Totálně naštvaný manžel

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
leana
30.1.12 16:52

Ale stalo, ked sa chce vracat tak pozde z parby, tak sa nemala vydavat. Manzelstvo nie je len o svadobnom dni, ale aj o tom, ze beries na toho druheho ohlad. A vratit sa z chlastacky po 24 hodinach, ked predtym este napisem manzelovi ze je mi to sice trapne, ale neviem ako dlho budem este chlastat … to je podla mna minimalne bezohladne :nevim:

Jo, a tak som to zhrnula manzelovi a povedal mi ze urobit to ja, kym sa vratim stihne vymenit zamky v dverach :think: A myslim ze by som sa mu ani necudovala :nevim:

Tak s tymto nesuhlasim! V den svadby zo mna rozhodne neprestala byt dospela svojpravna osoba a ani osoba ktora nema pravo obcas spravit nejaku botu. A podobne sa divam aj na svojho manzela.
Manzelstvo nie je rozhodne o tom ze mam byt do polnoci v posteli ako keby som byvala s rodicmi a rozhodne sa to nevylucuje so zabavou alebo zaujmami pokial nie su na ukor rodiny. Takze ak ma zakladatelka podobny mejdan 2 krat za rok, tak si myslim, ze to jej muz bez nej vydrzi.Chapem ze bude rozladeny, ale aby ju „trestal mlcanim“| ako nejakeho pubertaka tak to sa mi zda prehnane.

• Upravit
Travicka zelena
30.1.12 16:53

Musim rict, ze tohle vlakno je teda sila. Ani ne tak ten ulet, to je akorat jeden velkej hnus :poblion: , ale ty reakce. 8o :nevim: :poblion: 8o

• Upravit
leana
30.1.12 16:54
Bábi Zlopočasná píše:
Loll píše:
Na druhou stranu se ale zase proboha nic tak strašnýho nestalo :roll: , děti předpokládám nemáte, jste sice manželé, ale zase abys musela pelášit o půlnoci domů jenom kvůli tomu, aby se manžílek nezlobil, na to bych z vysoka víš co… Pitomý je, že jste byli u jeho rodičů, to ano. Ale pokud jste další den nepřišli o nic, na čem jste se domluvili (měli něco dělat, někam jet atd.), tak ježiš, jsou horší věci na světě, než dojít jednou z pařby v pět odpoledne.

Ale stalo, ked sa chce vracat tak pozde z parby, tak sa nemala vydavat. Manzelstvo nie je len o svadobnom dni, ale aj o tom, ze beries na toho druheho ohlad. A vratit sa z chlastacky po 24 hodinach, ked predtym este napisem manzelovi ze je mi to sice trapne, ale neviem ako dlho budem este chlastat … to je podla mna minimalne bezohladne :nevim:

Jo, a tak som to zhrnula manzelovi a povedal mi ze urobit to ja, kym sa vratim stihne vymenit zamky v dverach :think: A myslim ze by som sa mu ani necudovala :nevim:

Jo, a tak som to zhrnula manzelovi a povedal mi ze urobit to ja, kym sa vratim stihne vymenit zamky v dverach :think: A myslim ze by som sa mu ani necudovala :nevim:

Tak s tymto nesuhlasim! V den svadby zo mna rozhodne neprestala byt dospela svojpravna osoba a ani osoba ktora nema pravo obcas spravit nejaku botu. A podobne sa divam aj na svojho manzela.
Manzelstvo nie je rozhodne o tom ze mam byt do polnoci v posteli ako keby som byvala s rodicmi a rozhodne sa to nevylucuje so zabavou alebo zaujmami pokial nie su na ukor rodiny. Takze ak ma zakladatelka podobny mejdan 2 krat za rok, tak si myslim, ze to jej muz bez nej vydrzi.Chapem ze bude rozladeny, ale aby ju „trestal mlcanim“| ako nejakeho pubertaka tak to sa mi zda prehnane.

• Upravit
30.1.12 16:58
leana píše:

Jo, a tak som to zhrnula manzelovi a povedal mi ze urobit to ja, kym sa vratim stihne vymenit zamky v dverach :think: A myslim ze by som sa mu ani necudovala :nevim:

Tak za prve si nemyslim ze ju manzel tresta mlcanim. Podla mna je len znechuteny a nechce sa mu ani rozpravat.
Za druhe, to, ze po svadbe zacnem brat ohlad na manzela neznamena, ze musim posluchat ako rodicov. Ale ze budem brat ohlad na to, co sa mu paci alebo nepaci. Ked nanho ten ohlad nechcem brat a chcem si robit co chcem, tak mu nemam tvrdit ze s nim chcem zdielat zivot.
Je to o slusnosti, zodpovednosti a ohladuplnosti, nie o tom, ze som stratila svojpravnost dokelu :cert: :cert: :cert: :cert:
Ani sa necudujem ze je tolko rozvodov pri takom rozmyslani :(

• načítám...
6926
30.1.12 17:02

A já se zase nedivím, že je tolik rozvodů - když se hned rozvodem všechno řeší. :zed:

Ona udělala chybu, ona ví kde to skříplo a kde by se teď měla snažit - já ani radit nemůžu, v téhle situaci jsem nebyla a ani nebudu (kdyby manžel věděl kde „pařím“, vytáhl by mě odtmtuď než bych řekla švec a pěkně mi „vyprášil kožich“ - myšleno obrazně). Ale abysme se kvůli tomu rozváděli????? 8o 8o

Zakladatelko, trošku mi připomínáš "KNOTKU, NENÍ TI HAMBA???. Ještě že jsi nešla spát k Pivoňkům.

• načítám...
Travicka zelena
30.1.12 17:03
leana píše: … ale aby ju „trestal mlcanim“ ako nejakeho pubertaka tak to sa mi zda prehnane.

Pokud se nekdo jako pubertak chova a chlasta jako pubertak, tak by se mel i jako pubertak trestat. Ale ja si nemyslim, ze ji tresta, jen je mu z ni spatne :poblion: a nema asi ani chut sni o cemkoliv mluvit. :pocitac: :cert: :! :x

• Upravit
15054
30.1.12 17:04
Travicka zelena píše:
leana píše: … ale aby ju „trestal mlcanim“ ako nejakeho pubertaka tak to sa mi zda prehnane.
Pokud se nekdo jako pubertak chova a chlasta jako pubertak, tak by se mel i jako pubertak trestat. Ale ja si nemyslim, ze ji tresta, jen je mu z ni spatne :poblion: a nema asi ani chut sni o cemkoliv mluvit. :pocitac: :cert: :! :x
:roll:
  • načítám...
30.1.12 17:05

Davdan, ja ale netvrdim ze toto je na rozvod .. aj ked .. je dostatocny dovod na rozvod, ak sa nahodou zakladatelkin manzel v zakladatelke totalne sklamal? Mysim, .. je mozne aby si ju pre ten ulet prestal vazit? A je mozne aby to manzelstvo nasledne klapalo?

• načítám...
3701
30.1.12 17:05
Travicka zelena píše:
Pokud se nekdo jako pubertak chova a chlasta jako pubertak, tak by se mel i jako pubertak trestat. Ale ja si nemyslim, ze ji tresta, jen je mu z ni spatne :poblion: a nema asi ani chut sni o cemkoliv mluvit. :pocitac: :cert: :! :x

Já si myslím, že nemáme právo zakladatelku takhle soudit a říkat, že manželovi je z ní blbě.Tohle slyšet určitě nechtěla.Má výčitky a chce to napravit, což je dobře

• načítám...
Travicka zelena
30.1.12 17:06
Davdan píše:
A já se zase nedivím, že je tolik rozvodů - když se hned rozvodem všechno řeší. …

Vsechno ne, jen to, kdyz se nekdo chova tak, ze tim tomu druhemu ublizuje a neni na neho spolehnuti.

• Upravit
6926
30.1.12 17:09
Bábi Zlopočasná píše:
Davdan, ja ale netvrdim ze toto je na rozvod .. aj ked .. je dostatocny dovod na rozvod, ak sa nahodou zakladatelkin manzel v zakladatelke totalne sklamal? Mysim, .. je mozne aby si ju pre ten ulet prestal vazit? A je mozne aby to manzelstvo nasledne klapalo?

Kdyby si mě na základě tohoto manžel přestal vážit (ač by viděl moji snahu to napravit). tak bych si nevážila ani já jeho. :nevim:

• načítám...
6926
30.1.12 17:09
Travicka zelena píše:

Ty vo-e. 8o

• načítám...
15054
30.1.12 17:10

šmankote,děláte jak kdyby mu zahla a i to si myslím plno párů překoná a nerozvádí se............mně se to už také stalo a co mě k tomu vedlo?neustále jsem s dětma tak si myslím,že mám nárok jednou za půl roku vyrazit a popít a hold když se sešla dobrá parta lidí tak se kecalo a kecalo a člověku se prostě nechce domů,kdy se zase zadaří takto odreagovat

• načítám...
Travicka zelena
30.1.12 17:14
Davdan píše:
Kdyby si mě na základě tohoto manžel přestal vážit (ač by viděl moji snahu to napravit). tak bych si nevážila ani já jeho. :nevim:
Ani se nedivim podle tehle reakce.
Davdan píše:
Ty vo-e. 8o

Slusnost se u Vas doma asi moc nenosi, ze.

• Upravit
446
30.1.12 17:14
Gladys píše:
Jdou takhle dvě kamarádky na dámskou jízdu, šíleně se obě opijou. Pak jdou zpátky a jako na potvoru se jim začne oběma chtít na velkou, široko daleko žádný křoví, ale v blízkosti je hřbitov. Tak zapadnou na hřbitov, vykonají potřebu a teď čim se utřít, že…
Ráno se při venčení psů potkají jejich manželé, tak ten jeden tak opatrně začne:
Hele nevíš, co ty naše ženský vyváděli? Ta moje se vrátila úplně ožralá, hned vytuhla a pak jsem zjistil, že pod sukní nemá ani kalhotky!
A ten druhý se na něj podívá a říká:
No ta moje taky přišla úplně opilá, padla na postel a spala. A když jsem jí sundaval boty, tak jsem si všimnul, že má na zadku přilepenou stuhu s nápisem „Vzpomínáme, tvoji hasiči“
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová