Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Oživuji téma, také jsem poslední Vànoce dostala pračka se sušičkou. Byla jsem z toho dost rozpačità. Je fakt, že stará pračka nám už dosluhovala. Stejně mě to zamrzlo. Pračku bychom museli koupit stejně, je to prostě standardní vybavení domácnosti. Dát mi ji ale k Vànocům, jako nějaké pradleně, služce domácí. A k té sušičce, manželovi furt vadil v ložnici sušák na prádlo, mě ani ne, že se tvoří plíseň atd. Tak jsem dostala i tu sušičku, tákže si ji koupil spíš pro sebe asi. Aspoň jsem si pod stromek zabalila nový župan, ten jsem si ale koupila z dárkového poukazu, který jsem dostala k narozeninám. Takže jsem si tam vlastně zabalila narozeninový dárek.
Teď jsem navíc zjistila, že se manžel zamiloval někde jinde, je vidět, že jsem zřejmě skutečně pro něj byla ta pradlena, protože osobní dárečky kupoval pro ni, jak jsem se dozvěděla. Takže bacha na praktické dárky, co jsou pro všechny. Bohužel.
Korunou všeho tomu je, že za chvíli budu rodit, takže teď jsem trochu v pasti, nevím, jak to všechno dopadne.
![]()
To je teda nemilá situace. ![]()
@Bábrdl
No je mi smutno z toho, porodím a uvidím. Měl být u porodu, teď si to neumím představit. Vždyď tam má být někdo komu důvěřuji, o koho se můžu opřít. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat