Totálně naštvaný manžel

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
cher
30.1.12 13:40
Maartina7 píše:
Stále máme tichou domácnost…a myslím, že muž to ani nebude chtít rozebírat…
A jinak, když se pohádáte, tak to řešíte nebo to časem vyšumí? Můžu se zeptat, jestli máte děti? Ty byly s váms u tchýně?
  • Upravit
3278
30.1.12 13:43

Taky se divím, já kdybych napsala jen jednu SMS, tak manžel by porval auto a osobně by mě přišel vykafrat a odtáhl domů :mrgreen: A ještě půl roku by mi to předhazoval :lol:

• načítám...
Silwinka87
30.1.12 13:46
Vanesanka píše:
Taky se divím, já kdybych napsala jen jednu SMS, tak manžel by porval auto a osobně by mě přišel vykafrat a odtáhl domů :mrgreen: A ještě půl roku by mi to předhazoval :lol:

Tak nějak..To bych měla na talíři nějaký ten pátek…

• Upravit
26574
30.1.12 13:50

No dovolit si tohle na návštěvě u tchánů :nevim: To je dost neuvěřitelný a je to „trochu“ lapsus ve slušném chování :nevim: Pokud teda tchánovci nemají ve zvyku, když jste tam na náštěvě taky chodit do hospodských zařízení a protahovat tam svůj pobyt na nějakých dvacet hodin :nevim: Můj manžel by si to v životě nedovolil a to když jde do hospody, tak se klidně vrací ve tři ráno. Ale druhý den odpoledne v pět :think: (no za týden má 40.narozeniny :mrgreen: , ale už jsme se domlouvali, že nebude spát doma, ale někde v Praze, což považuji za lepší)
Tvému manželovi se nedivím, že se s tebou nebaví, osobně bych to považovala za ostudu před rodiči, případně před kýmkoliv, kdo by se to dozvěděl a že jich asi nebylo málo :nevim:
Pokud spolu věci neřešíte nahlas, tak to musíš nechat vyprchat.

• načítám...
2926
30.1.12 13:50
sieta.m píše:
Maartina7 píše:
sieta.m píše:
Maartina7 píše:
manželovi jsem napsala několikrát, takže věděl, že žiju a dokonce věděl s kým v tom popíjení pokračuju…psala jsem mu i, že je to fakt blbý a trapný a že bych šla domů, ale nevím, jak to proběhne (tohle bylo tak okolo druhé odpolední)…jinak sem seděla s jeho bratrancem v non stopu a později v té hospodě, kde jsme původně byli a povídali jsme si (ve vší počestnosti)…
A co on ti na ty sms odpovídal, nepsal ti, že máš už jít?
neodpovídal…
Tak to jsi už měla čuchat, že se asi zlobí…

Na druhou stranu se ale zase proboha nic tak strašnýho nestalo :roll: , děti předpokládám nemáte, jste sice manželé, ale zase abys musela pelášit o půlnoci domů jenom kvůli tomu, aby se manžílek nezlobil, na to bych z vysoka víš co… Pitomý je, že jste byli u jeho rodičů, to ano. Ale pokud jste další den nepřišli o nic, na čem jste se domluvili (měli něco dělat, někam jet atd.), tak ježiš, jsou horší věci na světě, než dojít jednou z pařby v pět odpoledne.

• načítám...
1456
30.1.12 13:52

.

Příspěvek upraven 31.03.26 v 19:44

• načítám...
leana
30.1.12 14:10

No jo, blbosti delame vsichni. Mate deti?
Pokud ne, tak te tam nikto nepotreboval tak je to v pohode. Manzelovi bych se omluvila, ze jsem se neozvala, ze mne mrzi pokud se o mne bal, nebo pokud se mnou pocital,a ze jestli je zpusob jak se mu to da vynahradit tak at si rekne, ze to rada udelam. A dal bych to nerozebirala. Trestani mlcenim (jakekoli trestani) mi ve vztahu dvou dospelych lidi prijde neprimerene.Ale pokud jsem na to takhle zvykli, tak to proste vydrz, a ono to vysumi…

• Upravit
30.1.12 14:43
Loll píše:
Na druhou stranu se ale zase proboha nic tak strašnýho nestalo :roll: , děti předpokládám nemáte, jste sice manželé, ale zase abys musela pelášit o půlnoci domů jenom kvůli tomu, aby se manžílek nezlobil, na to bych z vysoka víš co… Pitomý je, že jste byli u jeho rodičů, to ano. Ale pokud jste další den nepřišli o nic, na čem jste se domluvili (měli něco dělat, někam jet atd.), tak ježiš, jsou horší věci na světě, než dojít jednou z pařby v pět odpoledne.

Ale stalo, ked sa chce vracat tak pozde z parby, tak sa nemala vydavat. Manzelstvo nie je len o svadobnom dni, ale aj o tom, ze beries na toho druheho ohlad. A vratit sa z chlastacky po 24 hodinach, ked predtym este napisem manzelovi ze je mi to sice trapne, ale neviem ako dlho budem este chlastat … to je podla mna minimalne bezohladne :nevim:

Jo, a tak som to zhrnula manzelovi a povedal mi ze urobit to ja, kym sa vratim stihne vymenit zamky v dverach :think: A myslim ze by som sa mu ani necudovala :nevim:

• načítám...
Dana DD
30.1.12 14:45

Já jen koukám, kolik holek toto považuje za celkem lehko omluvitelné chování. Bylo by to i naopak? Kdyby tu zakladatelka napsala, že toto udělal chlap jí, tak ho tu virtuálně zlynčujete :nevim:

• Upravit
Pionýr
30.1.12 14:51

Takhle se slušný člověk nechová, nechtěl bych mít takovou ženu a pokud by to manželka udělala a neměli bychom spolu děti, tak bych se s ní asi rozvedl.

• Upravit
Scarlett2011
30.1.12 15:05
Dana DD píše:
Já jen koukám, kolik holek toto považuje za celkem lehko omluvitelné chování. Bylo by to i naopak? Kdyby tu zakladatelka napsala, že toto udělal chlap jí, tak ho tu virtuálně zlynčujete :nevim:

Souhlasim. Nedovedu si predstavit, ze bych to udelala ja nebo muj manzel. Takhle se opravdu slusni lide nechovaji.
A presne, proc pouzivat dvoji metr?

• Upravit
elííís
30.1.12 15:05

„manželem schválený mejdan“ ??? Co je to :think:

• Upravit
14721
30.1.12 15:09
jenny.fields píše:
No dovolit si tohle na návštěvě u tchánů :nevim: To je dost neuvěřitelný a je to „trochu“ lapsus ve slušném chování :nevim: Pokud teda tchánovci nemají ve zvyku, když jste tam na náštěvě taky chodit do hospodských zařízení a protahovat tam svůj pobyt na nějakých dvacet hodin :nevim: Můj manžel by si to v životě nedovolil a to když jde do hospody, tak se klidně vrací ve tři ráno. Ale druhý den odpoledne v pět :think: (no za týden má 40.narozeniny :mrgreen: , ale už jsme se domlouvali, že nebude spát doma, ale někde v Praze, což považuji za lepší)
Tvému manželovi se nedivím, že se s tebou nebaví, osobně bych to považovala za ostudu před rodiči, případně před kýmkoliv, kdo by se to dozvěděl a že jich asi nebylo málo :nevim:
Pokud spolu věci neřešíte nahlas, tak to musíš nechat vyprchat.

Souhlas.

A mmch. já bych byla na chlapa tak naštvaná, že bych se na něj nemohla ani podívat, natož na něj mluvit a něco rozebírat :roll:
Opravdu vnitřně strašně moc naštvaná, ne jen nějaké divadýlko.

Takže zakladatelce radím držet pusu a krok a chodit kanálama a čekat, až to manžela přejde. Až ho to přejde, pak můžete mluvit.

• načítám...
6423
30.1.12 15:13

Pání tak tohle jsem zažila jednou takový mejdan ,to muselo bejt :mrgreen:
U nás je to taky tak jak už někdo psal,my se spíše požerem ,a pak je čistý vzduch,my nevydržíme spolu nemluvit,ale bejt tebou,tak běž za ním a promluvte si,omluv se mu a udělejte si hezký večer. Držím palce ať ho to brzy přejde ;)

• načítám...
Dana DD
30.1.12 15:14
mamina25 píše:
Pání tak tohle jsem zažila jednou takový mejdan ,to muselo bejt :mrgreen:
U nás je to taky tak jak už někdo psal,my se spíše požerem ,a pak je čistý vzduch,my nevydržíme spolu nemluvit,ale bejt tebou,tak běž za ním a promluvte si,omluv se mu a udělejte si hezký večer. Držím palce ať ho to brzy přejde ;)

Hezký večer po tomhle? No možná tak za pár týdnů :(

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová