Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Asi tom, že neoceníš, že má místo tebe ježíška vaše domactnost nebo co ![]()
@Bibi239 píše:
Nepotrebujete neco noveho? Uz minuly rok by dostal mikrovlnku nebo treba lednicku… Ten xbox je snad jeste horsi
o tom se tady bojím už i zmínit. a to ještě u toho tráví večery, takže jsem sama a nemám si s kým pokecat. Ach jo.
No nevím. Přečetla jsem to chlapovi, a ten se zanyslel a říká. Tak to já bych asi taky bouchl. Ale určo osobní dárek bych koupil. Jako já nevím. Nejste malé děti. Tak mu řekni co chceš na vánoce. Jinak, mě se chlap ptal co chci. Tak jsem si řekla o vonné tyčinky sušák na prádlo. A jako pevnej disk. Ten starej už odešel. Prostě věci na domácnost. Něco osobního jako jen pro mě? To mi kupuje na narozky a svátek.
@Anonymní píše:
o tom se tady bojím už i zmínit. a to ještě u toho tráví večery, takže jsem sama a nemám si s kým pokecat. Ach jo.
Aspon tu rychlovarku, pokud mas nejake darky, tak bych je schovala a dala je tam az v noci, aby je rano nasel. Mozna mu docvakne, zejsi vic nez hospodyne
@Bábrdl no me to říkat nemusis to jsi mela napsat zakladatelce, u ni mi to přijde jako ve školce. ![]()
Jak říkám manželovi se nedivim a byt na jejím místě, tak se mu mažu omluvit. ![]()
Zakladatelko, chtěla jsi slyšet co mas dělat tak tedy jdi se mu omluvit a uvedom si, co by některé ženy za tohle daly
děláš z toho tragedii manžel to myslel dobře ![]()
@patricie2014 píše:
No nevím. Přečetla jsem to chlapovi, a ten se zanyslel a říká. Tak to já bych asi taky bouchl. Ale určo osobní dárek bych koupil. Jako já nevím. Nejste malé děti. Tak mu řekni co chceš na vánoce. Jinak, mě se chlap ptal co chci. Tak jsem si řekla o vonné tyčinky sušák na prádlo. A jako pevnej disk. Ten starej už odešel. Prostě věci na domácnost. Něco osobního jako jen pro mě? To mi kupuje na narozky a svátek.
já mu píšu seznamy co chci, i s odkazama, kde to sežene, je mi to prd platný.
@Anonymní píše:
@donaga roombu jsem dostala k narozeninámkdy já se třeba dostanu k parfému
alespoň že to vždycky hodně studuje a fakt kupuje dobré spotřebiče. Vím, že to kupuje za účelem udělat mi radost a stojí ho to hodně času, proto jsem mu nechtěla ublížit. Prostě jak jsme kecaly s holkama, na základě té žehličky, trochu jsem se u toho smály, tak jsem to řekla. A on teď nechce z mé starny ani omluvu, ani vysvětlení, cítí se degradován a ponížen a nedoceněn a dává mi to sežrat.
Pokud vyšel alespoň ze ZŠ, tak snad pochopí, co je dárek osobní a co pro rodinu. Byl u té diskuse, kde jste si povídaly o tom, že domácí spotřebiče jsou pro rodinu a ne pro ženu jako dárek. To snad taky slyšel, ne? Takže ví, že i ostatní ženy mají na to stejný názor jako ty. Myslel to asi dobře. Chlapi předpokládají, že péče o domácnost je jedinným a životním štěstím ženy a ono to velmi často i tak je. A ani nevím, k čemu tento dárek přirovnat s ohledem na chlapa, protože oni prostě doma nic v takové intenzitě nedělají.
Odbočím: Všimly jste si, kolik je v obchodech se sportem oblečení pro chlapy a kolik pro ženy? Jejich výběr je nepoměrně větší. Proč asi?
V současné době je prostě naštvanej, protože přišel na to, že máš asi pravdu a to se mu nelíbí. Je to uražená ješitnost. Řekla někomu, na koho on dá, ať mu to vysvětlí. Ale bude to asi těžké, protože i hodně žen, co sem píší ti radí, že máš být ráda, že vůbec něco dostaneš a máš držet ústa a krok.
@AndreaS92 píše:
@Bábrdl no me to říkat nemusis to jsi mela napsat zakladatelce, u ni mi to přijde jako ve školce.
Jak říkám manželovi se nedivim a byt na jejím místě, tak se mu mažu omluvit.Zakladatelko, chtěla jsi slyšet co mas dělat tak tedy jdi se mu omluvit a uvedom si, co by některé ženy za tohle daly
děláš z toho tragedii manžel to myslel dobře
už jsem se omluvila dvakrát a nechce to slyšet. A je mi fuk, co by za to daly jiné ženy. Upřímně fuk. Já jsem ze spotřebičů pro rodinu jako osobní dárky v rozpacích, já nejsem jiné ženy.
@Anonymní píše:
překvapení
tak jestli to bylo překvapení, tak jsi udělala velkou botu a manžel je celkem právem naštvaný.
@AndreaS92 píše:
@Bábrdl no me to říkat nemusis to jsi mela napsat zakladatelce, u ni mi to přijde jako ve školce.
Jak říkám manželovi se nedivim a byt na jejím místě, tak se mu mažu omluvit.Zakladatelko, chtěla jsi slyšet co mas dělat tak tedy jdi se mu omluvit a uvedom si, co by některé ženy za tohle daly
děláš z toho tragedii manžel to myslel dobře
Že jo. Mohl jí taky koupit traktor.
Nečetla jsi, že už se mu x krát omluvila? Opravdu ne? Tak si to přečti.
Me koupit manzel k vanocum jako prekvapeni susicku a pracku vrnim blahem, je to darekmpro me usnadnni to moji praci dite ani manzel nepere
Ja bych byla nadsena, nedostavam totiz k vanocum nic, pry si kupuju vse co chci behem roku
@neumisa píše:
tak jestli to bylo překvapení, tak jsi udělala velkou botu a manžel je celkem právem naštvaný.
Dárky k vánocům většinou bývají překvapení. Myslela jsi to tak? Chceš říct, že kdyby to nebylo překvapení, tak by to tak velká bota nebyla?
@vokishka co se čílíš
jiná rada není. Ptala se co ma dělat tak říkám omluvit se. ![]()
Jinou radu ji tady asi nikdo jiný uz nedá nebo mas jinou radu co dělat v takové situaci? Možná jsem tvoji radu prehledla ![]()
@Anonymní píše:
už jsem se omluvila dvakrát a nechce to slyšet. A je mi fuk, co by za to daly jiné ženy. Upřímně fuk. Já jsem ze spotřebičů pro rodinu jako osobní dárky v rozpacích, já nejsem jiné ženy.
Dobre jiná rada asi není než se omluvit ptala ses co mas dělat! Nic jiného ti tady nikdo neporadí. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat