Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Muj by asi taky trucoval je taky tvrohlaví,a neháda se spíš zaleze a mlčí to je nejhorší.
Jdou takhle dvě kamarádky na dámskou jízdu, šíleně se obě opijou. Pak jdou zpátky a jako na potvoru se jim začne oběma chtít na velkou, široko daleko žádný křoví, ale v blízkosti je hřbitov. Tak zapadnou na hřbitov, vykonají potřebu a teď čim se utřít, že…
Ráno se při venčení psů potkají jejich manželé, tak ten jeden tak opatrně začne:
Hele nevíš, co ty naše ženský vyváděli? Ta moje se vrátila úplně ožralá, hned vytuhla a pak jsem zjistil, že pod sukní nemá ani kalhotky!
A ten druhý se na něj podívá a říká:
No ta moje taky přišla úplně opilá, padla na postel a spala. A když jsem jí sundaval boty, tak jsem si všimnul, že má na zadku přilepenou stuhu s nápisem „Vzpomínáme, tvoji hasiči“
Gladys píše:
Jdou takhle dvě kamarádky na dámskou jízdu, šíleně se obě opijou. Pak jdou zpátky a jako na potvoru se jim začne oběma chtít na velkou, široko daleko žádný křoví, ale v blízkosti je hřbitov. Tak zapadnou na hřbitov, vykonají potřebu a teď čim se utřít, že…
Ráno se při venčení psů potkají jejich manželé, tak ten jeden tak opatrně začne:
Hele nevíš, co ty naše ženský vyváděli? Ta moje se vrátila úplně ožralá, hned vytuhla a pak jsem zjistil, že pod sukní nemá ani kalhotky!
No ta moje taky přišla úplně opilá, padla na postel a spala. A když jsem jí sundaval boty, tak jsem si všimnul, že má na zadku přilepenou stuhu s nápisem „Vzpomínáme, tvoji hasiči“
A dala jsi mu vedet, ze prijdes tak pozde, nebo jsi proste prisla? Udelat to muj manzel, asi bych ho zabila pohledem uz ve dverich
A to jsem hodne tolerantni ![]()
Mně by to mrzelo kvůli jeho matce, musela si ho chudáka dost dobře vychutnat. Pokud byste takto pařili doma, tak by mi to žíly nervalo, pokud by muž věděl kde jsi a že nejsi někde mrtvá v křoví.
Teď už s tím nic neuděláš, zkus se mu omluvit a věř, že za pár let bude tuto historku dávat k dobru. ![]()
Ja som sla na manzelom schvaleny mejdan, s tym ze sa vratim az sa vratim a o stvrtej rano mi telefonoval, ci este zijem, bal sa o mna ![]()
A takisto sa mi stalo este za puberty, ze sme si urobili sukromny, nealkoholicky mejdan v zmiesanej zostave. Dodnes ostatni z vtedajsej party neveria, ze to bolo vo vsetkej pocestnosti, veria tomu len zucastneni ![]()
Neviem si predstavit cakat cely den kedy sa partnerovi uraci vratit z chlastacky a v akom stave asi dojde. Mozno menej ako to ze neviem kde a s kym co robil by som bola nastvana z toho, ze som sa onho bala.
jestli to dobře počítám tak si v hospodě seděla ještě dalších 15 hodin.to si snad z nás zas děláš srandu ne?
to určitě není jen tak prý zakecala ![]()
No tak třeba mu vrtá v hlavě kde jsi co prováděla a hlavně taky s kým že
Jdi se mu omluvit a vysvětli mu co jsi dělala. Ale to je vážně síla, takhle dlouho jsem nekalila ani já za svých mladých let ![]()
tak dorazit asi nejspíš takhle já domu tak semnou přítel taky nemluví teda a mám pocit že by se zbalil ![]()
Gladys píše:
no mně tohle udělat manžel (navíc na návštěvě rodičů), tak s ním taky nepromluvím aspoň týden … a naopak.
také se mi to párkrát stalo,chlap taky nemluvil a byl naštvanej,ale pak ho to brzy přešlo...........držím palce ať to také brzy rozdýchá ![]()
to asi bude muset přejít nic jiného než se omluvit mně nenapadá,po pravdě nevím co by mi manžel řekl kdybych tohle udělala,ale já bych si to nedovolila,alespoň bych zavolala že se ještě zdržím,když už teda. Mně tohle udělat tak s ním nemluvím taky a musel by se hodně snažit aby mně to přešlo!!! ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat