Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Žijeme momentálně taky v zahraničí, počasí Stokke máme půjčenou od paní domácí. Designově je krásná, oválný tvar mi nevadí, máme jí u stěny a vypadá to hezky. Ale je třeba počítat s tím, že ložná plocha je hodně nízko, k miminku se musí člověk hodně shýbat, a když pak už je težší, není to nic příjemnýho. Taky mi vadí, že tkaničky mantinelu se nedají za nic přichytit, takže se dost shrnují a mimiňákovi pak visí nohy a ruce ven.
@magistra K Mám postýlku od Schardta. http://www.schardt.com/
Cenově normální a jejich dětský nábytek se mi prostě líbí.
Ja ji mam, dokonce teda jeste tu drazsi variantu, kdy si koupis tu mini a pak musis vickrat dokupovat… zatim ji mam nachystanou, takze prakticky postrehy z pouzivani nemam, ale je fakt nadherna, ja mam rada kvalitni provedeni a to tahle splnuje plus pro nadcasovy design;-) ale jasne, nakonec dite nepotrebuje zadnou postylku, muze spat s rodicema… na druhou stranu neznam nikoho, kdo ji ma a rekne ze je to kram, vetsinou je to: ma ji kamoska, ja bych ji nechtela, protoze
Gobca; dekuji za tip na Schardt. Nabytek vypada pekne a kvalitne a objednat se zde da. Nicmene postylky Schardt, ktere jsem nasla v nabidce a libily se mi jsou v cenove relaci mezi 300-400 EUR a cena je zrejme bez matrace, takze oproti Stokke tam neni az takovy rozdil.
Teres, 88petra: diky za komentare a zkusenosti.
Ali zijici ve Spanelsku: muzes prosim napsat jakou znacku jsi nakonec koupila?
Tak nakonec mame prece jen Stokke, pred slozenim jsem byla dost zklamana, jezto zasilka se napadne podobala zbozi z IKEA, akorat ze to byla o dost drazsi sranda. Ale po slozeni vypada opravdu pekne. Jak jsem jiz psala, na postylku je sedmileta zaruka, takze pokud si nedokoupime dily pro verzi „junior“, budeme ji prodavat jeste v zaruce (mela by vydrzet do cca 4 let veku). Velmi prakticka jsou kolecka (postylku lze bez problemu stehovat z mistnosti do mistnosti). Myslim, ze originalni povleceni neni nutne kupovat, uplne postaci obycejne. Zatim si nestezuji a syn take ne. Uvidime jak nam bude vyhovovat pozdeji az posuneme matraci dolu.
Ahojte poradi mi nekdo kde sehnat listu proti okusovani hran postylky dekuju
Ahojky o postýlce Stokke taky hodně uvažuji, jsem z ní nadšená hlavně z toho oválného tvaru, hlavně oválný tvar nedělá snad jiná značka než stokke, asi na to mají patent a jelikož se na našeho malého andílka moc těšíme bude to naše první miminko, tak chci ať má vše kvalitní a nový! postýlka je úžasná!!
@Amour_Kitten píše:
Ahojky o postýlce Stokke taky hodně uvažuji, jsem z ní nadšená hlavně z toho oválného tvaru, hlavně oválný tvar nedělá snad jiná značka než stokke, asi na to mají patent a jelikož se na našeho malého andílka moc těšíme bude to naše první miminko, tak chci ať má vše kvalitní a nový! postýlka je úžasná!!
Ahoj, jak jsem psala vyse, uz ji par tydnu mame a jsem naprosto spokojena, vypada i nazivo krasne.
Dobrý den, mně se postýlka Stokke Sleepi také moc líbí a líbí se mi i kolébka Stokke Bounce´n´Sleep. Mám ráda designové věci a určitě se zkusím podívat po lepší ceně třeba na Amazonu nebo eBay. Nebo nějakou z druhé ruky. Chtěl abych se zeptat @magistra K, jakou jste to koupili postýlku, která je ještě hezčí než ty od Stokke? Můžete mi poslat odkaz? Případně má někdo ty na nějaký jiný pěkný designový kousek?
Děkuji.
@Ali-Ali neprihlasena píše:
@magistra K
jo, ono tohle fakt clovek vnima v jinach souvislostech, kdyz zije jinde. my zijem povetsinou ve spanelsku, v obchodech nejlevnejsi postylky 200eur, bezne ceny 300-400eur, designove i 800 (a videla jsem jich dost, zadny sileny extrem to neni). takze Stokke do toho zapada pomerne v pohode.
ale my jsme nakonec akci koupili nadhernou slevnenou z 400 na 200 a prijde mi daleko zajimavejsi nez Stokke.
@elle19 píše:
Dobrý den, mně se postýlka Stokke Sleepi také moc líbí a líbí se mi i kolébka Stokke Bounce´n´Sleep. Mám ráda designové věci a určitě se zkusím podívat po lepší ceně třeba na Amazonu nebo eBay. Nebo nějakou z druhé ruky. Chtěl abych se zeptat @magistra K, jakou jste to koupili postýlku, která je ještě hezčí než ty od Stokke? Můžete mi poslat odkaz? Případně má někdo ty na nějaký jiný pěkný designový kousek?
Děkuji.
my mame postylku Trama. maji nadherne veci, ovsem netusim kolik je toho u nas k sehnani:
http://www.bebecar.com/…lip/catalogo
@Ali-Ali píše:
my mame postylku Trama. maji nadherne veci, ovsem netusim kolik je toho u nas k sehnani:
http://www.bebecar.com/…lip/catalogo
Ali Ali, děkuji za odpověď. Bebecar jsou taky moc pěkné, a ty v kombinaci s tmavým dřevem by se nám i hodily. Poohlédnu se po nich. A omlouvám se za popletení nicku v oslovení ![]()
Já jsem tedy taky ohromena ze stokke, teď jí měli o 5tis zlevněnou v jednom zdejším obchodě, ale když jsem vzhlédla stránky bebecar tak jsem si to rozmyslela
děkuji autorce za tip.
Nicméně na stánkách je také česká verze tak snad nebude těžké se k tomu dopátrat…nebo už jste to některá v Čechách objevila?
@choco-late píše:
Já jsem tedy taky ohromena ze stokke, teď jí měli o 5tis zlevněnou v jednom zdejším obchodě, ale když jsem vzhlédla stránky bebecar tak jsem si to rozmysleladěkuji autorce za tip.Nicméně na stánkách je také česká verze tak snad nebude těžké se k tomu dopátrat…nebo už jste to některá v Čechách objevila?
Ahoj,
já už to zkoumala, protože se mi postýlky zn. Trama, které jsou na webu bebecar, také líbily. Český web o těchto postýlkách je zde: http://trama.cz/detske-postylky Je tam i záložka „Prodejci“, kde je seznam obchodů, které u nás postýlky prodávají. E-shop, který je prodává, je např. Smolíček zde: http://www.smolicek.com/…0/0/3/1/9/0/?…
Ale cena je celkem vysoko
Asi jako Stokke.