Totálně naštvaný manžel

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
káťa
16.12.14 18:40

Já myslím, že ho na tom nejvíc naštvalo to, že to vyprávěla před příbuznými a dělala si z toho legraci…
V podstatě vás zakladatelko chápu oba dva. Já bych si asi dávala pozor na hubu, abych si z dárku od partnera nedělala legraci před lidmi (protože on to fakt asi myslel v nejlepším).
Ale už se stalo. No, teď už pozdě bycha honit, teď už bych nedělala nic a počkala, až to z něj vybublá. K debatě na téma dárky bych se asi já osobně nevracela a smířila se s tím, že letos nebudu mít pod stromkem nic.

• Upravit
26249
16.12.14 18:43
@Kobliha51 píše:
Dárky k vánocům většinou bývají překvapení. Myslela jsi to tak? Chceš říct, že kdyby to nebylo překvapení, tak by to tak velká bota nebyla?

no u takhle velkých věcí to bývá spíš o dohodě než o překvapení - takže pokud by o koupi věděla předem a manžel by se nenamáhal koupit aspoň tu čokoládu, stála bych spíš za zakladatelkou. jenže mi z toho vyplývá, že manžel ji chtěl překvapit, nevěděla o tom - chápu, že se manželovi nechtělo smýkat sušičku do patra pod stromek a od zakladatelky mi přijde dětinské fňukat, že nedostala žádnou drobnost.

• načítám...
5593
16.12.14 18:44
@neumisa píše:
no u takhle velkých věcí to bývá spíš o dohodě než o překvapení - takže pokud by o koupi věděla předem a manžel by se nenamáhal koupit aspoň tu čokoládu, stála bych spíš za zakladatelkou. jenže mi z toho vyplývá, že manžel ji chtěl překvapit, nevěděla o tom - chápu, že se manželovi nechtělo smýkat sušičku do patra pod stromek a od zakladatelky mi přijde dětinské fňukat, že nedostala žádnou drobnost.

S tim souhlasim :)

• načítám...
3374
16.12.14 18:45

Zakladatelko, já minulý rok dostala od manžela k Vánocům fén…pouze a jedině fén :D nikdy v životě jsem si vlasy nesušila a tak usoudil, že mi asi chybí, když si je nesuším :lol: No popravdě taky jsem byla trochu zklamaná a to to osobní dárek v podstatě byl…no tak si teď občas ty vlasy vyuším…jsem zvědavá co dostanu letos :D :mrgreen:

• načítám...
Kobliha51
16.12.14 18:46
@novalgi píše:
Me koupit manzel k vanocum jako prekvapeni susicku a pracku vrnim blahem, je to darekmpro me usnadnni to moji praci dite ani manzel nepere
Ja bych byla nadsena, nedostavam totiz k vanocum nic, pry si kupuju vse co chci behem roku

Záleží na tom, jak je kdo na tom finančně, z jaké rodiny pochází atd. Někdo je rád, když se na vánoce nají, některá je ráda, když nedostane na vánoce na budku, některá je ráda, když jí manžel koupí pneumatické kladivo, a některá je ráda za knížku, která bude jen pro ni. Kupovat manželce na vánoce pračku je hloupé. Mohl ji koupit kdykoliv v roce a nebo měl říct, že je to dárek pro celou rodinu. Udělal z nouze ctnost, protože se mu nechtělo přemýšlet. Ale je to běžný jev. Nic neobvyklého.

• Upravit
26249
16.12.14 18:46

A pokud už bych měla pocit ukřivděnosti, rozhodně bych to nerozmázla před rodinou, v tomhle se tomu chlapovi nedivím ani trošku.

• načítám...
Kobliha51
16.12.14 18:48
@neumisa píše:

Chceš snad říct, že kdyby byla pračka se sušičkou pod stromečkem, tak by to vyznělo jinak? Jako osobní dárek jen pro zakladatelku? Já si to nemyslím. Pořád je to dárek pro rodinu včetně jeho.

• Upravit
26249
16.12.14 18:50

@Kobliha51

vidím to tak, že vypláznul 40 klacků za něco, čím chtěl udělat manželce radost a ona z něho udělala před rodinou škrta, co jí ani čokoládu nekoupí. Chlap snáze vymyslí praktický dar než ryze osobní.

• načítám...
Kobliha51
16.12.14 18:52
@neumisa píše:
A pokud už bych měla pocit ukřivděnosti, rozhodně bych to nerozmázla před rodinou, v tomhle se tomu chlapovi nedivím ani trošku.

Četla jsi to? Ona jen přihodila svou trošku do mlýna, když si tam na toto téma stěžovaly přítomné ženy. Jen se přidala. Diskusi nevyvolala, jen se připojila. Taky si myslíš, že co se doma uděje, má zůstat doma? Takže staré osvědčené držet ústa a krok? Věř, že kdyby věděla, co to vyvolá, že ten její nesnese ani trochu kritiky, tak by byla ticho. A je smutné, když někdo z rodiny musí přemýšlet o tom, co říct může a co ne. A lhala snad?

• Upravit
5593
16.12.14 18:52
@Kobliha51 píše:
Chceš snad říct, že kdyby byla pračka se sušičkou pod stromečkem, tak by to vyznělo jinak? Jako osobní dárek jen pro zakladatelku? Já si to nemyslím. Pořád je to dárek pro rodinu včetně jeho.

Kobliho :mrgreen: ty tady zuby nehty branis zakladatelku ale neakceptujes vůbec ze by mohl mit někdo jiný názor. Ty si třeba nemyslis, ze je to dárek pro zakladatelku, někdo si to mysli tak klid o nic nejde kazdy snad muzeme mit na tu vec nejaky pohled ne? A zakladatelka si sama musí rozmyslet, jak na manžela aby se odurazil :kytka:

• načítám...
26249
16.12.14 18:53
@Kobliha51 píše: Četla jsi to? Ona jen přihodila svou trošku do mlýna, když si tam na toto téma stěžovaly přítomné ženy. Jen se přidala. Diskusi nevyvolala, jen se připojila. Taky si myslíš, že co se doma uděje, má zůstat doma? Takže staré osvědčené držet ústa a krok? Věř, že kdyby věděla, co to vyvolá, že ten její nesnese ani trochu kritiky, tak by byla ticho. A je smutné, když někdo z rodiny musí přemýšlet o tom, co říct může a co ne. A lhala snad?

přidala se v jeho přítomnosti. A on pravděpodobně vůbec netušil, že ji to žere. To mi od ní přijde prostě nefér. Jo, já bych v tomhle případě držela hubu a krok a řešila bych to nejprve v soukromí s chlapem.

• načítám...
8996
16.12.14 18:54

Řekni mu to jasně. Pověz mu, že když ti koupí diamantový prsten od Tiffanyho za 40 000, tak ho z toho prstu nikdy nesundáš a všem se budeš chlubit. Že prostě z toho bys byla paf a byl by to pro tebe dárek milionkrát hodnotnější než pačka která ovšem stála stejný peníze. Že při pohledu a ten prstýnek by sis vždy uvědomila jak strašně tě miluje, že prostě dá klidně takový strašný peníze za prsten pro tebe. Že takové pocity při praní prádla a sušení nemáš. A že to není nevděčnost.

• načítám...
Kobliha51
16.12.14 18:55
@neumisa píše:
@Kobliha51vidím to tak, že vypláznul 40 klacků za něco, čím chtěl udělat manželce radost a ona z něho udělala před rodinou škrta, co jí ani čokoládu nekoupí. Chlap snáze vymyslí praktický dar než ryze osobní.

A vo tom to je… Nepřemýšlí, protože se mu nechce. Ještě jednou. V jeho rodině si povídaly ženy mezi sebou a všechny nadávaly na tyto dárky pro rodinu a ne pro ně. Takže všechny ženy do hovoru zapojené tedy udělaly ze svých mužů šrty? Ne, jen ty, kteří o osobních dárcích přemýšlet nechtějí.

• Upravit
26249
16.12.14 18:57
@Kobliha51 píše:
A vo tom to je… Nepřemýšlí, protože se mu nechce. Ještě jednou. V jeho rodině si povídaly ženy mezi sebou a všechny nadávaly na tyto dárky pro rodinu a ne pro ně. Takže všechny ženy do hovoru zapojené tedy udělaly ze svých mužů šrty? Ne, jen ty, kteří o osobních dárcích přemýšlet nechtějí.

klid, ženo… ty ostatní ženy také svým manželům neřekly, že jim jejich dary nesedí? neřešíme ostatní ženy, bavíme se o zakladatelce.

• načítám...
Kobliha51
16.12.14 18:58
@neumisa píše:
přidala se v jeho přítomnosti. A on pravděpodobně vůbec netušil, že ji to žere. To mi od ní přijde prostě nefér. Jo, já bych v tomhle případě držela hubu a krok a řešila bych to nejprve v soukromí s chlapem.

To je tvoje věc, co chceš držet. Tvůj muž si dobře vybral. :mavam:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová