bude z99% pokračovat u Vás opravdu pokud máš dítě utíkej co nejdřív to malé Tě potřebuje jako funkční mámu a ne hromádku zbitého neštěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.1.12 23:14
denisa 76 píše:
i kdyby mu cokoliv vytkla tak nemá právo jí takhle zřídit..příště se třeba na něj špatně podívá a co bude následovat pak..nevím,ale tohle se mě moc nelíbí nemám ráda násilí a tohle bych si líbit nenechala..osobně bych takovému člověku rozkopala koule :cert: :cert:

deniso a čteš co sem napsala?6e by neměl právo at by ona udělala cokoliv ale že mě to jen zajímá co se mohlo stát když normálnímu partnerovi z minuty na minutu hrábne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.1.12 23:16
Kamča.dalmatinka píše:
denisa 76 píše:
i kdyby mu cokoliv vytkla tak nemá právo jí takhle zřídit..příště se třeba na něj špatně podívá a co bude následovat pak..nevím,ale tohle se mě moc nelíbí nemám ráda násilí a tohle bych si líbit nenechala..osobně bych takovému člověku rozkopala koule :cert: :cert:
deniso a čteš co sem napsala?6e by neměl právo at by ona udělala cokoliv ale že mě to jen zajímá co se mohlo stát když normálnímu partnerovi z minuty na minutu hrábne :nevim:
Vždyt jo..jenom jsem tím myslela,že i kdyby důvod měl tak nemá na tohle právo..víš :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí