Postup gynekoložky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1319
15.5.14 20:09

@julie74 NO ona mi tvrdí, že se to může zlepšit ta reakce a že kdyžtak v budoucnu to navýší… Já už fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
15.5.14 20:17

Když si najdu jiného gynekologa musím si k ní pro kartu nebo jí pošle? :lol: Ne já už fakt nevím, ještě tam jít a hádat se to se mi fakt nechce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
16.5.14 09:44

@julie74 a ostatní: Dala jsem na Vaše rady a změnila lékaře. Dnes jsem tam zavolala, sestřička moc ochotná a když sem jí vylíčila stav, tak mě hned objednala na nejbližší termín a ještě s tím, že má doktorka sice pauzu, ale tak že půjde dýl no 8o Takže za 11 dní tam jdu. Snad se nedostaví menzes o den dřív, to mám dostat 28… Na netu má dobré reference, tak snad se u ní budu cítit lépe. K horšímu to asi nebude, když si to beru zpětně, tak mi moje současná MUDr. prostě vůbec nevyhovovala a nedávala mi potřebné informace (krom toho že jsem tlustá). Jsem opravdu ráda, že jsem se rozhoupala. Děkuju za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
16.5.14 10:09
@Douby píše:
@julie74 a ostatní: Dala jsem na Vaše rady a změnila lékaře. Dnes jsem tam zavolala, sestřička moc ochotná a když sem jí vylíčila stav, tak mě hned objednala na nejbližší termín a ještě s tím, že má doktorka sice pauzu, ale tak že půjde dýl no 8o Takže za 11 dní tam jdu. Snad se nedostaví menzes o den dřív, to mám dostat 28… Na netu má dobré reference, tak snad se u ní budu cítit lépe. K horšímu to asi nebude, když si to beru zpětně, tak mi moje současná MUDr. prostě vůbec nevyhovovala a nedávala mi potřebné informace (krom toho že jsem tlustá). Jsem opravdu ráda, že jsem se rozhoupala. Děkuju za rady :hug:

Hele, hezký, ty jsi ale rychlá, :mrgreen: :mrgreen: já myslím, že je hodně důležité, aby se člověk cítil u lékaře jako rovnocenný partner a ne jako nějaký pidižvík, který panu doktorovi nedosahuje ani po lem ponožek. Jinak k PCO je tady spousta informací, mám několik kamarádek, které s tím chodí do Reprofitu a dost se jim daří. přeji ti hodně štěstí a ať se brzy zadaří. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
16.5.14 10:45

@julie74 Snad jo, hlavně potřebuju, aby mi řekla jak to se mnou teda je. Protože současná Mudra mi řekla, že mám MOŽNÁ pco, že to se tak říct nedá atd. Tak ani nevim jak jsem opravdu na tom, jestli je to hodně tragický nebo bude stačit nějaká lepší péče. Uvidíme, pro teď se mi docela ulevilo, že se něco snad začne změnou lékaře dít. Rok a třičtvrtě je opravdu už pro mě dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
16.5.14 11:42

@Douby přeji hodně štěstí a aby jsi s případnou změnou Dr. byla spokojená a konečně to vedlo ke // na testu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
16.5.14 11:59

@sweet78 Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie