Totálně naštvaný manžel

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Barushe
16.12.14 18:14

Ja tvyho manzela chapu. Udelal ti radost, mela jsi to jako prekvapeni, susickou ti usetril praci s zehlenim a vesenim pradla. To se neda srovnavat s zehlickou :roll: ja bych za to byla fakt rada a nejaky rozbalovani pod stromeckem by mi bylo jedno, kdybych pak dostala toto…

• Upravit
30408
16.12.14 18:15

Trochu mi připadáte jako malé holky, co hodnotu Vánoce poměřují na dárky osobní nebo jiné. Vždyť o tom to není, proboha! Manžel ti chtěl udělat radost, ušetřit práci, určitě jsi tu a tam prohodila, jak by bylo fain mít sušičku. Holt nemohl odhadnout, že ti vlastně nebude vhod. Jako nedivím se mu.

• načítám...
36556
16.12.14 18:16

Tohle je pěkně pitomá situace. Na jednu stranu je vážně chyba i v žertu se vysmívat dárkům, které byly jAKO překvapení. Na stranu druhou, tvůj muž se chová jako malej jarda.

Určitý typ mužů prostě má sklony k praktickým dárkům a nechápou, že ženská chce nějakou drobnost od srdce, kterou by si pod stromečkem mohla rozbalit.

• načítám...
5593
16.12.14 18:18

@Bábrdl me tedy přijde ze jako malej Jarda se chová spis zakladatelka urazit se ze nedostala nic pod stromeckem nahoře ale dole :roll: manžel ji chtěl překvapit a pokud dává najevo ze ji to není dost dobrý tak bych se na ni příští rok vyprdla. Manžel se snažil, což jaksi neocenila :nevim:

• načítám...
Anonymní
16.12.14 18:19
@hanka.br. píše:
Trochu mi připadáte jako malé holky, co hodnotu Vánoce poměřují na dárky osobní nebo jiné. Vždyť o tom to není, proboha! Manžel ti chtěl udělat radost, ušetřit práci, určitě jsi tu a tam prohodila, jak by bylo fain mít sušičku. Holt nemohl odhadnout, že ti vlastně nebude vhod. Jako nedivím se mu.

no, a co teď mám dělat? Mně je sušička vhod, jo, chtěl mi ušetřit práci, o tom to je. Je to prostě spotřebič, já mu přeci taky nedávám pneumatiky na auto. Ale sama vím, už jsem pochopila, že on prostě myslí jinak, jenže co mám dělat teď, omlouvala jsem se už 2×( pravda, proti mému přesvědčení, protože to prostě není dárek pro mě, ale spotřebič pro rodinu) ale on to stejně nechce slyšet.

• Upravit
2515
16.12.14 18:19
@Anonymní píše:
už jsem ve fázi, že bych se i omluvila, ale za co? Za co se mu mám omluvit, co mu mám říct. Snažila jsem se mu dvakrát říct, že to není tak, jak si to vyložil, ale neposlouchá. Co mu mám jako omluvu říct?
řekla bych mu že jsem blbá, že mi to ujelo a že je ti to líto. Protože nezlob se na mě, ale v tomle jsem i já trochu chlap. To se pak taky jedna moje známá rozčilovala, že dostala od chlapa nádobu na fondue, když je jí k ničemu, ale když se ji zeptal, co teda chce, řekla, že nic. A pak nadávala. Chlapi nejsou vybaveni šestým smyslem, a opravdu si nedomyslí, co jako chceš. Nerozlišují rozdíly mezi kytkou a bonbonama a spetřebičem. Chtěl ti udělat radost, a velmi drahou, a ty si toho prostě nevážíš a ještě brbláš. já být tvým mužem, už bych to prostě nedala nic
  • načítám...
36556
16.12.14 18:20
@AndreaS92 píše:
@Bábrdl me tedy přijde ze jako malej Jarda se chová spis zakladatelka urazit se ze nedostala nic pod stromeckem nahoře ale dole :roll: manžel ji chtěl překvapit a pokud dává najevo ze ji to není dost dobrý tak bych se na ni příští rok vyprdla. Manžel se snažil, což jaksi neocenila :nevim:

Já jsem psala, že udělal chybu, nemusíš mi opakovat to, co jsem napsala :jazyk:. Ale ona mu to už vysvětlila, jak to myslela, ale on se rochní ve své uraženosti. A proto mi připadá jako malej jarda. Ježiš, jsme dospělí lidé, ne? Jako s Janičkou se nebavím, protože..,. Kde to jsme, ve školce? 8o

• načítám...
Anonymní
16.12.14 18:21
@AndreaS92 píše:
@Bábrdl me tedy přijde ze jako malej Jarda se chová spis zakladatelka urazit se ze nedostala nic pod stromeckem nahoře ale dole :roll: manžel ji chtěl překvapit a pokud dává najevo ze ji to není dost dobrý tak bych se na ni příští rok vyprdla. Manžel se snažil, což jaksi neocenila :nevim:

já jsem se neurazila, je to dva roky zpět, jen jsem teď řekla, že jí chápu, že není nadšená z žehličky a druhou, že chápu, že nechce sušičku pod stromek, že vím, jaké to je tam sedět a koukat na ostatní, jak si rozbalují dárky a pak dostat spotřebič.

• Upravit
3168
16.12.14 18:21
@Anonymní píše:
no, a co teď mám dělat? Mně je sušička vhod, jo, chtěl mi ušetřit práci, o tom to je. Je to prostě spotřebič, já mu přeci taky nedávám pneumatiky na auto. Ale sama vím, už jsem pochopila, že on prostě myslí jinak, jenže co mám dělat teď, omlouvala jsem se už 2×( pravda, proti mému přesvědčení, protože to prostě není dárek pro mě, ale spotřebič pro rodinu) ale on to stejně nechce slyšet.

na tvém místě bych už nedělala nic. omluvila jsi se. A příště mu dej třeba myčku, třeba pochopí, jak jsi to myslela.

• načítám...
2515
16.12.14 18:22

@hanka.br. přesně tak. Opravdu bych se styděla stěžovat si a ještě ho píniž tím, že to řeknu před dalšími lidmi, na to, že dostanu sušičku!

• načítám...
4658
16.12.14 18:24

Jako malí mi přijdete oba! Ty by sis měla dávat bacha na pusu a uvědomit si, co by za takhle drahý dárek ženské daly. Já třeba nedostávám nic, protože chlap prostě neví, tak si koupím sama a pak mu to jen ukážu. Většinou nějaké prádlo, aby měl radost taky on :jazyk: Vánoce nejsou jen o dárcích, to už ale ví i děcka na základce!!…A Tvůj chlap by se měl taky srovnat, pokud ses omluvila a několikrát, tak bych nechala ješitu, až ho to přejde! :roll:

• načítám...
7009
16.12.14 18:25

Nepotrebujete neco noveho? Uz minuly rok by dostal mikrovlnku nebo treba lednicku… Ten xbox je snad jeste horsi :roll:

• načítám...
4692
16.12.14 18:26

Já se mu nedivím. Jak by ses asi cítila ty, kdyby to bylo naopak? Proboha nejste malé děti, tak jsi měla dárek hold o patro níž, chtěl ti udělat radost a místo toho si vyslechne před ostatníma, že to je vlastně špatný…nechápu fakt ne :roll:

• načítám...
Anonymní
16.12.14 18:26
@bambooska píše: řekla bych mu že jsem blbá, že mi to ujelo a že je ti to líto. Protože nezlob se na mě, ale v tomle jsem i já trochu chlap. To se pak taky jedna moje známá rozčilovala, že dostala od chlapa nádobu na fondue, když je jí k ničemu, ale když se ji zeptal, co teda chce, řekla, že nic. A pak nadávala. Chlapi nejsou vybaveni šestým smyslem, a opravdu si nedomyslí, co jako chceš. Nerozlišují rozdíly mezi kytkou a bonbonama a spetřebičem. Chtěl ti udělat radost, a velmi drahou, a ty si toho prostě nevážíš a ještě brbláš. já být tvým mužem, už bych to prostě nedala nic

no a to je prostě ono, chtěl mi udělat radost něčím, co on vyhodnotil jakpo potřebnou věc, která mi ulehčí práci. A protože jsem si dovolila říct, že spotřebič není dárkem pro mne, ale je to vybavení bytu, nedostanu nic, protože si nevážím toho, co pro mě dělá. To je přesně ono. Takhle to cítí. Já to ale cítím jinak. Nechci spotřebiče k vánocům. Navíc léta letoucí si píšeme ježíškovi. Dovedla jsem to k dokonalosti, má v počítači založenou složku a tam má odkazy na věci, co by mi udělaly radost jen kliknout, vybrat ze spousty tipů jeden a objednat. A skutečně nejde o hodnotu peněžní. On místo toho vymýšlí a zkoumá, z čeho je kdo jiný nadšen a pak to prostě bouchlo takhle blbě. Ale omluvu přijmout nechce, přesně jak píšeš, jsem nevděčná, nezasloužím nic. Chtěla bych pochopit, čím jsem nevděčná.

• Upravit
511
16.12.14 18:27

Jéééé, to jsme na tom podobně, nevěš hlavu, já dostala mixer, váhu, pračku, novou mikrošku atd… :cert: jo a ještě sedačku na kolo pro prcka :roll: a taky jsem nevděčnice, tak jsem mu koupila nový pracovní boty k narozkám, a byl ohen na střeše…: a to jako, že má jít makat atd :mrgreen: a já na to, no co dyt to je jako když já dostanu třeba kuchynskou vahu :mrgreen:…Co bych dala za nový botky pod stromeček :mrgreen: (,nééé pracovní)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová