Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já jsem jednou (ještě s ex) byla u kamarádky na silvestra, on odešel hrozně brzy a já přišla na Nový rok dopoledne a taky se mnou nemluvil, no a to jsem nikde jinde než u ní nebyla ![]()
Myslím si, že ještě větší problém je, že to bylo u tchánovců, doma by to třeba prošlo trochu lépe, ale před rodiči je to podle mě trošku krok vedle.. ![]()
Dala jsi o sobě aspoň vědět, nebo byla nějáká dohoda mezi vámi, když odcházel?
Jinak asi jediná rada je se omluvit, zkusit o tom promluvit a pak mu dát čas, až to vydýchá… ![]()
tak dozvíme se co tam zakladetelka a kde tak dlouho dělala?
u nás by to byl přestřel jako prase,já bych na něj teda taky nemluvila a přítel kdybych mu tohle udělala,tak by se asi sbalil a nepřišel by tejden ![]()
A kde jsi byla tak dlouho, pokud se můžu zeptat ?To jste seděli v Non stopu takovou dobu nebo jak?
Jééé, to je sranda.Takhle dlouho jsem nepařila ani za svých hodně mladých let, to jsi číslo teda ![]()
Tak to je docela mazec v pět odpoledne
no každopádně se mu nedivím, chovala bych se v jeho případě úplně stejně
myslím že ti nezbývá nic jinýho, než ho nechat vychladnout, popř. podat vysvětlení, kde jsi vlastně celou tu dobu byla, protože pokud to neví, můžou ho žrát různý myšlenky, že jo…
Gladys píše:
Jdou takhle dvě kamarádky na dámskou jízdu, šíleně se obě opijou. Pak jdou zpátky a jako na potvoru se jim začne oběma chtít na velkou, široko daleko žádný křoví, ale v blízkosti je hřbitov. Tak zapadnou na hřbitov, vykonají potřebu a teď čim se utřít, že…
Ráno se při venčení psů potkají jejich manželé, tak ten jeden tak opatrně začne:
Hele nevíš, co ty naše ženský vyváděli? Ta moje se vrátila úplně ožralá, hned vytuhla a pak jsem zjistil, že pod sukní nemá ani kalhotky!
A ten druhý se na něj podívá a říká:
No ta moje taky přišla úplně opilá, padla na postel a spala. A když jsem jí sundaval boty, tak jsem si všimnul, že má na zadku přilepenou stuhu s nápisem „Vzpomínáme, tvoji hasiči“
Gladys, taky mám jednu oblíbenou: ![]()
Včera jsem se svými kamarádkami vyrazila na večírek.Manželovi jsem řekla, že se vrátím o půlnoci. „Slibuji ti, miláčku, že se nevrátím ani o Minutu později!“ prohlásila jsem a vyrazila. Ale večírek byl fantastický. Drinky, tanečky, znovu drinky a znovu …tanečky,ještě víc drinků… bylo to tak skvělé, že jsem zapomněla na čas! Když jsem se vrátila domů, byly tři hodiny v noci. Vcházím do bytu,jako myška otvírám dveře a vtom slyším tu zatracenou kukačku v hodinách,jak kuká třikrát! Když jsem si uvědomila, že manžel se při tom kukání může probudit, zakukala jsem sama ještě devětkrát… Byla jsem na sebe hrdá, že i když jsem ožralá jak dělo, dostala jsem takový dobrý nápad a podařilo se mi vyhnout nepříjemnosti s manželem…! Rychle jsem si lehla a usínala s myšlenkou na to, jak jsem inteligentní. Ráno, během snídaně se manžel zeptal, kdy jsem se vrátila z večírku. A tak říkám, že přesně o půlnoci, jak jsem slíbila. Nic neříkal a ani nevypadal, že by měl nějaké pochybnosti. „To je skvělé, jsem zachráněná..!“ pomyslela jsem si a otřela pot z čela. „Víš, musíme vyměnit ty naše kukačkové hodiny.“ Zbledla jsem strachy a ptám se pokorně: „Aaano ? A proč, miláčku?“ A on na to: "Víš, dneska v noci kukačka zakukala třikrát, potom nevím, jak to udělala – vykřikla Ó bože!, znovu zakukala čtyřikrát, vyzvracela se v předsíni,zakukala ještě třikrát a upadla se smíchem na podlahu. Kuknula ještě jednou, šlápla na kočku a převrátila stolek v obýváku.Potom mě poslala do řiti a svalila se vedle mě. Pak zakukala naposledy a začala chrápat.
Zakladatelko, Tvému muži se nedivím. Já bych to u svého muže „trávila“ hodně dlouho, kdyby přišel v pět odpoledne, nenahlásil to včas a nevěděla bych, kde je.
Tedaaa to bych být maželem taky byla naštavá a fest
Můj když jde na pivo a zdrží se,aspoň se nahlásí.....kdyby ne,byl by oheň na střeše.....
Měl o tobe strach,byli jsme u tchánovců tak se omluv,řekni mu kde a s kým si tak dlouho byla a uvař výbornou večeři ![]()
No… radši anonymně…
Ale teda, udělat todle já manželovi tak je to na rozvod, a ještě před tchánovci… Týjo.. to je fakt odvaha.
Jednou manžel šel s klukama do hospody řekl, že přijde do 3:00, když bylo 5:00 a on nikde a telefon vypnutý… nešlo o to, že mě hrizalo to že někdě je, ale měla sem strašnej strach že se mu něco stalo. volala jsem do nemocnic, tak nikde nebyl. volala jsem jeho rodičům. taky nebyl.
přišel v 7ráno, mezi dveřma dostal takovýho facana, že jak byl ožralej spadnul a usnul mezi dveřma.
Dala sem ho do postele, a když se vyspal. dostal takovou sodu a nemluvila jsem sním pěkně dlouho..
Protože todle se nedělá. Je to dost bezohledný vůči tomu druhém u, kterej má fakt strach.. a před tchánovci todle udělat? ty bláho dokážu si představit, jakou sodu musel poslouchat od rodičů.. fakt chudák…
KriJona píše:
tak dozvíme se co tam zakladetelka a kde tak dlouho dělala?![]()
u nás by to byl přestřel jako prase,já bych na něj teda taky nemluvila a přítel kdybych mu tohle udělala,tak by se asi sbalil a nepřišel by tejden
nedozvíme, zakladatelka nereaguje, takže to tipuju na další z témat z některých novin. Btw. ať už normální nebo fiktivní - pokud by nebyli domluvení a ona mu nedala vědět, pak vstala a chovala se jakoby nic, tak se doooost divím, že on nevybouchnul. Bez domluvy, bez volání, bez omluvy… co chce kdo slyšet? ![]()
ted si to budes muset proste „vyzrat“
drzim palce, aby s tebou zacal co nejdriv mluvit
![]()
No tak tohle se dá omluvit, pokud vám je dvacet a jste bezdětní. Jinak je to teda masakr
, můžu se zeptat, proč jsi nešla domů ve dvě s manželem anebo teda nejpozději se švagrem?
Sorry, ale já bych s chlapem taky asi nemluvila a ještě dotaz, byli jste ve spojení aspoň telefonicky nebo o tobě celou dobu nic nevěděl?
sieta.m píše:
No tak tohle se dá omluvit, pokud vám je dvacet a jste bezdětní. Jinak je to teda masakr, můžu se zeptat, proč jsi nešla domů ve dvě s manželem anebo teda nejpozději se švagrem?
Sorry, ale já bych s chlapem taky asi nemluvila a ještě dotaz, byli jste ve spojení aspoň telefonicky nebo o tobě celou dobu nic nevěděl?
To by mě taky zajímalo, jestli jsi měla u sebe telefon…Mohlas mu dát aspoň vědět, určitě měl pořádnej strach.
BohunkaP píše:Gladys píše:
Jdou takhle dvě kamarádky na dámskou jízdu, šíleně se obě opijou. Pak jdou zpátky a jako na potvoru se jim začne oběma chtít na velkou, široko daleko žádný křoví, ale v blízkosti je hřbitov. Tak zapadnou na hřbitov, vykonají potřebu a teď čim se utřít, že…
Ráno se při venčení psů potkají jejich manželé, tak ten jeden tak opatrně začne:
Hele nevíš, co ty naše ženský vyváděli? Ta moje se vrátila úplně ožralá, hned vytuhla a pak jsem zjistil, že pod sukní nemá ani kalhotky!
A ten druhý se na něj podívá a říká:
No ta moje taky přišla úplně opilá, padla na postel a spala. A když jsem jí sundaval boty, tak jsem si všimnul, že má na zadku přilepenou stuhu s nápisem „Vzpomínáme, tvoji hasiči“Gladys, taky mám jednu oblíbenou:
Včera jsem se svými kamarádkami vyrazila na večírek.Manželovi jsem řekla, že se vrátím o půlnoci. „Slibuji ti, miláčku, že se nevrátím ani o Minutu později!“ prohlásila jsem a vyrazila. Ale večírek byl fantastický. Drinky, tanečky, znovu drinky a znovu …tanečky,ještě víc drinků… bylo to tak skvělé, že jsem zapomněla na čas! Když jsem se vrátila domů, byly tři hodiny v noci. Vcházím do bytu,jako myška otvírám dveře a vtom slyším tu zatracenou kukačku v hodinách,jak kuká třikrát! Když jsem si uvědomila, že manžel se při tom kukání může probudit, zakukala jsem sama ještě devětkrát… Byla jsem na sebe hrdá, že i když jsem ožralá jak dělo, dostala jsem takový dobrý nápad a podařilo se mi vyhnout nepříjemnosti s manželem…! Rychle jsem si lehla a usínala s myšlenkou na to, jak jsem inteligentní. Ráno, během snídaně se manžel zeptal, kdy jsem se vrátila z večírku. A tak říkám, že přesně o půlnoci, jak jsem slíbila. Nic neříkal a ani nevypadal, že by měl nějaké pochybnosti. „To je skvělé, jsem zachráněná..!“ pomyslela jsem si a otřela pot z čela. „Víš, musíme vyměnit ty naše kukačkové hodiny.“ Zbledla jsem strachy a ptám se pokorně: „Aaano ? A proč, miláčku?“ A on na to: "Víš, dneska v noci kukačka zakukala třikrát, potom nevím, jak to udělala – vykřikla Ó bože!, znovu zakukala čtyřikrát, vyzvracela se v předsíni,zakukala ještě třikrát a upadla se smíchem na podlahu. Kuknula ještě jednou, šlápla na kočku a převrátila stolek v obýváku.Potom mě poslala do řiti a svalila se vedle mě. Pak zakukala naposledy a začala chrápat.
Bohunko
![]()
Tak to by mě manžel přerazil, ještě když si představím, že by to bylo u tchýně, to bych si v životě nedovolila. Pamatuji si, že jsem jednou byla za svobodna s kamarádnou na koncertě, řekla jsem mamce, že přijdu do půlnoci, neslyšela mobil a přišla ve 4. A mamka byla taky děsně naštvaná a dlouho se mnou nemluvila. Tehdy jsem si říkala, co šílí, vždyť jsem byla s kamarádkou, ale teď už vím, jaké to je se o někoho bát.
zakladatelka vám asi jen tak neodepíše.nejspíš zkončila výuka informatiky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat