Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Taky se divím, já kdybych napsala jen jednu SMS, tak manžel by porval auto a osobně by mě přišel vykafrat a odtáhl domů
A ještě půl roku by mi to předhazoval ![]()
Vanesanka píše:
Taky se divím, já kdybych napsala jen jednu SMS, tak manžel by porval auto a osobně by mě přišel vykafrat a odtáhl domůA ještě půl roku by mi to předhazoval
Tak nějak..To bych měla na talíři nějaký ten pátek…
No dovolit si tohle na návštěvě u tchánů
To je dost neuvěřitelný a je to „trochu“ lapsus ve slušném chování
Pokud teda tchánovci nemají ve zvyku, když jste tam na náštěvě taky chodit do hospodských zařízení a protahovat tam svůj pobyt na nějakých dvacet hodin
Můj manžel by si to v životě nedovolil a to když jde do hospody, tak se klidně vrací ve tři ráno. Ale druhý den odpoledne v pět
(no za týden má 40.narozeniny
, ale už jsme se domlouvali, že nebude spát doma, ale někde v Praze, což považuji za lepší)
Tvému manželovi se nedivím, že se s tebou nebaví, osobně bych to považovala za ostudu před rodiči, případně před kýmkoliv, kdo by se to dozvěděl a že jich asi nebylo málo ![]()
Pokud spolu věci neřešíte nahlas, tak to musíš nechat vyprchat.
sieta.m píše:Maartina7 píše:Tak to jsi už měla čuchat, že se asi zlobí…sieta.m píše:neodpovídal…Maartina7 píše:A co on ti na ty sms odpovídal, nepsal ti, že máš už jít?
manželovi jsem napsala několikrát, takže věděl, že žiju a dokonce věděl s kým v tom popíjení pokračuju…psala jsem mu i, že je to fakt blbý a trapný a že bych šla domů, ale nevím, jak to proběhne (tohle bylo tak okolo druhé odpolední)…jinak sem seděla s jeho bratrancem v non stopu a později v té hospodě, kde jsme původně byli a povídali jsme si (ve vší počestnosti)…
Na druhou stranu se ale zase proboha nic tak strašnýho nestalo
, děti předpokládám nemáte, jste sice manželé, ale zase abys musela pelášit o půlnoci domů jenom kvůli tomu, aby se manžílek nezlobil, na to bych z vysoka víš co… Pitomý je, že jste byli u jeho rodičů, to ano. Ale pokud jste další den nepřišli o nic, na čem jste se domluvili (měli něco dělat, někam jet atd.), tak ježiš, jsou horší věci na světě, než dojít jednou z pařby v pět odpoledne.
No jo, blbosti delame vsichni. Mate deti?
Pokud ne, tak te tam nikto nepotreboval tak je to v pohode. Manzelovi bych se omluvila, ze jsem se neozvala, ze mne mrzi pokud se o mne bal, nebo pokud se mnou pocital,a ze jestli je zpusob jak se mu to da vynahradit tak at si rekne, ze to rada udelam. A dal bych to nerozebirala. Trestani mlcenim (jakekoli trestani) mi ve vztahu dvou dospelych lidi prijde neprimerene.Ale pokud jsem na to takhle zvykli, tak to proste vydrz, a ono to vysumi…
Loll píše:
Na druhou stranu se ale zase proboha nic tak strašnýho nestalo, děti předpokládám nemáte, jste sice manželé, ale zase abys musela pelášit o půlnoci domů jenom kvůli tomu, aby se manžílek nezlobil, na to bych z vysoka víš co… Pitomý je, že jste byli u jeho rodičů, to ano. Ale pokud jste další den nepřišli o nic, na čem jste se domluvili (měli něco dělat, někam jet atd.), tak ježiš, jsou horší věci na světě, než dojít jednou z pařby v pět odpoledne.
Ale stalo, ked sa chce vracat tak pozde z parby, tak sa nemala vydavat. Manzelstvo nie je len o svadobnom dni, ale aj o tom, ze beries na toho druheho ohlad. A vratit sa z chlastacky po 24 hodinach, ked predtym este napisem manzelovi ze je mi to sice trapne, ale neviem ako dlho budem este chlastat … to je podla mna minimalne bezohladne ![]()
Jo, a tak som to zhrnula manzelovi a povedal mi ze urobit to ja, kym sa vratim stihne vymenit zamky v dverach
A myslim ze by som sa mu ani necudovala ![]()
Já jen koukám, kolik holek toto považuje za celkem lehko omluvitelné chování. Bylo by to i naopak? Kdyby tu zakladatelka napsala, že toto udělal chlap jí, tak ho tu virtuálně zlynčujete ![]()
Takhle se slušný člověk nechová, nechtěl bych mít takovou ženu a pokud by to manželka udělala a neměli bychom spolu děti, tak bych se s ní asi rozvedl.
Dana DD píše:
Já jen koukám, kolik holek toto považuje za celkem lehko omluvitelné chování. Bylo by to i naopak? Kdyby tu zakladatelka napsala, že toto udělal chlap jí, tak ho tu virtuálně zlynčujete
Souhlasim. Nedovedu si predstavit, ze bych to udelala ja nebo muj manzel. Takhle se opravdu slusni lide nechovaji.
A presne, proc pouzivat dvoji metr?
jenny.fields píše:
No dovolit si tohle na návštěvě u tchánůTo je dost neuvěřitelný a je to „trochu“ lapsus ve slušném chování
Pokud teda tchánovci nemají ve zvyku, když jste tam na náštěvě taky chodit do hospodských zařízení a protahovat tam svůj pobyt na nějakých dvacet hodin
Můj manžel by si to v životě nedovolil a to když jde do hospody, tak se klidně vrací ve tři ráno. Ale druhý den odpoledne v pět
(no za týden má 40.narozeniny
, ale už jsme se domlouvali, že nebude spát doma, ale někde v Praze, což považuji za lepší)
Tvému manželovi se nedivím, že se s tebou nebaví, osobně bych to považovala za ostudu před rodiči, případně před kýmkoliv, kdo by se to dozvěděl a že jich asi nebylo málo
Pokud spolu věci neřešíte nahlas, tak to musíš nechat vyprchat.
Souhlas.
A mmch. já bych byla na chlapa tak naštvaná, že bych se na něj nemohla ani podívat, natož na něj mluvit a něco rozebírat ![]()
Opravdu vnitřně strašně moc naštvaná, ne jen nějaké divadýlko.
Takže zakladatelce radím držet pusu a krok a chodit kanálama a čekat, až to manžela přejde. Až ho to přejde, pak můžete mluvit.
Pání tak tohle jsem zažila jednou takový mejdan ,to muselo bejt ![]()
U nás je to taky tak jak už někdo psal,my se spíše požerem ,a pak je čistý vzduch,my nevydržíme spolu nemluvit,ale bejt tebou,tak běž za ním a promluvte si,omluv se mu a udělejte si hezký večer. Držím palce ať ho to brzy přejde ![]()
mamina25 píše:
Pání tak tohle jsem zažila jednou takový mejdan ,to muselo bejt
U nás je to taky tak jak už někdo psal,my se spíše požerem ,a pak je čistý vzduch,my nevydržíme spolu nemluvit,ale bejt tebou,tak běž za ním a promluvte si,omluv se mu a udělejte si hezký večer. Držím palce ať ho to brzy přejde
Hezký večer po tomhle? No možná tak za pár týdnů ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat