Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sophinka píše:
zatím ne
Je to fakt strašné holky..Musím na ni pořád myslet..Snad se nám brzy ozve..
Tohle je opravdu strašný,já opravdu doufám,že je v pořádku a prostě od něj odešla a teď nemá přístup k netu.
Romiša píše:
Tohle je opravdu strašný,já opravdu doufám,že je v pořádku a prostě od něj odešla a teď nemá přístup k netu.
Tak to si taky pořád říkám..Snad to tak i bude..
sophinka píše:
věřící maminky taky nic,je zaregistrovaná ,ale nepřispívá
Tak to už teda nevím..Teď nám zbývá jen čekat.. ![]()
Ahoj holky,porad tady koukam jestli neni neco noveho,i na jeji profil jestli se konecne neprihlasila.Pres ten mail by se to mozna dalo zjistit,prece tam je jmeno a mesto a mozna bude ve Zlutych strankach.Mam vazne obavy.
Holky to se nedovíme,jestli zjistil,že o tom píše na netu,tak jí buď zbil,nebo od netu odřízl,nebo obojí,pokud odešla,tak v azyláku určitě přístup na net jako doma nemá ![]()
dada1511 píše:
Holky to se nedovíme,jestli zjistil,že o tom píše na netu,tak jí buď zbil,nebo od netu odřízl,nebo obojí,pokud odešla,tak v azyláku určitě přístup na net jako doma nemá
Právě,já si taky myslím,že už se asi toho moc nedozvíme..
Ale třeba se nějak podaří zakladatelce ozvat..Budeme doufat,že je v pořádku…
dada1511 píše:
Holky to se nedovíme,jestli zjistil,že o tom píše na netu,tak jí buď zbil,nebo od netu odřízl,nebo obojí,pokud odešla,tak v azyláku určitě přístup na net jako doma nemá
zkusila jsem všechno co si myslím,že jsem mohla teď už bych musela pouze kontaktovat policii,ale jak jsem již psala bojím se ,že by jí to ještě víc ublížilo. Zakladatelka mi psala ,že by odešla až dnes,takže jsem předpokládala,že se ještě včera ukáže. Dnes měl ten její být do půl páté v práci. Můžu vás, co chcete, poprosit o motlitbu ![]()
Příspěvek upraven 01.02.12 v 19:57
sophinka píše:dada1511 píše:zkusila jsem všechno co si myslím,že jsem mohla teď už bych musela pouze kontaktovat policii,ale jak jsem již psala bojím se ,že by jí to ještě víc ublížilo. Zakladatelka mi psala ,že by odešla až dnes,takže jsem předpokládala,že se ještě včera ukáže. Dnes měl ten její být do půl páté v práci. Můžu vás co to umíte pouze poprosit o motlitbu
To je taky jediné,co můžeme dělat… ![]()
LuLucinda píše:
Já neudělala nic on to vše začal primackl mě na zeď a já chtěla odejít nechtěla jsem se hádat.v pondělí uvidím co mi poradi doktorka a kdyžtak odejdu
LuLu, já bych to taky tak udělala. Doktoři jsou v nějaké komisi, která se tímhle zabývá, ale momentálně nevím, jak se jmenuje.
A hned bych se odstěhovala, samozřejmě.
Syn by to potom po „tatínkovi“ opakoval, takže nakonec bys byla bita Ty, žes ho neopustila hned, při prvním náznaku agrese.
Takže všude to roztroubit, aby to všichni věděli, co je zač a potom odejít.
Držím všechny
![]()
jitka 11 píše:LuLucinda píše:
Já neudělala nic on to vše začal primackl mě na zeď a já chtěla odejít nechtěla jsem se hádat.v pondělí uvidím co mi poradi doktorka a kdyžtak odejduLuLu, já bych to taky tak udělala. Doktoři jsou v nějaké komisi, která se tímhle zabývá, ale momentálně nevím, jak se jmenuje.
Syn by to potom po „tatínkovi“ opakoval, takže nakonec bys byla bita Ty, žes ho neopustila hned, při prvním náznaku agrese.
Držím všechny![]()
![]()
![]()
Zakladatelka se nám bohužel od včerejšího dopoledne ani neozvala..
Všechny doufáme,že je v pořádku…
Silwinka87 píše:jitka 11 píše:Zakladatelka se nám bohužel od včerejšího dopoledne ani neozvala..LuLucinda píše:
Já neudělala nic on to vše začal primackl mě na zeď a já chtěla odejít nechtěla jsem se hádat.v pondělí uvidím co mi poradi doktorka a kdyžtak odejduLuLu, já bych to taky tak udělala. Doktoři jsou v nějaké komisi, která se tímhle zabývá, ale momentálně nevím, jak se jmenuje.
Držím všechny![]()
![]()
![]()
![]()
Všechny doufáme,že je v pořádku…
Jj, já jsem to celý nečetla, takže děkuji za upozornění.
Snad to dobře dopadne.
![]()
zatím ne