Totálně naštvaný manžel

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
cher
31.1.12 11:22
Ceruska píše:
Bábi Zlopočasná píše:
Neda mi to. Asi som blba alebo co, ale ked vidim ze ste totalne nepochopili, tak to skusim este raz …
Tvoja snaha je absolútne zbytočná. Pokial sú tu niektoré schopné zrovnávať prvý príspevok s rozbitým hrnčekom alebo s tým, že ide chalan na tri a pol hodiny do krčmy, tak je alékoľvek vysvetlovanie zbytočné. Všetko tu len obracajú proti Tebe.
To je pravda :zed: jak v páté obecné
  • Upravit
Bondgirl
31.1.12 11:25
sieta.m píše:
Přesně tak, taky si voláme a píšeme a nemáme pocit, že jsme stíhačky oba dva :)

A ještě musím dodat, že mi nepřijde, že by mě to nějak omezovalo, naopak se mi to zdá normální. :)

• Upravit
cher
31.1.12 11:26
Bondgirl píše:
sieta.m píše:
Přesně tak, taky si voláme a píšeme a nemáme pocit, že jsme stíhačky oba dva :)
A ještě musím dodat, že mi nepřijde, že by mě to nějak omezovalo, naopak se mi to zdá normální. :)
Mně taky, ale asi to většině normální není :)
  • Upravit
6926
31.1.12 11:46
sieta.m píše:
Můj chlap taky neřekne třeba- Jdu na hokej! A hotovo. Ale řekne- nebude Ti vadit, že půjdu na hokej? A stejným stylem já mu oznamuji, když se na něčem domluvím s kamarádkama.

Tak to u nás máme stejně.
Ale rozdíl je, že většinou posílám já jeho/on mě, protože na sobě navzájem poznáme, kdy potřebujeme vypadnout a orazit si.

Manželovi jsem diskuzi ukázala a on trošku nechápal, proč ten chlap na sms neodpověděl, nebo proč za ní nezašel. :nevim: :think:

• načítám...
425
31.1.12 11:48

My to máme jinak.Chlap když jde na pivo tak po něm nechci,aby mi říkal v kolik přijde(pokud nemáme někam jet atd.)Jak malý dítě když jde ven.Vím,že to nemůže splnit,zakeca se,tak proč to po něm chtít :nevim:Zase si dost často voláme,máme o sebe strach.

• načítám...
31.1.12 11:53

Dievcata, vazne si viete predstavit, ze by vam chlap vecer vyrazil na pivko, a na druhy den o druhej poobede poslal SMS ze este nevie kedy sa vrati, ze by ste mu odpisali nech sa dobre bavi? Ja by som do tej SMS teda bola vydesena a rozklepana obvolavala nemocnice, po tej SMS by som zurila jak samotne peklo. :nevim:

• načítám...
3278
31.1.12 12:01
Bábi Zlopočasná píše:
Dievcata, vazne si viete predstavit, ze by vam chlap vecer vyrazil na pivko, a na druhy den o druhej poobede poslal SMS ze este nevie kedy sa vrati, ze by ste mu odpisali nech sa dobre bavi? Ja by som do tej SMS teda bola vydesena a rozklepana obvolavala nemocnice, po tej SMS by som zurila jak samotne peklo. :nevim:

Tak to by mi taky vadilo a hrozně moc. Taky bych trnula hrůzou a vzteky. Tolerovala bych maximálně jen , když odejde večer a vrátí se v noci- to ještě beru- ale celou noc a další půlden- to už bych zakročila. To už by bylo jako fakt moc . No podle toho kde byl a co dělal i to by rozhodovalo :nevim:

• načítám...
23505
31.1.12 12:03

Já ne, u nás se na pivko nechodí :mrgreen: A když už jdeme, tak oba spolu. Na druhou stranu, u nás se nemlčí.

• načítám...
20885
31.1.12 12:03

myslím že srovnávat to že někdo příjde o 3 hodiny domů později a to že někdo příjde až skoro druhý den večer je trošku mimo.A nemluvte tu pořád o tom rozvodu.jen jediný příspěvek o rozvodu zde napsat nějaký chlap takže to tu netahejte ;)

• načítám...
leana
31.1.12 12:15
Bábi Zlopočasná píše:
Dievcata, vazne si viete predstavit, ze by vam chlap vecer vyrazil na pivko, a na druhy den o druhej poobede poslal SMS ze este nevie kedy sa vrati, ze by ste mu odpisali nech sa dobre bavi? Ja by som do tej SMS teda bola vydesena a rozklepana obvolavala nemocnice, po tej SMS by som zurila jak samotne peklo. :nevim:

Ano, zurila by som, za ten strach co mi sposobil. Ale za samotny fakt, ze flamoval dlhsie nez ja, tak to ani nie. Uz mame deti, tak by som mu ich napriek opicke a bolavej hlave nechala, a isla si napr zalyzovat nebo neco podobne. Kazdy ma pravo na „ulet“.

• Upravit
leana
31.1.12 12:20
Bondgirl píše:
sieta.m píše:
Babi Zlopočasná- se vším souhlasím. Tady se to těžko vysvětluje, když je tu veliká potřeba chytat za slovíčka. Taky s partnerem bereme na sebe ohledy a jsem za to hrozně ráda :kytka: . Můj chlap taky neřekne třeba- Jdu na hokej! A hotovo. Ale řekne- nebude Ti vadit, že půjdu na hokej? A stejným stylem já mu oznamuji, když se na něčem domluvím s kamarádkama.
Takhle nějak to doma děláme taky a navíc si ještě hodně voláme, hlavně když je nějaká změna v programu nebo tak něco. Zdá se mi to tak celkem logické, když už spolu žijeme. :think:

Ano, tak to dela vetsina rozumnych lidi co ma na starosti chod vicepocetne rodiny.
Ted ale dotaz: kdyz rekne: jdu na hokej, nevadi? A ty reknes, : vadi, bude mi tady za tebou smutno" a on presto jde (treba proto ze uz se domluvil, nebo protoze taky potrebuje vypadnout nebo ja nevim), tak budes nastvana, nebo uznas ze ma pravo udelat neco sveho PRESTO ze tobe se to nelibi?

• Upravit
cher
31.1.12 12:32
leana píše:
Bondgirl píše:
sieta.m píše:
Babi Zlopočasná- se vším souhlasím. Tady se to těžko vysvětluje, když je tu veliká potřeba chytat za slovíčka. Taky s partnerem bereme na sebe ohledy a jsem za to hrozně ráda :kytka: . Můj chlap taky neřekne třeba- Jdu na hokej! A hotovo. Ale řekne- nebude Ti vadit, že půjdu na hokej? A stejným stylem já mu oznamuji, když se na něčem domluvím s kamarádkama.
Takhle nějak to doma děláme taky a navíc si ještě hodně voláme, hlavně když je nějaká změna v programu nebo tak něco. Zdá se mi to tak celkem logické, když už spolu žijeme. :think:
Ano, tak to dela vetsina rozumnych lidi co ma na starosti chod vicepocetne rodiny.
Ted ale dotaz: kdyz rekne: jdu na hokej, nevadi? A ty reknes, : vadi, bude mi tady za tebou smutno" a on presto jde (treba proto ze uz se domluvil, nebo protoze taky potrebuje vypadnout nebo ja nevim), tak budes nastvana, nebo uznas ze ma pravo udelat neco sveho PRESTO ze tobe se to nelibi?
Pokud to teda bylo na mě, tak já bych tenhle důvod, ať nechodí na hokej fakt neuvedla :lol: , má dvě práce, hodně dře, tak jsem ráda, když jde na hokej nebo na ryby. Leda by bylo potřeba něco udělat-zajet třeba na velký nákup nebo bychom někam měli jet a on zapomněl, tak bych mu to řekla a vyřešili bysme to spolu nějak, odsunulo by se jedno nebo druhé, naschvály si fakt neděláme :kytka:
  • Upravit
leana
31.1.12 13:02
sieta.m píše:
leana píše:
Bondgirl píše:
sieta.m píše:
Pokud to teda bylo na mě, tak já bych tenhle důvod, ať nechodí na hokej fakt neuvedla :lol: , má dvě práce, hodně dře, tak jsem ráda, když jde na hokej nebo na ryby. Leda by bylo potřeba něco udělat-zajet třeba na velký nákup nebo bychom někam měli jet a on zapomněl, tak bych mu to řekla a vyřešili bysme to spolu nějak, odsunulo by se jedno nebo druhé, naschvály si fakt neděláme :kytka:

muj muz to ma napodobne, hrozne moc stresu, a proto bych zkousla i nejaky dlouhy flam. A samozrejme pri rozumnych duvodech: lekar, slibey vylet detem,.. bych to brala jako velikou botu kdyby si ho jen tak prodlouzil…
jiny priklad: muj muz dela sport ktery muz byt zdravi nebezpecny (a zacal s tim az v dobe manzelstvi :-)), a fakt bych byla radsi kdyby to nedelal. na druhou stranu si nemyslim, o nem nic spatneho za to, ze KVULI mne s tim neprestal. (i kdyz bych si to obcas prala). A tady vidim tu tenku caru mezi autonomii a prizpusobovanim se v partnerstvi, kam az zajdu aby by byl muj partner spokojeny, ceho se vzdam, a na co budu tlacit a urazet se kdyz se partner toho nevzda…

• Upravit
cher
31.1.12 13:08

Tak jsem tuhle story teď povykládala chlapovi a říkal, že on by se se mnou nebavil týden, tak by mě zajímalo, jak je na tom zakladatelka :) Jinak, aby pro mně jel, jak tu někdo zmiňoval, tak že k tomu by se nesnižoval.

• Upravit
31.1.12 13:14
leana píše:Ano, tak to dela vetsina rozumnych lidi co ma na starosti chod vicepocetne rodiny.

Tak zakazat mu hokej len preto ze mi bude za nim smutno mi pride z rovnakeho sudku ako zakazat mi ruzovy sveter pretoze je ruzovy.

A ze on ide pretoze sa uz takto dohodol s kamaratmi povazovat za zle z jeho strany?

Ludia, to naozaj takto fungujete v manzelstve? 8o Doteraz som si myslela ze tak zmyslaju len pubertacky v prvom vztahu :think:

Ja si asi ten titul cestny chlap fakt zasluzim, ja nerozumiem zenskej logike 8o

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová