Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ivodička hysterický žárlivec??? tak ať si funí…ono ho to přejde, třeba touží po tom aby ses mu omlouvala 3 dny, prď na to omlouvat se nemusíš, chlapi můžou a my ne??
@ivodička píše:
Včera jsem byla po dlouhé době s kamarádkou na pivu, jsem doma již 5 let na mateřské, moc nikam nechodím. Ale trochu jsem to prepiskla, znáte to, zakecala se se svým o 30 let starším příbuzným a zůstala sedět na baru až do 5 do rána. Manžel mi to teď dává pěkně vyzrat…tak jsem si přišla pro útěchu:-) Podotýkám, že jsem sice pila…v mezích normy, a ráno v 8 vstala s dětmi…byla s nimi venku, teď už sotva koukám:-) jen ten můj chlap furt dává přednášku o zklamané důvěře
Proste nekteri muzi si mysli, ze MD=budu sedet doma na zadku. Deti mame oba, takze se podle toho snad chovame, ne? Muze vycitat, pokud s tebou poctive po tech pet let sedel kazdy vecer doma na zadku. Coz nesedel. Tak at, brzdi, holomek ![]()
Tak to bych si líbit nenechala.. já bývám s kamoškama pravidelně do 3-5
Přítel mě nechá vyspat, popřípadě donese kýbl a jede koupit coca-colu
.. Rozhodně bych se mu neomlouvala nebo kvůli tomu byla doma další měsíc..
Jako puberťák jsem musela přijít domů v určitou hodinu, to jo. Řekni mu, že sedmnáct už ti fakt není.
Pokud už tak dlouho sedíš doma, měl ráno vstát s dětma, nechat tě vyspat a říct ti, ať si zajdeš častěji, abys neměla pak takový absťák. ![]()
Já teda napíšu smsku, ať jde chlap spát a nečeká na mě, když dorazím později, než byl můj odhad. Aby věděl, že jsem v pořádku, ale že mě nemá čekat brzo.
PS: Měla bys to brzo zopáknout, aby neměl pocit, že budeš zas sedět doma na zadku a ještě se cítit provinile.
Možná je původ jeho naštvání v tom, že neměl vůbc tušení jestli jsi v pořádku
možná jsi měla napsat zprávu, že jsi potkala příbuzného a že se to protáhne, at se nebojí
@ivodička Bych se rozhodně neomlouvala, stalo se a co, funguješ o děti se i přesto, že jsi přišla v 5 staráš. Si dovedu představit chlapa jak přijde v 5 domů spí nejmíň do jedné a pak celý den skučí jak mu je špatně ![]()
No dokážu pochopit že mu vadí, že ses neozvala kdy přijdeš… my to třeba s přítelem máme tak, že si vždycky píšem, kdy ten druhý přijde. Kdyby přítel šel někam pařit a v průběhu večera mi napsal, že je to tam fajn a přijde asi pozdě tak v pohodě, ale pokud by se mi celý večer neozval, tak by mi to taky asi vadilo
Povídají si dvě kamarádky: “Ty nemáš nepříjemnosti s manželem, když se vrátíš domů pozdě v noci?“
"Ne. Já se s ním vždycky vsadím, že přijdu brzo, a ona má pak radost, že vyhrál.“
@silento píše:
Povídají si dvě kamarádky: “Ty nemáš nepříjemnosti s manželem, když se vrátíš domů pozdě v noci?“
"Ne. Já se s ním vždycky vsadím, že přijdu brzo, a ona má pak radost, že vyhrál.“
@G12 píše:
No chová se jako ženská, nic víc
Zatímco tady v diskusi je to najednou podle příspěvků sám chlap ![]()
Aby se nepotento…
No tak se to trochu protáhlo, no. Rozhodně se neciť a nechovej provinile, nemáš proč. A zanedlouho bych vyrazila znovu, aby si zvykal. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat